01 Aralık 2017, Cuma 12:02:47

3. havalimanına 500 kamyon alınacak

İstanbul 3. Havalimanı'nın resmi açılışına 11 ay kala, havalimanı bünyesindeki çalışmalar da hızlandı. 3'üncü Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA, verdiği ilanla 500 kamyon ve kamyoncu aradığını duyurdu
  • Son sürat,29 ekim,31 bin,90 milyon,İGA.
  • A Aleyhimize ne varsa yapan, koruyan buna karşı boyuna kendilerine ihaleler, işler verilen, icatlarına ve paralarına muhtaç oldugumuz alman malı kamyon isterler tıpkı alman arabasından başkasına binemeyen devlet yöneticileri gibi...
  • Metro da daha hızlı çalışmalar yapsaydınız
  • Sana oy falan yok
  • Hava iş göndersin kamyoncularını, biz yeni sendikamızı kuruyoruz beyler takılın siz, airporthaber adilseniz bu yorumu yayınlarısınız...
  • bu havalimanı turkiye ekonomisi türk halkı için güzel olacak.. daha fazla yolcu daha fazla ticaret olacaktır. almanlar Hollandalılar kısacası tüm türk düşmanları tırnaklarını yiyecek ve seyredecektir. çevre çevre diye diyenlere franfurt ve heatrow havalimanlarını örnek gösterirrim..havayolları da büyüyecek, Cargo seferleri artacak daha fazla iş hacmi ortaya çıkacaktır..
  • 2014 model üstü kamyon arıyorlar. Bizim 98 ford cargo kisa damperli kamyonu kabul etmediler. :)) neymiş efendim burda çalışan kamyonlar hepsi yeni model sistemi varmış. Sonuçta bu iş hafriyat işi eskisi yenisi ne fark eder 10 ton eksik alsın çok mu?
  • Onlarda çok var hemen ayarlanır.

İstanbul 3. Havalimanı'nın resmi açılışına 11 ay kala, havalimanı bünyesindeki çalışmalar da hızlandı. 3'üncü Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA, verdiği ilanla 500 kamyon ve kamyoncu aradığını duyurdu

İstanbul'un yeni havalimanı 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarla havalimanının yüzde 75'i tamamlanırken, kalan kısmın inşaatı için de İGA gaza bastı.

Halen 2200 kamyonun görev yaptığı havalimanı inşaatına çok yakın bir zamanda 2015 model ve üstü 500 kamyon daha eklenecek. İGA, bu ihtiyacını gazetelere verdiği ilanlarla duyurdu.

Habertürk'e göre ilanda, "İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında şöförlü olarak çalışmak üzere minimum 25'li gruplar halinde, 500 adet kırkayak (8*4) hafriyat kamyonu ve/veya havuz damper tırına ihtiyaç duyulmaktadır. Çalışma iki vardiya olarak gerçekleşecektir. Araçların 2015 model ve üzeri olması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

31 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

İşlerin tam kapasite devam ettiği havalimanında şu anda 31 bin kişi çalışıyor. Proje tamamladında doğrudan 100 bin, yan sektörlerle birlikte 1,5 milyon kişiye yeni istihdam alanı sağlayacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını gerçekleştirmek üzere kurulan İGA, 25 yıl boyunca da havalimanının işletmesini yapacak. Dört fazda tamamlanacak havalimanının ilk fazı olan 90 milyon yıllık yolcu kapasitesine sahip terminali ve üç pisti 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak.

Yeni havalimanı, tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya çıkarılabilir kapasitesi ile 350'den fazla destinasyona uçuş imkanı sağlayacak.

3. havalimanına 500 kamyon alınacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Tam Gaz ~ 6 yıl önce
Son sürat,29 ekim,31 bin,90 milyon,İGA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman ~ 6 yıl önce
A Aleyhimize ne varsa yapan, koruyan buna karşı boyuna kendilerine ihaleler, işler verilen, icatlarına ve paralarına muhtaç oldugumuz alman malı kamyon isterler tıpkı alman arabasından başkasına binemeyen devlet yöneticileri gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Metro da daha hızlı çalışmalar yapsaydınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Sana oy falan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni sendika ~ 6 yıl önce
Hava iş göndersin kamyoncularını, biz yeni sendikamızı kuruyoruz beyler takılın siz, airporthaber adilseniz bu yorumu yayınlarısınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTEK ~ 6 yıl önce
HEP DESTEK TAM DESTEK...
camarothy ~ 6 yıl önce
bu havalimanı turkiye ekonomisi türk halkı için güzel olacak.. daha fazla yolcu daha fazla ticaret olacaktır. almanlar Hollandalılar kısacası tüm türk düşmanları tırnaklarını yiyecek ve seyredecektir. çevre çevre diye diyenlere franfurt ve heatrow havalimanlarını örnek gösterirrim..havayolları da büyüyecek, Cargo seferleri artacak daha fazla iş hacmi ortaya çıkacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 6 yıl önce
İktidar da ihale ve işlerin çoğunu hep o ülkelere veriyor geçen sene Hollanda ya 22 milyar euroluk iş vermişiz mesela!
komik ~ 6 yıl önce
gürültü olur diye gece uçuşu yaptırmayan frankfurt neden sizi kıskansınki size malzeme satıp zengin oluyor zaten
babası Kamyoncu oğlu uçucu ~ 6 yıl önce
2014 model üstü kamyon arıyorlar. Bizim 98 ford cargo kisa damperli kamyonu kabul etmediler. :)) neymiş efendim burda çalışan kamyonlar hepsi yeni model sistemi varmış. Sonuçta bu iş hafriyat işi eskisi yenisi ne fark eder 10 ton eksik alsın çok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava-iş bulur ~ 6 yıl önce
Onlarda çok var hemen ayarlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000