23 Kasım 2014, Pazar 08:01:07

'3. HAVALİMANI SEKTÖR İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'

SDT Logistics Kurucu Ortaklarından Filiz Bayülgen, 3. havalimanının açılmasının sektör açısından çok büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.
  • Iphone uygulaması bizimde baskentimiz Ankara var
  • Arkadaşlar, iki seçenek var; körfez ve avrupa arasında ya eziliriz ya büyürüz. Tk nın gelişmesinden, ne körfez havayolları ne de avrupalı devler memnun kalacaklardır. Eni sonu, dünya düzeni bildiğiniz orman kanunuyla işlemekte. Ne güzel işte havacılığı kıvırdık, darısı diğer sektörlere. 3. Hava limanı ile mutlaka ki çok daha ivmelenecek, pazar payı kaçırmadan büyüyeceğiz.
  • Bu arada içtiğim falan yok!!!
  • inşaat durdu diyorlar finansal sorunlardan ötürü, bilen duyan var mı acaba ?
  • Yahu benim kaçırdığım bir nokta mı var allah rızası için bilen açıklasın. Bu taşımacılık işi düşük katma değerli bir iş değil mi? 40 milyar dolar ciro yapıp ettiğin kâr 200 milyon. Biz dünyanın hamallığını yapmaya niye bu kadar meraklıyız? Hadi arapların parası çok, prestij kazandık sanıyorlar, biz neyin pesindeyiz anlamıyorum.
  • Nerdeyse iki yıldır yer teslimi yapılmamış ve resmiyet bile kazanmamış bir iş için havanda su dövüyoruz. DHMİnin bu konuda teamüllere göre hareket etmemesi beklenen bir durum mudur?
  • Salladigim falan yok oyle de ondan
  • Saw kargo için ideal bir meydandır. Hem ahl nin de önü açılır ve rezillik ortadan kalkar
  • Artık gecikmeye tahamül yok , biran önce tamamlanıp TÜRK sivil havacılığının önünün açılması lazım. Bu hükümet meselesi değil , Devlet meselesi
  • Kral ne kadar cok sallamissin sen oyle. Almanyayi bitirdik avrupayu harcadik dunyaya hakim olduk Vay anasini. Bu havalimani anca hukumetin istanbul askini yansittigi tek merkezden ucus hayali icin rahatlama saglar. Lufthansa iki havalimani kullanarak dunyaya ucuyor aktarmalar icin bile alternatifi var ya biz ne yapacagiz? Bu kadar komik olmayin. Thy icin yeni genis govdeli alimina onayak olabilir anca daha da fazlasi degil.

SDT Logistics Kurucu Ortaklarından Filiz Bayülgen, 3. havalimanının açılmasının sektör açısından çok büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Türkiye’yi hava kargoda ‘hub’ olmaya taşıyacak yeni havalimanıyla beraber, kargo köyleri projesinin de mutlaka hayata geçirilmesi gerekiyor. Altyapıyla beraber mevzuatlar da uygun hale getirilirse kargo taşımacılığı çok daha hızlı büyüyecek. dedi.

Hükümetin ulaştırma yatırımlarına 16 Milyar lira gibi dev bütçe ayırdığını söyleyen Filiz Bayülgen ihracat ve ithalat rakamlarının da sürekli artmasının karayolu, havayolu ve deniz yolu taşımacılığını büyüttüğünü söyledi.

'3. HAVALİMANI SEKTÖR İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

kral ~ 9 yıl önce
Iphone uygulaması bizimde baskentimiz Ankara var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar, iki seçenek var; körfez ve avrupa arasında ya eziliriz ya büyürüz. Tk nın gelişmesinden, ne körfez havayolları ne de avrupalı devler memnun kalacaklardır. Eni sonu, dünya düzeni bildiğiniz orman kanunuyla işlemekte. Ne güzel işte havacılığı kıvırdık, darısı diğer sektörlere. 3. Hava limanı ile mutlaka ki çok daha ivmelenecek, pazar payı kaçırmadan büyüyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Bu arada içtiğim falan yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
inşaat durdu diyorlar finansal sorunlardan ötürü, bilen duyan var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu benim kaçırdığım bir nokta mı var allah rızası için bilen açıklasın. Bu taşımacılık işi düşük katma değerli bir iş değil mi? 40 milyar dolar ciro yapıp ettiğin kâr 200 milyon. Biz dünyanın hamallığını yapmaya niye bu kadar meraklıyız? Hadi arapların parası çok, prestij kazandık sanıyorlar, biz neyin pesindeyiz anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış bilgi ~ 9 yıl önce
Maalesef pek doğru bilmiyorsun. Taşımacılıktaki karlılık oldukça yüksektir. Ayrıca olaya sadece taşımacılık olarak bakmak yanlış, lojistik bir hizmet olarak görmek gerek. Gümrük firmasından deposuna kadar bir çok kol var bu işten kazanan. Depo deyip de geçme, şu an 1 tonluk bir kargonun havalimanı deposunda beklemesi Çırağan Sarayında bir gecelik oda fiyatından pahalı. Sence deponun gideri ne kadardır ki?
yer ~ 9 yıl önce
Nerdeyse iki yıldır yer teslimi yapılmamış ve resmiyet bile kazanmamış bir iş için havanda su dövüyoruz. DHMİnin bu konuda teamüllere göre hareket etmemesi beklenen bir durum mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Salladigim falan yok oyle de ondan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Saw kargo için ideal bir meydandır. Hem ahl nin de önü açılır ve rezillik ortadan kalkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecikme ~ 9 yıl önce
Artık gecikmeye tahamül yok , biran önce tamamlanıp TÜRK sivil havacılığının önünün açılması lazım. Bu hükümet meselesi değil , Devlet meselesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kral ne kadar cok sallamissin sen oyle. Almanyayi bitirdik avrupayu harcadik dunyaya hakim olduk Vay anasini. Bu havalimani anca hukumetin istanbul askini yansittigi tek merkezden ucus hayali icin rahatlama saglar. Lufthansa iki havalimani kullanarak dunyaya ucuyor aktarmalar icin bile alternatifi var ya biz ne yapacagiz? Bu kadar komik olmayin. Thy icin yeni genis govdeli alimina onayak olabilir anca daha da fazlasi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000