23 Nisan 2012, Pazartesi 10:04:21

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Bugün Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ın yıldönümü...
  • her türlü tezgaha rağmen halk bayramına sahip çıkmıştır. gizli ya da açık başka gündemleri olanlara güzel bir cevap olmuştur. yaşasın ulusal egemenlik, yaşasın Atatürk.
  • Sevgili Atamizin ve sehidlerimizin onunde bir kez daha saygiyla egiliriz. Cocuklarimiz bugunu heyecanla kutlamaya devam etsinler.
  • ATATÜRK laik, çağdaş, devrimci Türkiye Cumhuriyetinin temellerini bugün atmış ve bunu ülkenin geleceği olan çocuklara armağan etmiş. Bunu hiçbir lider yapmamış ve düşünememiş. 1920' li yılların şartlarında ve ülke işgal altında iken o karmaşada çocukları düşünmek ancak ve ancak ATATÜRK 'ün yapacağı bir mucizedir. YAŞASIN ATATÜRK VE DEVRİMLERİ, YAŞASIN ATATÜRK'ÜN ESERİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ. BİZ ATATÜRKÇÜLER DEVRİMLERİNİN VE BAYRAĞIMIZIN BEKÇİLERİYİZ.
  • ATATURK ve digerleri..... ATATURK gercek lider..Digerlerinin adini koyan koymus...
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920'nin üzerinden tam 92 yıl geçti. İşte o özel günü Mustafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmişti.

Bugün 92. kez kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı AirportHaber olarak kutlar, tüm çocuklarımıza nice 23 Nisan'lar dileriz.
23 NİSAN KUTLU OLSUN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
her türlü tezgaha rağmen halk bayramına sahip çıkmıştır. gizli ya da açık başka gündemleri olanlara güzel bir cevap olmuştur. yaşasın ulusal egemenlik, yaşasın Atatürk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili Atamizin ve sehidlerimizin onunde bir kez daha saygiyla egiliriz. Cocuklarimiz bugunu heyecanla kutlamaya devam etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ATATÜRK laik, çağdaş, devrimci Türkiye Cumhuriyetinin temellerini bugün atmış ve bunu ülkenin geleceği olan çocuklara armağan etmiş. Bunu hiçbir lider yapmamış ve düşünememiş. 1920' li yılların şartlarında ve ülke işgal altında iken o karmaşada çocukları düşünmek ancak ve ancak ATATÜRK 'ün yapacağı bir mucizedir. YAŞASIN ATATÜRK VE DEVRİMLERİ, YAŞASIN ATATÜRK'ÜN ESERİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ. BİZ ATATÜRKÇÜLER DEVRİMLERİNİN VE BAYRAĞIMIZIN BEKÇİLERİYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ATATURK ve digerleri..... ATATURK gercek lider..Digerlerinin adini koyan koymus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000