31 Ocak 2012, Salı 11:45:59

200'DEN FAZLA UÇUŞ İPTAL OLDU AMA...

Onur Havayolları'nın 8Q-032 sefer sayıl İstanbul - Diyarbakır seferi kar nedeniyle rötara uğrayınca yolcular çileden çıktı.
  • Bu saygisiz eşkıyalar kendi uçakları kalkmadı diye diğer uçuşların cekin işlemlerini engellemeye kalktılar ve biz Erzurum yolculari gelene kadarda başarılı oldular,sonra ağızlarının payini aldılar.
  • Hocam bir daha binmesinler zaten - otobus degil ki bu. Havayolu bilerek sefer iptal eder mi hic? Onca zarar, ziyan. Ama Diyarbakir yolcusu iste - sanirim bir acilim daha istiyorlar; "hava acilimi" ki gitsinler memleketlerine. Insallah hava bir an once acar da ivedi memleketlerine giderler.
  • 106 tl ye gidiş dönüş uçak bileti alıyorsunuz Türkiyenin en köklü özel hava yolu ile uçuyorsunuz bi daha hayatta binmem diyorsunuz. Şu an en güvenilir uçaklara sahip şirket Onurair dir. Gidin 200 tl bayılın uçun başka yerden. Onurair insanlara uçmayı öğretti
  • bence suçlu ne yolcu ne onur air nede çelebi hava servisi yolcu hizmetleri ait bağırmakla ve hakaretle hiç bir olmaz onur air ve çelebi personeli hizmeti güzel veriyor.
  • yolcuya çamur atmayacağız da kime atacağız burada söz konusu olay güvenlik ise sesini çıkarmayacaksın , doğa olaylarını küçümseyip oradaki insana nasıl diklenirsin verdiğin 100 TL bu para ile sesini çıkartamazsın , iştre kimisi diyor ya havacılığı ben değiştirdim , işte değişen bu oldu. kadiköy-pendik hattında bile yolda buz varsa yolcu sesini çıkartmıyor yeri gelirse minübüsü itiyor oysa verdiği 4-5 TL. gelde yolcuya ses çıkartma , hadi canım sende.
  • arkadaşlar öncelikle sizlere geçmiş olsun demek istiyorum ama hata sizde sizdeki THY ile uçmuyorsunuz THY herzaman yolcusuna hava koşullarından dolayı uçak iptal olmuştur diye herzaman bilgi veriyor ve sizleri mağdur etmiyor ben herzaman THY terciğ ediyorum ve hiçmi hiç sorun yaşamıyorum
  • Arkadaslar yolcuya camur atiyorsunuz! Tabiki yolcu caresiz. Sizlerde isinizi bilmediginiz icin, kriz durumunda havluyu attiginiz icin, yolcuyu kendi basina birakiyorsunuz. Yolcuya medeniyetsiz davranirsaniz olucagi budur. Insan olunki, yolcuya yuksekten bakmayin. Turk Turku neden bu kadar kucumsuyor anlamis degilim.Diyarbakir'da ki Vatandas yanliz bilgi istiyor, ama Bilge yok! Siz isinizi yapin, yolcu bunu takdir eder! Guzel havada herkes rutin is yapar (maymuna ogretsenizde) ama kriz yonetimi farkli. Yine FAIL oldunuz arkadaslar. Balon gibi, disi hos, ici bos. Saygilarimla
  • hep bu tür olumsuz hava koşullarında uçuşların iptal olması gayet normal normal olmayan kürt asıllı türkler hep itiraz hep onlar haklı bunlara insansız pilotsuz uçakla uçuracaksın uçak düştümü de kardeşim uçmak istesdiniz size mani olmadık diyeceksinki anlasınlar havacılık okadar basit bir olay ve konu değil rötarlar bazen hayırlıdır hiç gidemeyeceğine geç geldin desinler bence çok daha doğru bunların uçak neyine
  • kusura bakılmasın ama diyarbakır halkı çok agresif.. uçak kalkmıyorsa, ortada keyfi birşey yok.. tek bildikleri "o uçak kalkacak" lafı.. kaç sefer iptal oldu haberleri yok sanırım.. yalnız bir hususta haklılar.. sabahın köründe kalkıp gidiyorsun, uçağa biniyorsun ve 1 saat sonra "iptal" deniyor.. burası sıkıntılı..
  • havacılıgı ogrenemıyecek bızım halkımız daha dogrusu ınsanlıgı ogrenemıyecek yazık yazık...
Onur Havayolları'nın bu sabah 06:45'te havalanması planlanan 8Q-032 sefer sayılı İstanbul - Diyarbakır uçuşu kar nedeniyle iptal edildi. 

Yolcularının uçağa alındıktan sonra uçuşun iptal edilmesi yolcuları çileden çıkardı.

Yeniden bekleme salonuna alınan yolcular Onur Air kontuarları önünde görevlilerle tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından kontuar görevlileri bulundukları kontuarları terkederken, çocuklar bagaj bandlarında oyun oynadı.

İptal olan sefer nedeniyle isyan eden yolcular "Türk Hava Yolları dün akşamdan iptal edildiğini açıklamış. Biz sabahın köründe havaalanına kadar geliyoruz. Bizi uçağa bindirdikten sonra iptal edildiği söyleniyor. Madem hava kötü ne diye havaalanına kadar getiriyorlar bizi" diyerek dert yandı.

Bir başka yolcu ise "170 TL'ye bilet aldım. Değiştirmek istiyorum. Kalkmış bana 70 TL fark vereceksin diyor. Hem beni uçuramıyor, hem de benden fark istiyor" diye konuştu.

Daha sonra Onur Air'in İstasyon Şefi tarafından yolculara öğle yemeği ikram edileceği ve uçuşlarının 16:00'da yapılacağı söylendikten sonra yolcular işlemleri yapılarak sakinleştirildi.


 









  

©AirportHaber.com ÖZEL
200'DEN FAZLA UÇUŞ İPTAL OLDU AMA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu saygisiz eşkıyalar kendi uçakları kalkmadı diye diğer uçuşların cekin işlemlerini engellemeye kalktılar ve biz Erzurum yolculari gelene kadarda başarılı oldular,sonra ağızlarının payini aldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hocam bir daha binmesinler zaten - otobus degil ki bu. Havayolu bilerek sefer iptal eder mi hic? Onca zarar, ziyan. Ama Diyarbakir yolcusu iste - sanirim bir acilim daha istiyorlar; "hava acilimi" ki gitsinler memleketlerine. Insallah hava bir an once acar da ivedi memleketlerine giderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
106 tl ye gidiş dönüş uçak bileti alıyorsunuz Türkiyenin en köklü özel hava yolu ile uçuyorsunuz bi daha hayatta binmem diyorsunuz. Şu an en güvenilir uçaklara sahip şirket Onurair dir. Gidin 200 tl bayılın uçun başka yerden. Onurair insanlara uçmayı öğretti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence suçlu ne yolcu ne onur air nede çelebi hava servisi yolcu hizmetleri ait bağırmakla ve hakaretle hiç bir olmaz onur air ve çelebi personeli hizmeti güzel veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcuya çamur atmayacağız da kime atacağız burada söz konusu olay güvenlik ise sesini çıkarmayacaksın , doğa olaylarını küçümseyip oradaki insana nasıl diklenirsin verdiğin 100 TL bu para ile sesini çıkartamazsın , iştre kimisi diyor ya havacılığı ben değiştirdim , işte değişen bu oldu. kadiköy-pendik hattında bile yolda buz varsa yolcu sesini çıkartmıyor yeri gelirse minübüsü itiyor oysa verdiği 4-5 TL. gelde yolcuya ses çıkartma , hadi canım sende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar öncelikle sizlere geçmiş olsun demek istiyorum ama hata sizde sizdeki THY ile uçmuyorsunuz THY herzaman yolcusuna hava koşullarından dolayı uçak iptal olmuştur diye herzaman bilgi veriyor ve sizleri mağdur etmiyor ben herzaman THY terciğ ediyorum ve hiçmi hiç sorun yaşamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaslar yolcuya camur atiyorsunuz! Tabiki yolcu caresiz. Sizlerde isinizi bilmediginiz icin, kriz durumunda havluyu attiginiz icin, yolcuyu kendi basina birakiyorsunuz. Yolcuya medeniyetsiz davranirsaniz olucagi budur. Insan olunki, yolcuya yuksekten bakmayin. Turk Turku neden bu kadar kucumsuyor anlamis degilim.Diyarbakir'da ki Vatandas yanliz bilgi istiyor, ama Bilge yok! Siz isinizi yapin, yolcu bunu takdir eder! Guzel havada herkes rutin is yapar (maymuna ogretsenizde) ama kriz yonetimi farkli. Yine FAIL oldunuz arkadaslar. Balon gibi, disi hos, ici bos. Saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hep bu tür olumsuz hava koşullarında uçuşların iptal olması gayet normal normal olmayan kürt asıllı türkler hep itiraz hep onlar haklı bunlara insansız pilotsuz uçakla uçuracaksın uçak düştümü de kardeşim uçmak istesdiniz size mani olmadık diyeceksinki anlasınlar havacılık okadar basit bir olay ve konu değil rötarlar bazen hayırlıdır hiç gidemeyeceğine geç geldin desinler bence çok daha doğru bunların uçak neyine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kusura bakılmasın ama diyarbakır halkı çok agresif.. uçak kalkmıyorsa, ortada keyfi birşey yok.. tek bildikleri "o uçak kalkacak" lafı.. kaç sefer iptal oldu haberleri yok sanırım.. yalnız bir hususta haklılar.. sabahın köründe kalkıp gidiyorsun, uçağa biniyorsun ve 1 saat sonra "iptal" deniyor.. burası sıkıntılı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılıgı ogrenemıyecek bızım halkımız daha dogrusu ınsanlıgı ogrenemıyecek yazık yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000