13 Eylül 2009, Pazar 08:59:54

180 işçinin imdanına helikopter yetişti

Tekirdağ Kumbağ'da, çalıştıkları fabrikada mahsur kalan 180 fabrika işçisi helikopterlerle kurtarıldı. Naip köyünde mahsur kalan köylülerin kurtarılması için başlatılan çalışmalar ise halen sürüyor.
  • tekirdagda belediyeye satasan yok nedense ne ekipmanlari var nede araclari ama onlari kolluyacak komutanlari var nede olsa istedikleri partinin adamlari...

Kumbağ beldesine bağlı Naip köyündeki 180 fabrika işçisi helikopterle kurtarıldı. Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan kurtarma çalışmalarının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ve can kaybının bulunmadığını belirtti. Vali Doğan, köyde mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için başlattıkları çalışmaların ise sürdürüldüğünü bildirdi.

Sağanak yağışın ardından Naip köyünde yer alan bir fabrika ile köydeki birçok evi su basmıştı. Yaşanan selin ardından canlarını kurtarmak isteyen fabrika işçileri ile köylüler ev ve işyerlerinin çatılarına çıkarak yardım istemişlerdi.

Akşam karanlığına rağmen aralıksız sürdürülen çalışmalara askeri, sahil güvenlik ve polis olmak üzere 6 helikopter, askeri tanklar ve çok sayıda iş makinesi katıldı.

180 işçinin imdanına helikopter yetişti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
tekirdagda belediyeye satasan yok nedense ne ekipmanlari var nede araclari ama onlari kolluyacak komutanlari var nede olsa istedikleri partinin adamlari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000