19 Kasım 2010, Cuma 08:27:57

1,5 yılının 39 günü uçakta geçti...

Dış Ticaret'ten sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, göreve geldiği tarihten bu yana geçen 550 günün, 39 gününü uçakta uçarak geçirdi.
  • bence az bile gitmis..Bu ulke icin gece gunduz dısarda is baglaması gerekirdi
  • Adam 39 gun 10km yukseklikte radyasyona mazur kaliyor, siz hala kiymetini bilmiyorsunuz.
  • AT GOZLUKLULER ICIN BILE BAKANIMIZ GEZMESI GEREKIR BIRAZ BU ALERJIK MUHALEFETE ARPA YULAF ITHALATI GEREKLI YERLI MALI BUNLARI BOYLE YAPTI OMURLERI BOYUNCA BU EKONOMIK RAKAMLARI NERDE GORDULER
  • KURSAT TUZMENIN YOKLUGUNU ANCAK COK CALISARAK VE GEZEREK DOLDURULABILIR HELAL OLSUN 32 YASINDAYIM DAHA IYI BAKAN GORMEDIM VE GORECEGIMI SANMIYORUM
  • adam hic ucak gormeis ya hicte parasi yok sirf bu yuzden ucuyor.akli dar arkadas adam ticaretten sorumlu bakan ticaret ofisinde oturmayla olmaz yada fransaya gidip yilmaz guneyin mezarina cicek koymaklada.bu arada senin fransaya giden genel baskanin hic devletten hacirah almamismi onu bir arastir.
  • YARABBİM SANA YALVARIYORUM ŞURADA YAZAN YORUMCULARA AKIL FİKİR VER!!! ADAM KİM OLURSA OLSUN ADI ÜSTÜNDE DIŞ TİCARETTEN SORUMLU BAKAN!!!! TABİ Kİ UÇACAK VE GEZECEK!!!!! (bilerek büyük harfle yazdım)
  • hesap ettiğim zaman benim bir yılımıın 120 günü daracık bir odada geçiyor...
  • Bazı siyasiler gibi atanınca veya seçilince aman bir yere kımıldamayayım oturayım emekli olana kadar veya seçimlere kadar..Oturduğun yerden sana ancak çay gelir o kadar. Durmayacaksın dünyaya her tarafını gezeceksin.. Net örnek bugün çin cumhurbaşkanı ve başbakanı son 1 yılda kaç kez afrikaya gitmiş sayısı belli değil. Çinli firmalar afrika da alt yapı inşaatlarına karşılık madenleri işletme hakkını almışlar ya minnoşlar sizlerde hala bakanın aldığı günlük cep harçlığını hesaplayın, devam edin ne kadr tuttu. Bu işler oturduğun yerden olmuyor ya..
  • O kadar km yapmış harcırah ve beleş mil kralı olmuş orası tamam hadi neyse sonra first class uçar... Oralara gidip de ne yapmış acaba.
  • Başka milletvekilleride harcırah şampiyonu olmuş. Devletin parası deniz misali. Tabi birdaha ne zaman görürler belli olmaz o yüzden uçmak lazım, gezmek lazım, nasılsa bunların parasını bizler ödüyoruz...yazık daha ne diyim yazık...
4 Mayıs 2009'da göreve gelen Çağlayan, bu süre zarfında 44 ülkeye, 71 ziyaret gerçekleştirdi. 461 bin 603 kilometre uçak yolculuğu yapan Çağlayan'ın uçuş saati de 923'ü buldu. Böylece 550 günün, 39 gününü uçakta uçarak geçiren Çağlayan, günde 840 kilometre yol yapmış oldu.

Günde 1 saat 40 dakikalık uçuş yapan Çağlayan, bu durumda 550 günde, her gün Ankara'dan İstanbul'a gidip gelmiş oldu. 184 günü yurtdışında geçiren Çağlayan'ın 4 kez gittiği ülkeler arasında, Türkmenistan, Çin, Libya, Suriye, Irak, 3 kez gittiği ülkeler arasında ABD ve Brezilya, 2 kez gittiği ülkeler arasında da Polonya, Rusya, Şili, Yunanistan, Fransa, Almanya, BAE, Azerbaycan ve Senegal bulunuyor. Yurtdışında 81 kente, 106 ziyaret gerçekleştiren Çağlayan, 107 günü ise yurtiçinde Ankara dışında geçirdi ve 23 kenti, 120 kez ziyaret etti. Çağlayan, İstanbul'a 90 kez giderken, İzmir ve Muş'a 4'er, Bursa ve Gaziantep'e 2'şer kez gitti. Çağlayan'ın gittiği diğer ülkeler ise şöyle: "Makedonya, Kosova, Endonezya, Singapur, Brezilya, Litvanya, Romanya, Mısır, Cezayir, Pakistan, İran, Güney Afrika, İsviçre, Arnavutluk, Karadağ, Hollanda."
1,5 yılının 39 günü uçakta geçti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
bence az bile gitmis..Bu ulke icin gece gunduz dısarda is baglaması gerekirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam 39 gun 10km yukseklikte radyasyona mazur kaliyor, siz hala kiymetini bilmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AT GOZLUKLULER ICIN BILE BAKANIMIZ GEZMESI GEREKIR BIRAZ BU ALERJIK MUHALEFETE ARPA YULAF ITHALATI GEREKLI YERLI MALI BUNLARI BOYLE YAPTI OMURLERI BOYUNCA BU EKONOMIK RAKAMLARI NERDE GORDULER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KURSAT TUZMENIN YOKLUGUNU ANCAK COK CALISARAK VE GEZEREK DOLDURULABILIR HELAL OLSUN 32 YASINDAYIM DAHA IYI BAKAN GORMEDIM VE GORECEGIMI SANMIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam hic ucak gormeis ya hicte parasi yok sirf bu yuzden ucuyor.akli dar arkadas adam ticaretten sorumlu bakan ticaret ofisinde oturmayla olmaz yada fransaya gidip yilmaz guneyin mezarina cicek koymaklada.bu arada senin fransaya giden genel baskanin hic devletten hacirah almamismi onu bir arastir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YARABBİM SANA YALVARIYORUM ŞURADA YAZAN YORUMCULARA AKIL FİKİR VER!!! ADAM KİM OLURSA OLSUN ADI ÜSTÜNDE DIŞ TİCARETTEN SORUMLU BAKAN!!!! TABİ Kİ UÇACAK VE GEZECEK!!!!! (bilerek büyük harfle yazdım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hesap ettiğim zaman benim bir yılımıın 120 günü daracık bir odada geçiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı siyasiler gibi atanınca veya seçilince aman bir yere kımıldamayayım oturayım emekli olana kadar veya seçimlere kadar..Oturduğun yerden sana ancak çay gelir o kadar. Durmayacaksın dünyaya her tarafını gezeceksin.. Net örnek bugün çin cumhurbaşkanı ve başbakanı son 1 yılda kaç kez afrikaya gitmiş sayısı belli değil. Çinli firmalar afrika da alt yapı inşaatlarına karşılık madenleri işletme hakkını almışlar ya minnoşlar sizlerde hala bakanın aldığı günlük cep harçlığını hesaplayın, devam edin ne kadr tuttu. Bu işler oturduğun yerden olmuyor ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar km yapmış harcırah ve beleş mil kralı olmuş orası tamam hadi neyse sonra first class uçar... Oralara gidip de ne yapmış acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başka milletvekilleride harcırah şampiyonu olmuş. Devletin parası deniz misali. Tabi birdaha ne zaman görürler belli olmaz o yüzden uçmak lazım, gezmek lazım, nasılsa bunların parasını bizler ödüyoruz...yazık daha ne diyim yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000