01 Aralık 2010, Çarşamba 08:34:03

13 KİŞİNİN HAYATINI KURTARDI

Filipinler'de motoru bozulan küçük yolcu uçağı nehre indi. Yolcular ve mürettebat kurtuldu, uçak çocukların oyuncağı oldu.
  • Olen insanin arkasindan konusmak bizim kulturumuzde ayiptir ama hatali kisileri kahraman yapmaya calisarak hatalarimizi duzeltemeyiz. AMS'deki pilotlar kimse kusra bakmasin ama kahraman felan degildi. Onlar insandi ve hata yaptilar. Onemli olan onlarin yaptiklari hatalari gorup ders almak ve bu hatalarin bir daha tekrarlanmamasi icin tedbir alamaya calismak. Hatalarimzdan ders almayi ogrendigimizde toplum olarak bir seviye yukari cikacagiz.
  • hikayen çok acıklı be amca...senin havacılık bilgin nedir bilmem ama benimle kıyaslamana çok güldüm..sen sanırım manuelde takılı kalmışsın...devir degişti ne koyun kaldı nede çoban...vah vah sen hala oralardamısın...eee ne demiş atalar amca ne ekersen onu biçersin...sizler iyi ekememişsiniz ki havacılık bu durumlara düşmüş...cilala parlatla olmuyormuş bu işler degil mi amcaaaa ))
  • hiç kahraman görmesek-duymasak inanacaktım valla. ams kazasında kahraman değil, FAİL vardır. göz göre göre birçok insanın hayatını karartan biri için kahraman denmesi trajikomik doğrusu...
  • genç sen giderken ben geliyordum. bir laf vardır anadolu'da yaşın elverir mi bilmem; senin güttüğün koyun kadar benim sevdiğim çoban var... gerçekler diye utanmadan söylediğin şey sektörün içinde olduğu kokuşmuş durumu anlatıyor zaten. sizin gibi mikroplar yüzünden eyyamdan, kaypaklıktan, iki yüzlülükten havacılık nefes alamıyor.
  • sanal kahraman yaratmakta üstünüze yok...yapılan hataları okudum merak etme...sapka düştü kel göründü degil mi?
  • sen de bir kahramanlık yap da görelim
  • açta bır oku bakalım...tum pilotlar kahramalık derken;15 ay eğitimcikle;babaların parasıyla pılot olanlar burda konusmasınlar..saygılı olalım
  • kim kahramandı kardeş....komik olmayın
  • ne olduuu dokuntu sanırım gerçekler...eee ne yapalım alışacaksınız yavaş yavaş bunlarada yoksa alıştırırlar..gerçekler acıdır be yaaaa :))
  • ya ortalıkta kahraman falan yok..pilotta kendini kurtarmaya çalışıyor...hata yapıp gidersen kahramansız...yaşarsan durumu idare edersin...amsterdamda ne kahramanlıgı olmuş bir anlatına bizde ögrenelim...kokpitte sohbet muhabbet gırılaa sonrada gaz hoca gaz...eee nerede kahramanlık....
Filipinler'de 13 yolcu taşıyan Beechcraft Queen Air 65, motorunun bozulması nedeniyle nehre acil iniş yaptı. Olay, ülkenin kuzeyindeki Cagayan eyaletinde meydana geldi. Basco şehrinden Tuguegarao'ya gitmekte olan uçak irtifa kaybetmeye başladı. Pilot uçağı Cagayan Nehri'nin sığ bir noktasına inmeyi başardı. Bir kısmı sulara gömülen uçaktaki ikisi mürettebat 13 yolcu, çevre köylerdekilerin yardımıyla karaya çıkarıldı. Sağlık kontrolleri için hastaneye kaldırılan kazazedelerin durumlarının iyi olduğu açıklandı. Öte yandan tipi uçak, civardaki köylerde yaşayan çocukların oyun alanı haline geldi.
13 KİŞİNİN HAYATINI KURTARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Olen insanin arkasindan konusmak bizim kulturumuzde ayiptir ama hatali kisileri kahraman yapmaya calisarak hatalarimizi duzeltemeyiz. AMS'deki pilotlar kimse kusra bakmasin ama kahraman felan degildi. Onlar insandi ve hata yaptilar. Onemli olan onlarin yaptiklari hatalari gorup ders almak ve bu hatalarin bir daha tekrarlanmamasi icin tedbir alamaya calismak. Hatalarimzdan ders almayi ogrendigimizde toplum olarak bir seviye yukari cikacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hikayen çok acıklı be amca...senin havacılık bilgin nedir bilmem ama benimle kıyaslamana çok güldüm..sen sanırım manuelde takılı kalmışsın...devir degişti ne koyun kaldı nede çoban...vah vah sen hala oralardamısın...eee ne demiş atalar amca ne ekersen onu biçersin...sizler iyi ekememişsiniz ki havacılık bu durumlara düşmüş...cilala parlatla olmuyormuş bu işler degil mi amcaaaa ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiç kahraman görmesek-duymasak inanacaktım valla. ams kazasında kahraman değil, FAİL vardır. göz göre göre birçok insanın hayatını karartan biri için kahraman denmesi trajikomik doğrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
genç sen giderken ben geliyordum. bir laf vardır anadolu'da yaşın elverir mi bilmem; senin güttüğün koyun kadar benim sevdiğim çoban var... gerçekler diye utanmadan söylediğin şey sektörün içinde olduğu kokuşmuş durumu anlatıyor zaten. sizin gibi mikroplar yüzünden eyyamdan, kaypaklıktan, iki yüzlülükten havacılık nefes alamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanal kahraman yaratmakta üstünüze yok...yapılan hataları okudum merak etme...sapka düştü kel göründü degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen de bir kahramanlık yap da görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
açta bır oku bakalım...tum pilotlar kahramalık derken;15 ay eğitimcikle;babaların parasıyla pılot olanlar burda konusmasınlar..saygılı olalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kim kahramandı kardeş....komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne olduuu dokuntu sanırım gerçekler...eee ne yapalım alışacaksınız yavaş yavaş bunlarada yoksa alıştırırlar..gerçekler acıdır be yaaaa :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya ortalıkta kahraman falan yok..pilotta kendini kurtarmaya çalışıyor...hata yapıp gidersen kahramansız...yaşarsan durumu idare edersin...amsterdamda ne kahramanlıgı olmuş bir anlatına bizde ögrenelim...kokpitte sohbet muhabbet gırılaa sonrada gaz hoca gaz...eee nerede kahramanlık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000