15 Şubat 2013, Cuma 08:53:21

12 MİLYAR DOLARLIK UÇAK SATIŞI GÜNDEMDE

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye giden Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande,126 Rafale savaş jetinin satışı konusunda görüşmelerde bulunacak.
  • Sende korkma!..
  • Oyle bir duzenkurmuski gunumuz somurgecileri hindistani pakistan ile korkut yunanistani turkiye ile korkut vietnami cin ile korkut .... sonra ekmegi bile zor bulan bu ulkelere silahlari sat dur.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye gelen Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande'ın çantasında 12 milyar dolarlık maliyeti ile 126 Rafale savaş jetinin satışı dosyası bulunuyor.

Hindistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Parneet Kaur tarafından havalimanında karşılanan Hollande için dün Cumhurbaşkanlığı sarayında resmi karşılama töreni düzenlendi. Hollande ziyaretinde Başbakan Manmohan Singh ve kabinesi ile özel görüşmeler yapacak. Hollande ayrıca ticaret başkenti Mumbai'ye de gidecek.

Fransız lider Hollande beraberinde Dışişleri Bakanı Laurent Fabius ve Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian gibi önemli 5 bakanını da getirdi.

Şüphesiz Hollande'in Hindistan ziyaretinin en önemli ayağını 12 milyar dolarlık Fransız Dassault firması tarafından üretilen Rafale savaş uçakları satışı oluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl Hindistan tarafından savaş uçağı alınacak firmalar listesinin en güçlü adayı olan Dassault ile alakalı son söz söylenmemişti. Hollande'ın bu ziyaretinde bu anlaşmanın sonlandırılması bekleniyor.

12 MİLYAR DOLARLIK UÇAK SATIŞI GÜNDEMDE

Yorumlar

Korkma ~ 11 yıl önce
Sende korkma!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet sen` ~ 11 yıl önce
Oyle bir duzenkurmuski gunumuz somurgecileri hindistani pakistan ile korkut yunanistani turkiye ile korkut vietnami cin ile korkut .... sonra ekmegi bile zor bulan bu ulkelere silahlari sat dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000