29 Aralık 2011, Perşembe 13:13:00

118 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ...

İspanya'nın İberia havayolları bugün greve giderken, 10 bin kadar yolcuyu etkileyen yaklaşık 118 uçuşun iptal edildiği bildirildi.
  • bir sıfır eksik koymuşun kardeş. en az onbin euroya çalışırım. onbin bile az aslında ama ne yapalım idare edeceğiz. ülkemizin şartları malum insaflı olmak lazım
  • bence kesin kibrisdaki sendikalarn bir parmagi bnce sendiklarin sucu
  • net 1000 euro uçacak çok adam var dünyada türkiye de baksana iberia sendika kendi çıkarı için iş yaptırmıyor... ali sabancı bu işin de önünü açmalı..
İberia'ya bağlı olarak kurulan, İberia Express adlı ucuz tarifeli yeni havayolu şirketinin oluşturulmasına karşı çıkan sendikalar, 5 bin kişinin işini kaybetme riskinin olduğunu savunuyor.

Bu zamana kadar İberia ile sendikalar arasında yürütülen müzakerelerde anlaşma sağlanamaması üzerine Aralık ayında ikinci kez greve giden İberia çalışanları, İspanyol havayolu şirketinin bugünkü programında olan toplam 349 uçuşun yüzde 36'sını iptal ettirdi.
 
Sepla-İberia sendikasının başkanı Justo Peral, sorunun çözümüne yönelik anlaşma sağlanamaması halinde Ocak ayında da greve gideceklerini açıkladı.
 
2012 Mart ayında hizmete girmesi öngörülen ucuz tarifeli İberia Express için yeterli sayıda pilot bulunmadığı savunulurken, İberia'nın tecrübesiz pilotları çalıştıracağı iddia edildi. (Zaman)
118 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bir sıfır eksik koymuşun kardeş. en az onbin euroya çalışırım. onbin bile az aslında ama ne yapalım idare edeceğiz. ülkemizin şartları malum insaflı olmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence kesin kibrisdaki sendikalarn bir parmagi bnce sendiklarin sucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
net 1000 euro uçacak çok adam var dünyada türkiye de baksana iberia sendika kendi çıkarı için iş yaptırmıyor... ali sabancı bu işin de önünü açmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000