18 Nisan 2008, Cuma 08:27:52

10 YTL'ye AMERİKA BİLETİ!

İrlandalı havayolu şirketi Aer Lingus'un internet sitesindeki bir hata nedeniyle normalde bin 443 Sterlin olan Amerika biletleri 4 Sterlin'e (10 YTL) satıldı.
  • Pegasus havayollarında kesinlikle adaletsizlik falan yok!!ben kendime hatta arkadaşlarıma bile vesile olup bu kampanyalı biletlerden aldım,sanırım biletleri alabilmek için biraz hızlı davranılması gerekiyor.Kimse olmayan bişeyin reklamını yapamaz!!!!ben sizin yerinizde olsam bu kadar emin olmam söylediklerimden sayın "nerdeyiz" ALİ SABANCI satılan bedava biletleri yayınlarsa mahçup olursunuz...
  • Adaletsizligi görmüsler.Bizde bunu yapacagin adi var.Kendisi bunu göremez.PEGASUS'un 2000 seferin üzerindeki 350 bin koltugu bedava satiyorum REKLAMI ile Halki aldatmasina göz yummasi gibi,Bunun mümkün olacagina ben inanmiyorum.Yapmadilarda,yapmayacaklarda.

Hatanın tespit edilip düzeltilmesinden önce 100 kadar kişinin bu biletlerden aldığı ortaya çıktı. Havayolu şirketi, biletleri iptal ederken tüketicilerden para almadığını bildirdi.

Sitedeki hatanın, "business ve first class"tan bir bilet alırken diğerinin bedava olması sonucu çıktığını bildirildi. Havayolu sözcüsü, "Bu bedava koltuk, internet sitesinde hataya yol açmış." dedi. Sözcü, herkesin böyle bir hatayı anlayabileceğini de vurguladı. Havayolu şirketi, 4 Sterlin'den bilet alanlara bir mektup yazarak biletlerinin iptal edildiğini bildirdi.

İrlanda Tüketiciler Birliği Başkanı Dermott Jewell ise havayolu şirketinin, 4 Sterlin'den bilet alanlara tazminat ödemesi gerektiğini ileri sürdü. Jewell, "Tüketiciler, Aer Lingus ile bağlayıcı bir anlaşma yapıyor." ifadelerini kullandı.

10 YTL'ye AMERİKA BİLETİ!

Yorumlar

seanut ~ 16 yıl önce
Pegasus havayollarında kesinlikle adaletsizlik falan yok!!ben kendime hatta arkadaşlarıma bile vesile olup bu kampanyalı biletlerden aldım,sanırım biletleri alabilmek için biraz hızlı davranılması gerekiyor.Kimse olmayan bişeyin reklamını yapamaz!!!!ben sizin yerinizde olsam bu kadar emin olmam söylediklerimden sayın "nerdeyiz" ALİ SABANCI satılan bedava biletleri yayınlarsa mahçup olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neredeyiz ~ 16 yıl önce
Adaletsizligi görmüsler.Bizde bunu yapacagin adi var.Kendisi bunu göremez.PEGASUS'un 2000 seferin üzerindeki 350 bin koltugu bedava satiyorum REKLAMI ile Halki aldatmasina göz yummasi gibi,Bunun mümkün olacagina ben inanmiyorum.Yapmadilarda,yapmayacaklarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000