27 Temmuz 2008, Pazar 09:11:12

10 bin metredeyiz kapıyı açıp bir hava alalım

Yunanistan'dan İngiltere'ye giden bir yolcu uçağı, 2 sarhoş yolcunun ''hava almak için'' uçağın kapısını açmaya kalkması üzerine Almanya'ya acil iniş yaptı.
  • Nede olsa ingiliz bunların hepsi aynı içince sapıtıyorlar bu şuna benziyor hani bir reklam varya havada yolcunun biri mola verebilrmiyiz diye hostese rica etmesi aynı öyle siz durmassanız bizde kapıyı açıp hava alırız demişler

Frankfurt polisinin açıklamasına göre, Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'ndan İngiltere'nin Manchester kentine giden uçaktaki 2 İngiliz kadın yolcu, hosteslerin kendilerine bir süre sonra içki vermeyi reddetmeleri üzerine saldırganlaştı.

Hostesler, 26 ve 27 yaşlarındaki sarhoş İngiliz yolcuların, yanlarında uçağa soktukları içkiyi içmesine de izin vermedi. Bunun üzerine iyice sinirlenen İngiliz yolcular, başka bir yolcuya votka şişesiyle vurmaya çalıştı.

2 kadın yolcu, daha sonra ''hava almak için'' 10 bin metre yükseklikte uçan uçağın kapılarından birini açmaya kalkışınca, o sırada Avusturya üzerinde bulunan uçak Frankfurt Main Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Havalimanında gözaltına alınan 2 İngiliz yolcu, daha sonra serbest bırakıldı.

Polise göre, adı açıklanmayan havayolu şirketi, bu planlanmamış konaklamadan doğan masraflar için İngiliz kadınlardan tazminat istedi.

10 bin metredeyiz kapıyı açıp bir hava alalım

Yorumlar

hAvAcI ~ 16 yıl önce
Nede olsa ingiliz bunların hepsi aynı içince sapıtıyorlar bu şuna benziyor hani bir reklam varya havada yolcunun biri mola verebilrmiyiz diye hostese rica etmesi aynı öyle siz durmassanız bizde kapıyı açıp hava alırız demişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000