02 Haziran 2010, Çarşamba 08:16:29

Etihad'dan bir ilk...

Birleşik Arab Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu olan Etihad Airways, Abu Dhabi’deki merkezinden Erbil’e direkt uçuşlar başlatarak, Kuzey Irak’a uçan ilk BAE'li havayolu oldu.

Etihad, iki takımlık Airbus A320 uçaklarıyla her hafta 2 dönüş uçuşu sunuyor. Etihad’ın Erbil’e olan uçuşları başlatması, havayolunun bu yıl Bağdat’a Nisan ayında başlattığı, haftada 3 uçuştan günlük uçuş haline getirilen, başarılı uçuşu takip ediyor.

Etihad Airways’ın CEO’su James Hogan, “Etihad hem Bağdat’a hem Erbil’e uçuş sağlayan ilk BAE havayolu olmaktan mutluluk duyuyor. Irak’a olan servislerimiz konusunda müşterilerimizden aldığımız tepkiler oldukça olumlu ve bu yeni güzergahta yüksek bir yolculuk miktarı beklemekteyiz,” dedi.

“Irak, Etihad için önemli bir Pazar ve 2010’da da havayolu için önemli bir odak noktası olacak. Yeni güzergahın, Irak’tan Körfez bölgesine kısa kaçamak yapmak isteyen tatil yolcularının yanı sıra, BAE ve Erbil arasında, iş için ya da arkadaşları ve akrabaları için seyahat eden müşterilerimizi de çekeceğine inanıyoruz.”

 

Etihad'dan bir ilk...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000