07 Mayıs 2012, Pazartesi 17:46:33

ETIHAD ÖDÜLLERİ SİLDİ SÜPÜRDÜ

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Dubai’de gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri’nin Ortadoğu töreninde altıncı yıl üst üste “Lider Havayolu” ödülünü alarak toplam dört dalda ödüle layık görüldü.
  • Adamlar A321'de amir hariç 3 memur uçuyor... Bu sayı ile mi 4-5 yıldız olacaklar :))) Çok zor. THY'nin bu yönetim anlayışı ile TK sadece uçak alıp gerilemeyue mahkum...
  • Awards 2010 Europe's Leading Airline Business Class
  • thy bu ödül töreninde ödüle layık görüldü mü hiç? bilmediğimden soruyorum
  • THY EN İYİ KABİN ÖDÜLÜNÜ NE ZAMAN ALIR BİLEN VARMI ? Tahminler .....

Abu Dabi merkezli Etihad Havayolları, ödül töreninde, Ortadoğu’nun Lider Havayolu ödülünün yanı sıra, En İyi First Class, En İyi Kabin Ekibi ve En İyi Uçuş Eğlence Sistemi ödüllerini de alarak geceye damgasını vurdu.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner konuyla ilgili olarak “Ortadoğu’nun Lider Havayolu ödülünü almak büyük bir onur. Ayrıca altı yıldır üstüste “En İyi First Class”, üç yıldır üstüste de “En İyi Kabin Ekibi” ödülüne layık görülmekten dolayı da çok mutluyuz. Ortadoğu pazarı Etihad Havayolları için çok önemli, bu nedenle bölgedeki konuklarımız ve meslektaşlarımız tarafından bu anlamda kabul görmekten dolayı oldukça memnunuz. Kabin ekibimizin eğitimine ve ürün geliştirmeye yaptığımız yatırımın müşteri memnuniyetiyle birlikte bize böyle bir geri dönüş sağladığını görmek çok güzel. Müşterilerimizin tercih ettiği havayolu olmak en önemli hedefimiz,” şeklinde konuştu.

Etihad Havayolları, Kasım ayında gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri töreninde de “Dünyanın Lider Havayolu”, “Dünyanın Lider First Class’ı” ve “Dünyanın Ortadoğu’da Lider Havayolu” ödüllerine layık görülmüştü. Şirket, Business Traveller Orta Doğu Ödülleri 2012’de ise “En iyi Ekonomi Sınıfı” ve “En İyi Kabin Ekibi” ödüllerini kazanmıştı.

Wall Street Journal gazetesi tarafından “seyahat endüstrisinin Oscarları” olarak tanımlanan Dünya Seyahat Ödülleri, 160 ülkeden seyahat acentaları ve yolcuların oylarıyla belirleniyor.
 

ETIHAD ÖDÜLLERİ SİLDİ SÜPÜRDÜ

Yorumlar

bu sayı ilemi ~ 12 yıl önce
Adamlar A321'de amir hariç 3 memur uçuyor... Bu sayı ile mi 4-5 yıldız olacaklar :))) Çok zor. THY'nin bu yönetim anlayışı ile TK sadece uçak alıp gerilemeyue mahkum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY avrupa degerlendirmelerinde ~ 12 yıl önce
Awards 2010 Europe's Leading Airline Business Class

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
thy bu ödül töreninde ödüle layık görüldü mü hiç? bilmediğimden soruyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EN İYİ KABİN ÖDÜLÜ THY NE ZAMAN ALIR ~ 12 yıl önce
THY EN İYİ KABİN ÖDÜLÜNÜ NE ZAMAN ALIR BİLEN VARMI ? Tahminler .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000