02 Temmuz 2008, Çarşamba 12:21:06

En iyisi easyJet!

easyJet, her yıl dağıtılan OAG Ödülleri'nden (eski adıyla OAG Yılın Havayolu Şirketi Ödülleri) En İyi Ekonomik Havayolu Şirketi ödülüne layık görüldü.

Düzenli olarak her yıl en saygın ve en yenilikçi havayolu şirketleri ve havalimanlarına verilen OAG ödülleri, bu hizmetlerden en çok yararlanan tüketicilerin, başka bir deyişle dünyanın her yerinden sık sık uçan kişilerin oylarıyla belirleniyor.
 
Bugüne kadar hiçbir Avrupalı taşımacı, En İyi Ekonomik Havayolu Şirketi ödülünü kazanmamıştı; geçen on yılda sadece Southwest jetBlue ve Virgin Blue gibi şirketler, farklı zamanlarda bu ödülü paylaşmıştı. Bu anlamda ağırlıklı olarak iş seyahatlerine çıkanların oluşturduğu OAG müşterilerinin oyları son 12 ayda easyJet'i sektörün en üst seviyesine yerleştirilmesinde özellikle etkili olduğu belirtiliyor.
 
En İyi Ekonomik Havayolu Şirketi ödülünü almak üzere Londra'nın merkezindeki Bloomsbury Balo Salonu'nda gerçekleştirilen OAG Havayolu Sektörü Ödülleri gecesine katılan easyJet CEO'su Andy Harrison, "Bu hafife alınamayacak kadar önemli bir başarıdır. Avrupalı bir şirket ilk kez bu ödüle layık görüldü ve jetBlue ve Southwest havayolları ile karşılaştığı sert bir rekabetten başarıyla çıktık" dedi.
 
Andy Harrison sözlerine şöyle devam etti:

"Birkaç yıl önce 'dünyanın en iyi ekonomik havayolu şirketi' haline gelmeyi amaç edinerek yola çıktık. Bu çok önemli bir ödül olsa da amacımıza ulaştığımız anlamına gelmiyor. Bu ödül, doğru işler yaptığımızı ve özellikle iş seyahatine çıkan insanlara doğru hizmeti sunduğumuzu gösteriyor. Müşterileri British Airways ve diğer daha pahalı havayolu şirketlerinden easyJet'e çekme çabamız son derece önemli."

Harrison, müşterilerle iletişimde fark yaratan ve easyJet ayrıcalığını sunan kişiler olarak easyJet ekibinin katkılarını özellikle takdir ettiğini belirtti.

En iyisi easyJet!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000