06 Kasım 2010, Cumartesi 09:11:52

easyJet'ten 15'inci yıla özel fırsatlar

15’inci yaş gününü Kasım ayında Avrupa ile birlikte Türkiye’de de kutlayan easyJet tüm uçuş, güzergâh ve koltuklarda inanılmaz fırsatlar sunuyor.
  • fiyatlari pegasusla ayni derken pahali demek istiyorsunuz herhalde.O fiyatta 15-20 koltuk bulursunuz gerisi pahalidir ama herkes ucuz zanneder.Tamamen reklam ne diyor bilmem kac Eurodan baslayan..Fark burada dogrudur burada pegasus ta aynisini yapiyor ama millet yemiyor artik.
  • ben hem avrupa içinde hemde türkiye uçuşlarında kulanıyorum.fiyatları çok düşük ve internet sitesi türkçe hizmet vermesi tercih nedenim. sadece koltuklar geri yatmıyor ve ayarlanmıyor :D umarım ingiltere ve basel dışında sabiha gökçenden farklı hatları bir an önce açar..türkiye^2de pegasus ile kıyaslanabilir..fiyatları pegasus ile hemen hemen aynı..
  • Arkadaşım bak yıne aynı hataya düşüyorsunuz. Başlayan fıyatlar dıyor. O fıyata cok az koltuk satılıyor ve onun farkıda diğer koltuklardan kat kat fazlasıla bir başka yolcudan cıkıyor ! Bunlar pazarlama stratejisi... Hiç bir uçak koltukların tamamını 17 küsür eurodan satmaz ! Satılacak en fazla 20 koltuktur. Oda reklam amaçlıdır. Geriye kalan 160 koltukda normalından daha pahalıya satılır. Böylece aradakı fark fazlasıyla telafi edilir... İşin en ilgiç yönü ise: Aynı ucakda yolcuların az bir kısmı 20 euroya ucarken digerleri ve hatta bazıları 250 euroya bile uçtugu olur :) Pegasusuni sistemide aynen böyle işliyor :) Uçak aynı, güzergah aynı, koltuk aynı, hizmet aynı ama bilet ücretleri çok farklı ! Bu aldatmacadır, fırsatcılıktır... Yanlış..
  • Mutlu Acentasi sahibi hadi seni goreyim adam senin memleketini vatandasi en ucuz sekilde INTERNETTEN satark goturuyor hadi satma kimin umurunda cunku vatandasi kaziklamiyor sizler gibi...Ucretleri gordunmu???? yok bunu okumazsin bile...Hadi yolun acik olsun KUZEYDEKI tur oporotorunun MASASI...
Kasım ayında 15’inci yıldönümünü kutlayan easyJet Avrupa genelinde bir kampanyaya imza atıyor ve Türkiye’den yapılacak olan tüm uçuşlar yüzde 30’lara varan indirimler sunuyor.
 
Buna göre, 05 - 10 Kasım tarihlerinde Türkiye’den yapılacak uçuşlarda 18 binin üzerinde koltuk, vergi dahil 17.49 Euro’dan başlayan fiyatlardan satışa çıkıyor.
 
Beş gün süresince gerçekleşen kampanya 01 Ocak – 26 Mart tarihlerindeki uçuşlar için geçerli olacak.
 
Türkiye’den 1.230.000 yolcu taşıdı
 
Türkiye’de ilk olarak uçuşlarına 2006 yılında İstanbul’dan başlayan easyJet bugün Dalaman, Antalya ve Bodrum da dahil olmak üzere dört ayrı noktadan Londra, Basel, Liverpool, Bristol ve Manchester'a uçmaya devam ediyor.
 
Mayıs 2006’dan bu yana İstanbul’dan 860 bin yolcu taşıyan easyJet, uçuşların başladığı Mart 2008 yılından bu yana Dalaman’dan 250 bin, Nisan 2010’dan bu yana Antalya’dan 20 bin ve Mayıs 2009’dan bu yana da Bodrum’dan 100 bin, toplamda ise 1.230.000 yolcu taşıdı.
easyJet'ten 15'inci yıla özel fırsatlar

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
fiyatlari pegasusla ayni derken pahali demek istiyorsunuz herhalde.O fiyatta 15-20 koltuk bulursunuz gerisi pahalidir ama herkes ucuz zanneder.Tamamen reklam ne diyor bilmem kac Eurodan baslayan..Fark burada dogrudur burada pegasus ta aynisini yapiyor ama millet yemiyor artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben hem avrupa içinde hemde türkiye uçuşlarında kulanıyorum.fiyatları çok düşük ve internet sitesi türkçe hizmet vermesi tercih nedenim. sadece koltuklar geri yatmıyor ve ayarlanmıyor :D umarım ingiltere ve basel dışında sabiha gökçenden farklı hatları bir an önce açar..türkiye^2de pegasus ile kıyaslanabilir..fiyatları pegasus ile hemen hemen aynı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım bak yıne aynı hataya düşüyorsunuz. Başlayan fıyatlar dıyor. O fıyata cok az koltuk satılıyor ve onun farkıda diğer koltuklardan kat kat fazlasıla bir başka yolcudan cıkıyor ! Bunlar pazarlama stratejisi... Hiç bir uçak koltukların tamamını 17 küsür eurodan satmaz ! Satılacak en fazla 20 koltuktur. Oda reklam amaçlıdır. Geriye kalan 160 koltukda normalından daha pahalıya satılır. Böylece aradakı fark fazlasıyla telafi edilir... İşin en ilgiç yönü ise: Aynı ucakda yolcuların az bir kısmı 20 euroya ucarken digerleri ve hatta bazıları 250 euroya bile uçtugu olur :) Pegasusuni sistemide aynen böyle işliyor :) Uçak aynı, güzergah aynı, koltuk aynı, hizmet aynı ama bilet ücretleri çok farklı ! Bu aldatmacadır, fırsatcılıktır... Yanlış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mutlu Acentasi sahibi hadi seni goreyim adam senin memleketini vatandasi en ucuz sekilde INTERNETTEN satark goturuyor hadi satma kimin umurunda cunku vatandasi kaziklamiyor sizler gibi...Ucretleri gordunmu???? yok bunu okumazsin bile...Hadi yolun acik olsun KUZEYDEKI tur oporotorunun MASASI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000