11 Kasım 2009, Çarşamba 10:25:49

easyJet, en iyi Low-Cost seçildi

İngiltere’nin en büyük düşük tarifeli havayolu şirketi easyJet, ‘seyahat dünyasının oscar’ı’ olarak kabul edilen British Travel Awards’tan iki dalda ödül aldı. Şirket, ‘en iyi düşük maliyetle hizmet sunan’ ve ‘en iyi ekonomi sınıfı’ dallarındaki ödüllerin sahibi oldu.
  • Türkiyeye bekliyoruz süper low cost Devam insallah gelir
  • oylama İngiltere'de, ödülü kazanan bir ingiliz şirketi. Gayet normal!

İngiltere’de aktif seyahat eden 90 bin kişinin oylarıyla belirlenen British Travel Awards’tan easyJet’e iki ödül birden geldi. ‘Seyahat dünyasının oscar’ı’ olarak kabul edilen British Travel Awards, easyJet’i ‘en iyi düşük maliyetle hizmet sunan’ ve ‘en iyi ekonomi sınıfı’ dallarında ödüllendirdi.

Bu yıl da ‘en iyi düşük maliyetle hizmet sunan’ havayolu şirketi ödülünü aldıklarına dikkat çeken easyJet İngiltere Bölge Müdürü Paul Simmons, “Bu ödül halkın bizi nasıl gördüğünün en güzel göstergesi. Ayrıca,  geleneksel havayolu şirketleri arasından sıyrılarak en iyi ekonomi sınıfı ödülüne de layık görülmek, halk tarafından artık ne kadar benimsendiğimizi kanıtlıyor. Geldiğimiz noktanın geleneksel havayolu şirketleri için korkutucu hale geldiğini düşünüyorum” dedi.

Yolcu sayısı 46 milyona ulaştı

Birçok havayolu şirketinin yolcu sayısı düşerken, Avrupa’nın en avantajlı fiyatlarını sunan easyJet’in yolcu sayısı sürekli artıyor. Geçen yılın ekim ayı ile karşılaştırıldığında bu yılın ekim ayında easyJet’in taşıdığı toplam yolcu sayısındaki artış yüzde 2.6 olarak gerçekleşti.

Geçen yılın ekim ayında toplam 44 milyon 273 bin 756 kişi taşıyan easyJet, bu rakamı 2009 ekim sonunda 45 milyon 424 bin 181 kişiye ulaştırmayı başardı. Yolcu sayısındaki artış aylık bazda incelendiğinde ise 2009 ekim ayında taşınan havayolu yolcu sayısının yüzde 6.6’lık artışla 3 milyon 959 bin 194 kişiden, 4 milyon 219 bin 96’ya ulaştığı görülüyor.

 

easyJet, en iyi Low-Cost seçildi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyeye bekliyoruz süper low cost Devam insallah gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oylama İngiltere'de, ödülü kazanan bir ingiliz şirketi. Gayet normal!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000