24 Mart 2010, Çarşamba 14:35:10

Dev havayolu artık O'na emanet

easyJet’in yeni CEO’su 2006 yılından beri Guardian Medya grubunun CEO’su olarak görev yapmakta olan Carolyn McCall oldu.
  • easyJet başarısız mı? easyJet'in tüm CEO'ları havacılıkla hiçbir ilgisi olmayan yöneticler arasından seçilmişlerdir. Ben havacıyım diyenlere duyurulur. Başımıza ne geliyorsa, "ben bilirim" diyenlerden geliyor. Bir de gekdikleri yerleri ellerinde olsa çocuklarına devredecekler. Padişahlık gibi. Bilirim diyenlerin Sivil Havacılığımızı getirdikleri yer belli. Daha 10 tane bile deniz uçağımız yok.
  • TUkr olarak tek turk havayolu sahibi sadece şirket sahıbıydı.Sırket sahıbı olmak o ısı cok ıyı yaptıgın anlamına gelmez.Havacılıgı yaşarsan başarılı olursun,sadece iş olarak bakarsan bu olmaz
  • Best havayollarinda vardi, gorduk ne oldu. TurkAir
  • doğru ya kimse bilmez.bütün havayollarımızın başında bir hanım var da bir tek thy da yok
  • illaki bir akilli cikip THY'ye karsi bir söz yazacak...Easyjet ve THY, ne alaka..? hanim olmus veya badem biyikli, ne fark eder? insan erken veya kadin olmus oldugu icin bir pozisyona getirilmez. isi bilip bilmedigi bunu tayin eder. nekadar da cok nefret ediyormusunuz ve THY'yi kiskaniyormussunuz...belirtmek isterim, benim THY veya baska bir sirket ile alakam yok...
  • THY'de de yonetimde badem biyiklilar yerine modern hanim yoneticiler olsa...

easyJet Yönetim Kurulu Başkanı Sir Michael Rake yaptığı açıklamada, Carolyn McCall’ı easyJet ailesinde görmekten yönetim kurulunun tüm üyelerinin mutluluk duyduğunu dile getirdi. Rake, pek çok güçlü aday arasından seçilen McCall’un tercih edilmesinde, stratejik ve operasyonel kapasitesinin yanı sıra easyJet’e yönelik tutkusunun da belirleyici olduğunu dile getirdi. Rake, McCall’un katılımıyla birlikte easyJet’te yeni bir döneme girildiğini söyledi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Carolyn McCall ise son 15 senede pek çok başarıya imza atmış, Avrupa’da pek çok rotada lider olan easyJet’in CEO’su olmaktan gurur duyduğunu dile getirirken, easyJet’in güçlü yanları olan; müşterilerine en merkezi havaalanlarına uygun fiyatlara seyahat etme imkanı, Avrupa’nın en popüler havaalanlarında lider pozisyon ve düşük tarifeler sağlamaya dayalı operasyon modelini bir adım ileriye taşımak konusunda iddialı olduğunu da belirten McCall, açıklamasını “bir müşterisi olarak, kendini müşteri memnuniyetini sağlamaya adamış sıra dışı pek çok çalışanı olan easyJet ve tüm ekiple çalışmak için şimdiden heyecanlanıyorum” sözleriyle tamamladı.

Carolyn McCall’ın easyJet’teki görevine başlayacağı tarih henüz kesinleşmiş olmamakla birlikte, 2010 yazında gerçekleşmesi bekleniyor.

Dev havayolu artık O'na emanet

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
easyJet başarısız mı? easyJet'in tüm CEO'ları havacılıkla hiçbir ilgisi olmayan yöneticler arasından seçilmişlerdir. Ben havacıyım diyenlere duyurulur. Başımıza ne geliyorsa, "ben bilirim" diyenlerden geliyor. Bir de gekdikleri yerleri ellerinde olsa çocuklarına devredecekler. Padişahlık gibi. Bilirim diyenlerin Sivil Havacılığımızı getirdikleri yer belli. Daha 10 tane bile deniz uçağımız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TUkr olarak tek turk havayolu sahibi sadece şirket sahıbıydı.Sırket sahıbı olmak o ısı cok ıyı yaptıgın anlamına gelmez.Havacılıgı yaşarsan başarılı olursun,sadece iş olarak bakarsan bu olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Best havayollarinda vardi, gorduk ne oldu. TurkAir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru ya kimse bilmez.bütün havayollarımızın başında bir hanım var da bir tek thy da yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
illaki bir akilli cikip THY'ye karsi bir söz yazacak...Easyjet ve THY, ne alaka..? hanim olmus veya badem biyikli, ne fark eder? insan erken veya kadin olmus oldugu icin bir pozisyona getirilmez. isi bilip bilmedigi bunu tayin eder. nekadar da cok nefret ediyormusunuz ve THY'yi kiskaniyormussunuz...belirtmek isterim, benim THY veya baska bir sirket ile alakam yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'de de yonetimde badem biyiklilar yerine modern hanim yoneticiler olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000