28 Temmuz 2010, Çarşamba 10:20:12

"UÇAK TÜRKİYE'DEN KALKMADI"

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, daha önce Türkiye'den kalktığı iddia edilen uçağın, Türkiye'den kalkmadığını bildirdi.
  • APBJB yaklaşık 2 yıl önce o uçağa inişe geçerken yıldırım çarpmıştı ve gökyüzü değişik bir ses çıkartmıştı, düşmemesi bir mucizeydi ama ikinci sefer şanslı değildi.
  • APBJA ED221 MAN-TZX-ISB seferini yapan uçaktır. Karaçi ile ilgisi yok. Soru sorulacak yeri ya da kişileri bilmiyoruz, yanlış anlaşılma bundan kaynaklanıyorr.
  • Sanki uçak Türkiyeye inip yakıt ikmali yapsa ne olurdu uçağa sabotaj mı düzenleyecektik düşmesi için yahu bizi yıkan kendi içimizdekiler hemen manşet at uçak Türkiyeden kalktı diye ne demek bizim havaalanlarımız güvensiz mi orada çalışanlar ne iş yapar.. Maksat manşet olsun da gerisi hikaye doğru mu yalan mı farket mez. Türkiye de ki medya ki demokrasi işde rahatça yaz at kafadan..
  • bunun nedeninin sürekli airbluenun trabzonda yakıt ikmali yapması olduğunu düşünüyorum ama iyiki bizden kalkmamış yoksa birileri yine bizim üstümüze bi çamur atabilirdi

İngiltere'nin Manchester kentinden dün kalkan aynı firmaya ait AP-BJA kuyruk numaralı başka bir uçağın, dün gece Trabzon Havalimanı'na inerek yakıt ikmali yaptığını ve mürettebat değiştirdiğini ifade eden Birdal, ''AP-BJA kuyruk numaralı bu uçak, Trabzon'dan saat 05.43'te kalkarak Karaçi'ye devam etmiş. Aynı firmaya ait bu iki uçak nedeniyle bir bilgi kirliliği yaşandığını düşünüyorum. İslamabad'da düşen uçak Türkiye'den kalkmadı'' diye konuştu.

Bu arada düşen uçağın bir Airbus olduğu açıklandı. Airblue şirketine ait yolcu uçağı, Karaçi-İslamabad seferini yaparken, başkent İslamabad yakınlarındaki Margalla tepelerine çakılmıştı.

 

"UÇAK TÜRKİYE'DEN KALKMADI"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
APBJB yaklaşık 2 yıl önce o uçağa inişe geçerken yıldırım çarpmıştı ve gökyüzü değişik bir ses çıkartmıştı, düşmemesi bir mucizeydi ama ikinci sefer şanslı değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
APBJA ED221 MAN-TZX-ISB seferini yapan uçaktır. Karaçi ile ilgisi yok. Soru sorulacak yeri ya da kişileri bilmiyoruz, yanlış anlaşılma bundan kaynaklanıyorr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanki uçak Türkiyeye inip yakıt ikmali yapsa ne olurdu uçağa sabotaj mı düzenleyecektik düşmesi için yahu bizi yıkan kendi içimizdekiler hemen manşet at uçak Türkiyeden kalktı diye ne demek bizim havaalanlarımız güvensiz mi orada çalışanlar ne iş yapar.. Maksat manşet olsun da gerisi hikaye doğru mu yalan mı farket mez. Türkiye de ki medya ki demokrasi işde rahatça yaz at kafadan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunun nedeninin sürekli airbluenun trabzonda yakıt ikmali yapması olduğunu düşünüyorum ama iyiki bizden kalkmamış yoksa birileri yine bizim üstümüze bi çamur atabilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000