23 Mart 2011, Çarşamba 10:54:53

TARKİM'İN HANGARI RESMEN AÇILDI

Bir süredir yapımı devam eden ve yeni tamamlanan Adana Havalimanı’ndaki hangar önceki gün düzenlenen törenle öğrencilerin kullanımına açıldı.
  • öncelikle hangar tüm tarkim camiasına hayırlı olsun.yorumları okudum gülüyorum sadece bitanesi vardı orası okulsa kellemi keserim diye arkadaş canına susamış heralde bende bir tarkimden ppl lisansımı aldım 1,5 ay yer dersi ve adanada paşalar gibi uçuşlarımı yaptım toplam 3 ayda ppl lisansı sahibi oldum şuan tarkimden 777 pilotları var araştırın biraz asılsız çamur atmayın.tarkimle ilgili bir haber çıkınca herkes başlıyo klavye tuşlamaya eee meyve veren ağaç taşlanır diye boşa dememişler.tarkim uçuş okulu çok iyi yerlerde ve dahada iyi yerlere gelcek sorunlar bunlar değil sorunlar türkiye bu kadar pilot eğitimi varken yabancı pilotların işe alımı kimse bunu dile getirmiyo bence tarkim ayjet diğer okullarımız hepsini ortak sorunu bu olmalı..
  • Arkadasin biri tarkimde arkadaslik saygi vs yok demis evet hakli cunku tarkim de herkez arkadas diil birer aile ve tarkimin adana da hergun. Ucus olan biryer yakup hocamiz bir gun rahatsizim bir gun hastayim demeden her gun her gun egitimlere devam eden bir insandir hocalarimizin emeklerini odeyemeyiz o kimse ucus yok saygi yok egitim yok diyen arkadas hic tarkim de bulunmusmu acaba ailede nankor yok cnku.!!!!
  • Tarkim e neden camur atiolar soyliyim diger okullara sorunca tarkim kotu ucus yok ucaklari yok hoca yok ders yok ama tarkime basla okulu sorunca diger okullara camuru birak laf bile demiyolar tarkimde ucus yok ders yok diyen veya tarkim de ucak yok diyen biri ciksin live atc ye gir ltaf yi ac sabah 8 den aksam 5 e kadar gun dogumu gun batimina tarkimin ucaklari ucuyomu ucmiyomu gir kendin karar wer oyle iskembeden konusmakla camur atmakla olmaz bu zaman a kadar tarkim zede gordunuz mu acildigi gunden bugun e ben hic gormedim o yuzden bosa laf kalabalikliga gerek yok...
  • TARKİMden rahatsız olanların yerine yabancılar oturmuş.Hala dönüp dönüp TARKİM diyorlar.TARKİM size uçuş yaptırıp saatlerinizi leblebi gibi bitirtebilecek bir okul.Uçucu öğrenci daha ne ister?sevgi yokmuş ne yapacaksın evlenecekmisin?hangar sana büyük gelir!istanbulda derslerini al Adanada uçuşunu bitir oldu bitti.sıkıntı uçucunun kaderidir zaten.bunu en rahat atlatabileceğin yer TARKİMdir..
  • adanaya gelipde uçuşunu bitirmeyen bekleyen bir öğrenci varsa namerddir.yalan dolan yazılar yazacağa birlik olun.yabancı neden senin ülkende işe girerken sen neden giremezsin onu yaz.tarkim olarak heray insanlar bitirme sınavına girip paşa paşa yollarına devam ediyorlar.t.h.yollarında onlarca pilot var .adana sessiz ama adana uçuşta yoluna devam ediyor.adanaya gelip uçuş için bekleyen bir pilot olamaz.lütfen saygılı olun.
  • batmak uzere olan okul ne hoca ne uçus ne saygi sevgi bu okulda bunların hıcbırı olmadı hıçbızaman..
  • http://www.airporthaber.com/tarkim-in-hangari-resmen-acildi-31288h.html#
  • Mezunlarını Kimsenin işe almadığı okul.
  • Her ay kontrol yapan, kendi öğrencisinin yanı sıra batak durumdaki okulların mağdur öğrencilerini çekip çeviren ve yola sokan hatta en önemlisi öğrencileri için kelle koltuk mücadele veren YAKUP ÇARKÇI faktörü olduğu sürece gelişim devam edecektir.Yeterki yetki ve sorumluluklarının farkındaki insanlar YAKUP HOCA ve mesai arkadaşlarına desteği sürdürsün...
  • elinde ögrenci falan kalmadı yolucak kimseyi bulamıyo yok %15 indirimmiş kimse yemez artık bunları

Öğrenciler için bir eğitim üssüne dönüştürülen hangarın resmi açılışı TARKİM Florya ve Adana tesisi yetkilileri, Adana Havalimanı DHMİ başmüdürü, basın ve birçok misafirin katılımıyla yapıldı.

Tarkim’in Adana tesisi içerisinde, bakım – onarım hangarının yanında inşa edilen hangar, modern inşaat teknikleri kullanılarak son teknoloji ürünleriyle bezendi. Bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesiste 2 adet sınıf, idari birimler, uçuş planlama ve operasyon odası, uçuş öncesi ve sonrası brifingler ve genel toplantılar için kullanılmak üzere 3 katlı bir ofis binası da yer alıyor.

Açılışta konuşan Adana Kurs Müdürü Yakup Çarkçı; tesisin Türk sivil havacılığına çok büyük fayda sağlayacağını umduğunu belirterek, “Türkiye’nin en köklü ve önde gelen uçuş okullarından biri olan TARKİM’in böyle yüksek kapasiteli bir hangarı eğitim faaliyetleri için işletime almaktan gurur ve mutluluk duyuyorum, öğrencilerimize, personelimize ve Havacılık sektörüne hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. 



TARKİM'İN HANGARI RESMEN AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Misafir ~ 13 yıl önce
öncelikle hangar tüm tarkim camiasına hayırlı olsun.yorumları okudum gülüyorum sadece bitanesi vardı orası okulsa kellemi keserim diye arkadaş canına susamış heralde bende bir tarkimden ppl lisansımı aldım 1,5 ay yer dersi ve adanada paşalar gibi uçuşlarımı yaptım toplam 3 ayda ppl lisansı sahibi oldum şuan tarkimden 777 pilotları var araştırın biraz asılsız çamur atmayın.tarkimle ilgili bir haber çıkınca herkes başlıyo klavye tuşlamaya eee meyve veren ağaç taşlanır diye boşa dememişler.tarkim uçuş okulu çok iyi yerlerde ve dahada iyi yerlere gelcek sorunlar bunlar değil sorunlar türkiye bu kadar pilot eğitimi varken yabancı pilotların işe alımı kimse bunu dile getirmiyo bence tarkim ayjet diğer okullarımız hepsini ortak sorunu bu olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadasin biri tarkimde arkadaslik saygi vs yok demis evet hakli cunku tarkim de herkez arkadas diil birer aile ve tarkimin adana da hergun. Ucus olan biryer yakup hocamiz bir gun rahatsizim bir gun hastayim demeden her gun her gun egitimlere devam eden bir insandir hocalarimizin emeklerini odeyemeyiz o kimse ucus yok saygi yok egitim yok diyen arkadas hic tarkim de bulunmusmu acaba ailede nankor yok cnku.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarkim e neden camur atiolar soyliyim diger okullara sorunca tarkim kotu ucus yok ucaklari yok hoca yok ders yok ama tarkime basla okulu sorunca diger okullara camuru birak laf bile demiyolar tarkimde ucus yok ders yok diyen veya tarkim de ucak yok diyen biri ciksin live atc ye gir ltaf yi ac sabah 8 den aksam 5 e kadar gun dogumu gun batimina tarkimin ucaklari ucuyomu ucmiyomu gir kendin karar wer oyle iskembeden konusmakla camur atmakla olmaz bu zaman a kadar tarkim zede gordunuz mu acildigi gunden bugun e ben hic gormedim o yuzden bosa laf kalabalikliga gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TARKİMden rahatsız olanların yerine yabancılar oturmuş.Hala dönüp dönüp TARKİM diyorlar.TARKİM size uçuş yaptırıp saatlerinizi leblebi gibi bitirtebilecek bir okul.Uçucu öğrenci daha ne ister?sevgi yokmuş ne yapacaksın evlenecekmisin?hangar sana büyük gelir!istanbulda derslerini al Adanada uçuşunu bitir oldu bitti.sıkıntı uçucunun kaderidir zaten.bunu en rahat atlatabileceğin yer TARKİMdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adanaya gelipde uçuşunu bitirmeyen bekleyen bir öğrenci varsa namerddir.yalan dolan yazılar yazacağa birlik olun.yabancı neden senin ülkende işe girerken sen neden giremezsin onu yaz.tarkim olarak heray insanlar bitirme sınavına girip paşa paşa yollarına devam ediyorlar.t.h.yollarında onlarca pilot var .adana sessiz ama adana uçuşta yoluna devam ediyor.adanaya gelip uçuş için bekleyen bir pilot olamaz.lütfen saygılı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
batmak uzere olan okul ne hoca ne uçus ne saygi sevgi bu okulda bunların hıcbırı olmadı hıçbızaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.airporthaber.com/tarkim-in-hangari-resmen-acildi-31288h.html#

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mezunlarını Kimsenin işe almadığı okul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her ay kontrol yapan, kendi öğrencisinin yanı sıra batak durumdaki okulların mağdur öğrencilerini çekip çeviren ve yola sokan hatta en önemlisi öğrencileri için kelle koltuk mücadele veren YAKUP ÇARKÇI faktörü olduğu sürece gelişim devam edecektir.Yeterki yetki ve sorumluluklarının farkındaki insanlar YAKUP HOCA ve mesai arkadaşlarına desteği sürdürsün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elinde ögrenci falan kalmadı yolucak kimseyi bulamıyo yok %15 indirimmiş kimse yemez artık bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000