26 Kasım 2009, Perşembe 13:50:42

Sabiha Gökçen liderliği ele geçirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Turizm Araştırmaları Derneği'nin (TURAD), Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) verilerini kullanarak hazırladığı araştırmaya göre, 2009 başından Ekim ayı sonuna kadar 10 ayda en fazla yolcu artışı yaşayan havalimanı oldu...
  • SHGM her meydanı a dan z ye denetliyor. Burasını görmüyor mu ? Personel kendi şikayet ediyor. Birşeyler olmadan denetleyin lütfen.
  • 4 yıldır saw dayım uçak teknisyeniyim heaşa ısg ye limaka tam ücret ödeyen şirketim adına utanç duyuyorum.hizmetin yarısını bile alamıyoruz.apu ya çıkacam merdiven yok uçağı açacam merdiven yok.bunu yapacam ground power yok.biz böle kavunluklar için üniversitede 5 yılımız yemedik.kraldan fazla kralcı da değiliz.durum bu saw da maalesef.
  • ya çelebiye sattınız bir kısmını amacınız bu idi zaten ehp eski yöneticilerin mayası çelebiden gelme verin havaşada adam olsu yazık bu handling çalışanlarına...grçekten havacı olarak üzülüyorum çok pırlanta adamlar var....
  • Türkiye'nin en acemice yönetilen,işçilerine eziyet eden,apronda artist kesilen yöneticilerine direnen alın teri ile çalışan sadece işçilerine harekatçlarına,rampçilerine üzülüyorum maalesef.... Hiç iyi bir iş başaramadı bina olsa ne yazar sevgili İsg Yöneticileri...Duyun bu limanın sesini artık...Para bir yere kardar...
  • laleli tam fare olalı..... diyecektim.. ki......"terminalde isimden dolayı yüreği buruk yolcular"... işte burada laleli yine saçmaladı...lale... seni burada deşifre ettiler...aradan unutulduğunu zannettiğin kadar zaman geçtimi? saw da personel ve ekipman yetersiz.. uçaklar gate lere gelirken karşılayan yok.. körükler yanaşmıyor...yolcular çıldırmış vaziyette saldıracak yer arıyor..uçaktan inebilenlerinde pisikolojisi bagaj kuyruğunda bozuluyor veeee "SABİHA GÖKÇEN LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ" bir meydan da operasyon nasıl baltalanır yolcular nasıl çıldırtılır liderliğimi????
  • yürübe kim tutar seni kıskananlar çatlasınnn
  • meyva falan vermiyor çok yolcu var evet doğrudur ama kim memnun kalmış saw handlinginden sorabilir miyim????
  • ikramiyeler nerede??
  • frebird aır buradan uçuşları varmı bilen varmı...
  • Liderlik uçan yolcuyla mı ölçülüyor ? Hayret... Ya hizmet ne olacak ? Ya vurdumduymazlık ne olacak ? Bence de lider ama en sondan..

Araştırmaya göre Sabiha Gökçen Havalimanı yılın ilk 10 ayında, 5 milyonun üzerinde taşıdığı yolcuyla iç hat yolcu sayısını yüzde 52, dış hat yolcu sayısını ise yüzde 21 oranında artırdı.

Türkiye'de, 2009 yılının ilk 10 ayında havayolunu kullanan yolcu sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre 3 milyon 655 bin kişi artarak 73.4 milyon kişiye ulaştı. Sabiha Gökçen Havalimanı ise 10 aylık süreçte en yüksek yolcu artışı hızını yakalayan havalimanı oldu.

TURAD verilerine göre iç hatlarda geçen yılın ilk 10 ayında 2 milyon 294 bin kişi yolcululuk yaparken, bu yılın aynı döneminde sayı 3 milyon 487 bine, dış hatlarda ise 1 milyon 295 bin olan yolcu sayısı 1 milyon 571 bine çıktı. Verilere göre Sabiha Gökçen Havalimanı ise 2009 yılının ilk 10 ayında, 5 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iç hat yolcu sayısı yüzde 52, dış hat yolcu sayısı da yüzde 21 artmış oldu.

FİNANCİAL TİMES'TAN SABİHA GÖKÇEN'E ÖVGÜ

Öte yandan İngiliz gazetesi Financial Times'ta çıkan bir makalede ise, dünyada havacılık ve havayolu sektörlerinde büyük kayıpların yaşandığı bir ortamda, Türk havacılık sektörünün yükseldiği; Sabiha Gökçen Havalimanı'nın beklenenden tam bir yıl önce hizmete girmesinin de bu yükselişin bir işareti olduğu belirtildi.

Zaman

Sabiha Gökçen liderliği ele geçirdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM her meydanı a dan z ye denetliyor. Burasını görmüyor mu ? Personel kendi şikayet ediyor. Birşeyler olmadan denetleyin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
4 yıldır saw dayım uçak teknisyeniyim heaşa ısg ye limaka tam ücret ödeyen şirketim adına utanç duyuyorum.hizmetin yarısını bile alamıyoruz.apu ya çıkacam merdiven yok uçağı açacam merdiven yok.bunu yapacam ground power yok.biz böle kavunluklar için üniversitede 5 yılımız yemedik.kraldan fazla kralcı da değiliz.durum bu saw da maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya çelebiye sattınız bir kısmını amacınız bu idi zaten ehp eski yöneticilerin mayası çelebiden gelme verin havaşada adam olsu yazık bu handling çalışanlarına...grçekten havacı olarak üzülüyorum çok pırlanta adamlar var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'nin en acemice yönetilen,işçilerine eziyet eden,apronda artist kesilen yöneticilerine direnen alın teri ile çalışan sadece işçilerine harekatçlarına,rampçilerine üzülüyorum maalesef.... Hiç iyi bir iş başaramadı bina olsa ne yazar sevgili İsg Yöneticileri...Duyun bu limanın sesini artık...Para bir yere kardar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
laleli tam fare olalı..... diyecektim.. ki......"terminalde isimden dolayı yüreği buruk yolcular"... işte burada laleli yine saçmaladı...lale... seni burada deşifre ettiler...aradan unutulduğunu zannettiğin kadar zaman geçtimi? saw da personel ve ekipman yetersiz.. uçaklar gate lere gelirken karşılayan yok.. körükler yanaşmıyor...yolcular çıldırmış vaziyette saldıracak yer arıyor..uçaktan inebilenlerinde pisikolojisi bagaj kuyruğunda bozuluyor veeee "SABİHA GÖKÇEN LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ" bir meydan da operasyon nasıl baltalanır yolcular nasıl çıldırtılır liderliğimi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yürübe kim tutar seni kıskananlar çatlasınnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
meyva falan vermiyor çok yolcu var evet doğrudur ama kim memnun kalmış saw handlinginden sorabilir miyim????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ikramiyeler nerede??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
frebird aır buradan uçuşları varmı bilen varmı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Liderlik uçan yolcuyla mı ölçülüyor ? Hayret... Ya hizmet ne olacak ? Ya vurdumduymazlık ne olacak ? Bence de lider ama en sondan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000