24 Mart 2011, Perşembe 08:23:39

KASTAMONU HAVAALANI NE KADARA MAL OLACAK?

AK Parti Kastamonu Milletvekili, Anayasa, AB Uyum ve Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi Musa Sıvacıoğlu Kastamonu Havaalanı hakkındaki son gelişmelerle ilgi bir açıklama yaptı.
  • 2 yıldır gündemde 2010 yılında acılacaktı ne oldu AIRPORT HABER in değerli yöneticileri yayımlanan konuları gündemde tutarsanız sonuc alınır teşekkürler.
  • Dünyanın IATA kodlu tek düğün salonudur.
  • yilan hikayesi
Sıvacıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlimizde son yıllarda çok güzel çalışmalar yapılmıştır, yapılmaya da devam etmektedir. Kastamonu’muz için önemli çalışmalardan biri de havaalanın açılmasıdır Havaalanının gerçek anlamda kullanılabilmesi için uzun zamandır çalışmalar yapılmaktadır. Yeni valimizin gelmesi ve gayretleriyle Kastamonu Valiliği ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi arasında, her iki tarafça neler yapılacağına ilişkin protokol imzalanmıştı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin harcayacağı miktar 17 Milyon TL (17 Trilyon) olup, başlangıç ödeneği olarak da 3,5 Milyon TL (3,5 Trilyon) ayrılmıştır. Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığınca yapım izni de verilerek yatırım programına alınmıştır.

(Kastamonu Postası)
KASTAMONU HAVAALANI NE KADARA MAL OLACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
2 yıldır gündemde 2010 yılında acılacaktı ne oldu AIRPORT HABER in değerli yöneticileri yayımlanan konuları gündemde tutarsanız sonuc alınır teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyanın IATA kodlu tek düğün salonudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yilan hikayesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000