03 Temmuz 2008, Perşembe 14:05:37

Havalimanı personeli ingilizce öğreniyor

Halk Eğitimi Merkezi tarafından Milas-Bodrum Havalimanı personeline yönelik düzenlenen İngilizce kursu tamamlandı.

Havalimanı personelinin yoğun ilgi gösterdiği İngilizce kursunda, sertifika töreni gerçekleşti. Törende konuşan Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali İhsan Canbey, "Bizler sizlerden gelen talep doğrultusunda bu kursu açtık ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İlk kademe kursumuza 48 kişi, ikinci kademe kursumuza ise 18 kişi katıldı. Kurslarda bu güne kadar hiçbir kursiyerin devamsızlık yapmadığını gördük ve bu da başarımızdaki en büyük etken oldu. Ben kursun düzenlenmesinde bizlere yardımcı olan Devlet Hava Meydanları Baş Müdürü Durmuş Duman'a çok teşekkür ederim. Halk eğitimin görevi halkı eğitmek. Bizler de bu anlamda her türlü çalışmayı yapmaya gayret gösteriyoruz. Tekrardan sizlere teşekkür ederim" dedi.

İki kademe şeklinde gerçekleşen kursta başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Havalimanı'nda DHMİ özel Güvenlik Hizmet Binası'nda düzenlenen törene, Halk Eğitim Müdürü Ali İhsan Canbey, Devlet Hava Meydanları Baş Müdürü Durmuş Duman, Milas Bodrum Havalimanı Güvenlik Amiri Haluk Baş, diğer yetkililer ve kursiyerler katıldı.

Kursta başarılı olarak belge almaya hak kazanan kursiyerler ise; "Havalimanına gelen turistlerle daha iyi diyalog kurmak ve onlara yardımcı olmak açısından kurs çok önemliydi ve bizlerde kursta çok şeyler öğrendik. Bundan sonra görev yaptığımız alanlardaki başarımız ve hizmetimiz daha iyi olacak. Tüm yetkililere teşekkür ederiz" dedi.

 

Havalimanı personeli ingilizce öğreniyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000