08 Kasım 2012, Perşembe 10:40:54

HAVACILIK TAZMİNATLARI DANIŞTAY’DA

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, havacılık tazminatlarında adaletsizlik olduğu gerekçesiyle yürütmenin durdurulması için Danıştay’a itiraz etti.
  • sendika, dernek vb. oluşumlar üyelerine verdikleri gazı almaktan öte birşey yapamadı. insanlar yalnızca paraya odaklanmak yerine paranın hangi kapsamda geldiğine zahmet edip bakarlarsa optimum çözümün sunulmuş olduğunu görürler. yoksa herkes kendi açısından yorum yapabilir. en iyisi işi daha iyi yapmayı öğrenmek, kendini geliştirmek ve dünya çapında rekabete açık olup olmadığını sorgulamak olacaktır.
  • adalet yerini bulmalı.
  • Havacılık tazminatları eksik ve adaletsiz verildi diye mahkemeye verildi çıkan kararda fazla alan gruba daha fazla verildi ve asıl itiraz sebebi olan gruplardan para bile kesildi karar tamamen yanlıştı biz neye itiraz etttik karar ne çıktı sanki fazla alan grup itiraz etmiş gibi onlara verildi.. adalet ve anlayış takdir sizin
  • Çok büyük olasılıkla yürütmeyi durdurma verilmez diye düşünüyorum,çünkü ortada bir yanlış yok.
  • NİHAYET BİR DİLEKÇE HAZIRLAMAK NE KADAR UZUN SÜRDÜ AVUKLATLAR HERHALDE ÇOK YOGUN SENDİKANIN SANIRIM. DİLEKÇENİN TEMELLERİDE SAGLAM DEGİL BAŞTAN SAVALIM ÜYELERİ TATMİN EDELİM ŞEKLİNDE OLMUŞ TAMAMI BU İSE ŞAYET.

Uzun süre verildi verilecek tartışmalarından sonra geçtiğimiz aylarda ödenen havacılık tazminatlarında bu kez de adaletsizlik yapıldığı gerekçesiyle tartışmalar yaşanıyor.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, Başbakanlık, DHMİ ve Yüksek Planlama Kurulu hakkında Danıştay’a dava dilekçesi sundu.

İşte davaya gerekçe olarak gösterilen durumlar:

HAVACILIK TAZMİNATLARI DANIŞTAY’DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

gerçekler ~ 11 yıl önce
sendika, dernek vb. oluşumlar üyelerine verdikleri gazı almaktan öte birşey yapamadı. insanlar yalnızca paraya odaklanmak yerine paranın hangi kapsamda geldiğine zahmet edip bakarlarsa optimum çözümün sunulmuş olduğunu görürler. yoksa herkes kendi açısından yorum yapabilir. en iyisi işi daha iyi yapmayı öğrenmek, kendini geliştirmek ve dünya çapında rekabete açık olup olmadığını sorgulamak olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
adalet yerini bulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ramazan ~ 11 yıl önce
Havacılık tazminatları eksik ve adaletsiz verildi diye mahkemeye verildi çıkan kararda fazla alan gruba daha fazla verildi ve asıl itiraz sebebi olan gruplardan para bile kesildi karar tamamen yanlıştı biz neye itiraz etttik karar ne çıktı sanki fazla alan grup itiraz etmiş gibi onlara verildi.. adalet ve anlayış takdir sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nn ~ 11 yıl önce
Çok büyük olasılıkla yürütmeyi durdurma verilmez diye düşünüyorum,çünkü ortada bir yanlış yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
NİHAYET BİR DİLEKÇE HAZIRLAMAK NE KADAR UZUN SÜRDÜ AVUKLATLAR HERHALDE ÇOK YOGUN SENDİKANIN SANIRIM. DİLEKÇENİN TEMELLERİDE SAGLAM DEGİL BAŞTAN SAVALIM ÜYELERİ TATMİN EDELİM ŞEKLİNDE OLMUŞ TAMAMI BU İSE ŞAYET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000