29 Aralık 2010, Çarşamba 08:11:28

ERZURUM HAVAALANIN PİSTİ YENİLENDİ

Erzurum Havalimanı'nda CAT II standardına çıkartılan yeni pist hizmete girdi. Tamamlanan pistin hizmete girmesinin ardından ilk uçak sorunsuz olarak alana iniş yaptı.
  • Nasıl olsa havaalanıda yenilendi hadi koy seferlerini başlat yeniden kırılan gönülleri al pegasus
  • Erzurum Türkiyenin kış turizm açısından son derece önemli şehirlerindendir. Ayrıca kış olimpiyatları da yapılacak dolayısıyla havaalanı çok önemli bir konuma sahip ağır kış şartlarından uçakların güvenli şekilde kalkış ve iniş yapmaları ve gelen giden yolcularında rahatça terminali kullanması en güzelidir..Her zaman derim havaalanı bir şehrin vitrinidir kötü bir terminal veya havaalanı kim olursunuz olun insanda o şehir hakkında ilk etapta kötü bir izlenim yaratır..
Erzurum Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; Erzurum Havalimanı pistinin standartlarına getirilmesi, bakım, onarımının yaptırılması ve ilave apron yapım işleri Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından Mayıs 2009 yılında ihale edilmiştir. Bu kapsamda uzun süredir Valilik ve DHMİ Genel Müdürlüğü'nün denetim ve gözetimlerinde süren çalışmalar sonlandırılmıştır. Yenilenen Erzurum Havalimanı pisti ilave elektrik ve elektronik sistemleriyle birlikte kullanıma açılmış ve bugün de ilk uçuş sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.




ERZURUM HAVAALANIN PİSTİ YENİLENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl olsa havaalanıda yenilendi hadi koy seferlerini başlat yeniden kırılan gönülleri al pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erzurum Türkiyenin kış turizm açısından son derece önemli şehirlerindendir. Ayrıca kış olimpiyatları da yapılacak dolayısıyla havaalanı çok önemli bir konuma sahip ağır kış şartlarından uçakların güvenli şekilde kalkış ve iniş yapmaları ve gelen giden yolcularında rahatça terminali kullanması en güzelidir..Her zaman derim havaalanı bir şehrin vitrinidir kötü bir terminal veya havaalanı kim olursunuz olun insanda o şehir hakkında ilk etapta kötü bir izlenim yaratır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000