05 Şubat 2012, Pazar 18:10:43

BİRDAL HATAY HAVAALANI'NI İNCELEDİ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, havaalanındaki çalışmalar hakkında bilgi almak ve çalışmaları yerinde denetlemek üzere Hatay havaalanını ziyaret etti.
  • 4- Kendisinin bu kurumun hangi birimlerinde hangi şartlarda ne kadar süre çalıştığını bilmeyenler var belliki, kendisine makam düşkünü, iş bilmez deme gafletinde bulunmuşlar, gerçekten komik olmuşlar, Bu ülkede havacılık bu kadar gelişmişse, bundan en büyük katkılardan biri de gecesini gündüzüne katıp çalışan sayın Genel Müdürdür, kimse boşa iftira atmasın, çamur atmasın. siz kendi mutsuzluğunuzda kininizde boğula durun, it ürür kervan yürür, çalışkan insanlar ve iyi olanlar her zaman kazanır.
  • 1- havalimanını orhan birdal mı yaptırdı ? havalimanı ne zaman ve kim tarafından yapıldı , karar alındı ? bunları öğrenin sonra yazdıklarınızı silin size zahmet utanmanız varsa birazcık.. 2- bu bir doğal afettir dünyanın her yerinde olur, amerika da da oluyor heryerde oluyor, eleştirmek çok kolay, hele cahilce eleştirmek daha kolay, malum cahil cesur oluyor. 3- orhan birdal dhmi tarihinin bugüne kadar en çok havaalanı dolaşan genel müdürüdür bunu da öğrenin, havaalanlarında havalimanlarında genel müdürü tanımayan bir kişi bulamazsınız, bütün havalaalanlarının sorunlarıyla bizzat ilgilenir kendisi , burda klavye başından sallamayın. yukarda allah var, üç günlük dünyada insanlara iftira atarken günahlarını alırken iki kere düşünün
  • Yıllarca ehliyeti olmayan insanlara bu ülkeyi emanet ettik. Ne hallere geldi. 10 yılda ancak düzlüğe çıkarmaya çalıştığımız bu güzel Ülkemizde birşeyler yapmaya kalksanız hemen kafasını kuma gömmüş cenahlar sahneye çıkıp onun bunun arkasından karalamaya başlarlar. Bu aslında göz dağı vermek ve bir bardak suda fırtınalar koparmaktan başka birşey değil. Yazık diyen yorumcuya sormak isterim. Senin patronların zamanında bu Memleketin kurumlarının başına kimleri getirdi, onların okullarını yada karakterlerini araştırdın mı... işiniz gücünüz birilerinin varsa eğer açığını bulmak. Bu enerjinizi bence kurumun lehine kullansanız sanırım DHMİ 10 DHMİ daha eder. Size göre bizden olmayan yok olsun anlayışı hücrelerinize işlemiş...
  • bu meydan yapılırken gözün nereye bakıyordu?denetliyormuş,seni kim denetlesin acaba?
  • Nasıl olsa hesap soran yok. Aynen devam. Çok değerli , çok bilgili e sonuç ne? Su baskını.
  • tek ozelligi imam hatipte okumasi olan siradan,ortalama memurlar,ne makamlara geliyor,yaziktir bu ulkeye yazik
  • butun ulke hakedip alanlarla doldu,bize is kalmadi
  • Sanırım torpillerini devreye soktun bişi istedin,basiretsiz yönetici dediğin kişi istediğin şeyi sana vermedi,bunun için mi bu yorumun..sen de önce hakedip almayı öğren.
  • welcome to turkey....ah benim memleketim....tam bir k.sunal klasigi olur bu olay
  • arkadaşım daha havacılığın ne olduğunu bilmeden kafana göre yorumyapıyorsun. meydanları yapan DLH tır. önce bunu öğren. DHMİ işletir.Havacılığı ve DHMİ yi ne kadar takip edidyorsunda böyle pervasızca yorum yapabiliyorsun. Sn. Birdal sivil Havacılığın gelişmesini sağlayan uzun yıllardır havacılık tecrübesi olan Türkiyenin değerli yöneticilerindendir. Ne kadar yenilik yaptığını havacılığın gelişmesini adına nasıl mücadele verdiğini açta internnetten oku en azından.madem bilmiyorsun öğrensen iyi olur.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş, İşletme Dairesi Başkanı Fazlı Şal ve İnşaat Emlak Dairesi Başkanı Sedat Şimşek ile birlikte havaalanındaki çalışmalar hakkında bilgi almak ve çalışmaları yerinde denetlemek üzere Hatay Havaalanı'nı ziyaret etti. 

Ziyaretleri esnasında havaalanı çalışanlarından bilgi alan Birdal, havaalanındaki su tahliye işlemlerinin son süratle devam ettiğini belirtti. Suların terminal binasına girmemesi ve hava seyrüsefer cihaz ve sistemlerinin zarar görmemesi için yoğun gayret sarfeden havaalanı personeline de özverili calışmalarından dolayı teşekkür eden Birdal, daha sonra Hatay Valisi Sayın M.Celalettin Lekesiz`i makamında ziyaret etti.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, kendisine sorunun çözümü için tüm mahalli kuruluşları seferber ederek suların tahliyesini hizlandıran çalışmalardan ötürü Vali Lekesiz'e de teşekkürlerini iletti.

Birdal, 6 şubat 2012 saat 24:00’ e kadar havaalanın uçuşlara kapatıldığını, bu tarihe kadar suların tamamen tahliye edilip temizlik işlemlerini tamamlayarak yolculara hizmet verilebilir hale getirebilmek için yoğun bir çaba sarfedildiğini bildirdi.







BİRDAL HATAY HAVAALANI'NI İNCELEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
4- Kendisinin bu kurumun hangi birimlerinde hangi şartlarda ne kadar süre çalıştığını bilmeyenler var belliki, kendisine makam düşkünü, iş bilmez deme gafletinde bulunmuşlar, gerçekten komik olmuşlar, Bu ülkede havacılık bu kadar gelişmişse, bundan en büyük katkılardan biri de gecesini gündüzüne katıp çalışan sayın Genel Müdürdür, kimse boşa iftira atmasın, çamur atmasın. siz kendi mutsuzluğunuzda kininizde boğula durun, it ürür kervan yürür, çalışkan insanlar ve iyi olanlar her zaman kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1- havalimanını orhan birdal mı yaptırdı ? havalimanı ne zaman ve kim tarafından yapıldı , karar alındı ? bunları öğrenin sonra yazdıklarınızı silin size zahmet utanmanız varsa birazcık.. 2- bu bir doğal afettir dünyanın her yerinde olur, amerika da da oluyor heryerde oluyor, eleştirmek çok kolay, hele cahilce eleştirmek daha kolay, malum cahil cesur oluyor. 3- orhan birdal dhmi tarihinin bugüne kadar en çok havaalanı dolaşan genel müdürüdür bunu da öğrenin, havaalanlarında havalimanlarında genel müdürü tanımayan bir kişi bulamazsınız, bütün havalaalanlarının sorunlarıyla bizzat ilgilenir kendisi , burda klavye başından sallamayın. yukarda allah var, üç günlük dünyada insanlara iftira atarken günahlarını alırken iki kere düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıllarca ehliyeti olmayan insanlara bu ülkeyi emanet ettik. Ne hallere geldi. 10 yılda ancak düzlüğe çıkarmaya çalıştığımız bu güzel Ülkemizde birşeyler yapmaya kalksanız hemen kafasını kuma gömmüş cenahlar sahneye çıkıp onun bunun arkasından karalamaya başlarlar. Bu aslında göz dağı vermek ve bir bardak suda fırtınalar koparmaktan başka birşey değil. Yazık diyen yorumcuya sormak isterim. Senin patronların zamanında bu Memleketin kurumlarının başına kimleri getirdi, onların okullarını yada karakterlerini araştırdın mı... işiniz gücünüz birilerinin varsa eğer açığını bulmak. Bu enerjinizi bence kurumun lehine kullansanız sanırım DHMİ 10 DHMİ daha eder. Size göre bizden olmayan yok olsun anlayışı hücrelerinize işlemiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu meydan yapılırken gözün nereye bakıyordu?denetliyormuş,seni kim denetlesin acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nasıl olsa hesap soran yok. Aynen devam. Çok değerli , çok bilgili e sonuç ne? Su baskını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek ozelligi imam hatipte okumasi olan siradan,ortalama memurlar,ne makamlara geliyor,yaziktir bu ulkeye yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
butun ulke hakedip alanlarla doldu,bize is kalmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sanırım torpillerini devreye soktun bişi istedin,basiretsiz yönetici dediğin kişi istediğin şeyi sana vermedi,bunun için mi bu yorumun..sen de önce hakedip almayı öğren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
welcome to turkey....ah benim memleketim....tam bir k.sunal klasigi olur bu olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım daha havacılığın ne olduğunu bilmeden kafana göre yorumyapıyorsun. meydanları yapan DLH tır. önce bunu öğren. DHMİ işletir.Havacılığı ve DHMİ yi ne kadar takip edidyorsunda böyle pervasızca yorum yapabiliyorsun. Sn. Birdal sivil Havacılığın gelişmesini sağlayan uzun yıllardır havacılık tecrübesi olan Türkiyenin değerli yöneticilerindendir. Ne kadar yenilik yaptığını havacılığın gelişmesini adına nasıl mücadele verdiğini açta internnetten oku en azından.madem bilmiyorsun öğrensen iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000