24 Aralık 2011, Cumartesi 18:05:45

'AKDENİZ İLE KARADENİZ'İ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK'

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Çukurova Havaalanı projesi sayesinde havaalanının gerek yurtiçi gerekse yurt dışından tanıtım ve pazarlamasının yapılmasına yönelik çalışmaları hızlandıracağını belirtti.
  • hergün dolar taşar bu uçaklar bence 777 koymalı bu hatta thy
  • Bir Zonguldak li olarak, Hava alanimizim gelismesini islemesini memnuniyetle izlemekteyim.Calismalirinizin devamini umuariz.Buradan da Bütün Zonguldaklilari Havaalanimiza destek olamlari icin cagri da bulunuyorum.Ceken bilir, Almanyadan Istanbul a sonra Zonguldak veya Ankaradan Zongulda´ka gelmek icin bizim neler cektigimizi. Müzik setinden isteyenlerede burasi yanlis yer, burada Müzik seti yok !
  • Antalya-Zonguldak ucuslari kisa zamanda???
  • o muzik setinden bende istiyorum....zonguldaga kim gider ucakla akil var mantik var...istanbuk 3-4 saat.ank oyle
  • selam Antalya seferleri ne zaman???? Vedat
  • Bir zamanlar antalya d.h.m.i baş müdürüydü .nerden nereye
  • Zonguldak havaalanı için. 1-Kısa vadede Zonguldak, Bartın ve Karabüke servis koyun, 2-Uzun vadede Ereğli, Zonguldak ve Karabük arasına hızlı tren isteyin, Zaten hat var... 3-İstanbul ve Ankara dan ziyade, Trabzon, Adana, Antalya ve İzmir hatlarını öne çıkarın. Aklın yolu böyle diyor...
  • arkadaki saçma müzik setinden bende istiyorum
Müdür Özşahin, "Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından Çukurova bölgesinde planlanan yap işlet, devret modeli ile yapımına karar verildi. Çukurova Bölgesel Hava Limanı işi için, SKY LİNE (Koçoğlu grubu) ile ortak girişim yapılarak 15 Aralık 2011 tarihinde yapılan yaklaşık proje tutarı 357 milyon euro olan yatırıma Zonguldak Havaalanı işletmesi olarak iştirak ettik. Bunlar hesap, kitap meselesi. Ortak yaptığımız hesap girişiminde bir karar verildi. Bu projenin 357 milyon euroya olacağı anlaşıldı. Toplam işletme süresi de 9 sene 10 ay 10 günlük bir süreyi kapsayacak vaziyette ihale gerçekleşti. Bu ortak girişimimizin olumlu çalışmaları projeyi iyi analiz etmeleri sonucunda ihale tarafımıza kaldı. Bundan sonra Zonguldak Havaalanı İşletmesinin gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında bu tip projelerde yer alacağı böyle bir yetki ve belgeye hayiz olduğu profesyonel anlamda artık yurt içi ve yurt dışına açık bir havaalanı işletmeciliğinin en iyi şekilde yapıldığının bir göstergesidir. Bu bakımdan inşallah ileriki yıllarda Batı Karadeniz Bölgesi adına büyük bir girişimle buraya çok büyük katkılar sağlayacağız" dedi.

HAVAALANI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, yolcu potansiyelinin her geçen gün arttığını belirtti. Özşahin, "Dünden bugüne baktığımız zaman, düne kadar Zonguldak Havaalanı için 'uçak iner mi? inmez mi?' endişeleri taşınırken, bugün geldiğimiz noktada yaklaşık 50 bin kişilik bir yolcu sirkülasyonunun gerçekleştiğini görmekteyiz. 2012 dönemine baktığımız zamanda bir önceki yıla göre yani, 2011 yılına göre uçak ve yolcu trafiğinde yüzde 30 bir artış olacaktır. İnşallah bölge insanı bu konuda yakınlığını, teveccühünü, sempatisini gösterecektir. Bizim temel felsefemiz kaliteli bir hizmet sunmak, hemşerimizin burada rahat edebilmelerini sağlamak, tümüyle memnun bir vaziyette ayrılmalarını temin etmektir. Buranın bilindiği gibi coğrafi ve bölgesel anlamda meteorolojik anlamda sorunları oluyor. Karadeniz'in genel yapısından kaynaklanan sorunlar bunlar. Bunları aşmak için sürekli gayret ve çaba içerisindeyiz" dedi.
 
HAVAALANI YATIRIMCIYI GETİRECEK
 
Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, havaalanı sayesinde yatırımcının bölgeye daha sıcak bakacağını belirtti. Zonguldak, Bartın ve Karabük'e gelecek yatırımcıların havaalanı ile bölgeye ulaşmasının daha kolay olacağını belirten Özşahin, "Her geçen gün yeni iyileşmeler ve yeni gelişmeler göstermekteyiz. Batı Karadeniz bölgesi kazanacak. İleride buradaki sanayi ile ilgili yatırımlar hızlanacaktır. Havacılık ulaşımın en iyi ayaklarından birisidir. Böyle bir ulaşım kolaylığının sağlanması artık bu bölgeye çeşitli yatırımcıların daha sıcak bakacağını, ilgi ve daha fazla yatırımların yapılacağı göstermektedir. Tabi ki bu vesile ile şunları belirtmek istiyorum. Böyle bir projede yer almak ve sonuca ulaşmak bu bölge adına önemli bir gelişme olarak kaydedilmelidir. İleriki yıllarda inşallah yurt içinde ve yurt dışında bu tip projelerin içinde yer aldığımız zaman, Zonguldak, Karabük, Bartın illerinin tanıtımını ve ilgiyi daha çok artırmış olacağız. Bu havaalanı devriye faaliyete geçtiği zaman da Zonguldak'tan Adana'ya bir hava köprüsü kurmuş olacağız. Akdeniz ve Karadeniz'i yakınlaştırmış olacağız. Böyle bir hizmet kolaylığını sağlamış olacağız. Bu konularda oldukça kararlı ve emin gidiyoruz. Böyle bir projenin Batı Karadeniz bölgesine de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.
'AKDENİZ İLE KARADENİZ'İ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
hergün dolar taşar bu uçaklar bence 777 koymalı bu hatta thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir Zonguldak li olarak, Hava alanimizim gelismesini islemesini memnuniyetle izlemekteyim.Calismalirinizin devamini umuariz.Buradan da Bütün Zonguldaklilari Havaalanimiza destek olamlari icin cagri da bulunuyorum.Ceken bilir, Almanyadan Istanbul a sonra Zonguldak veya Ankaradan Zongulda´ka gelmek icin bizim neler cektigimizi. Müzik setinden isteyenlerede burasi yanlis yer, burada Müzik seti yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya-Zonguldak ucuslari kisa zamanda???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o muzik setinden bende istiyorum....zonguldaga kim gider ucakla akil var mantik var...istanbuk 3-4 saat.ank oyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
selam Antalya seferleri ne zaman???? Vedat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir zamanlar antalya d.h.m.i baş müdürüydü .nerden nereye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Zonguldak havaalanı için. 1-Kısa vadede Zonguldak, Bartın ve Karabüke servis koyun, 2-Uzun vadede Ereğli, Zonguldak ve Karabük arasına hızlı tren isteyin, Zaten hat var... 3-İstanbul ve Ankara dan ziyade, Trabzon, Adana, Antalya ve İzmir hatlarını öne çıkarın. Aklın yolu böyle diyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaki saçma müzik setinden bende istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000