25 Ağustos 2011, Perşembe 16:33:21

AHL’YE ACİL İNİŞ YAPTI

Germania Havayolları’nın GMI1195 sefer sayılı uçuşuyla Antalya’dan Berlin’e gitmekte olan Airbus A319 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.
  • Arkadaslar lutfen konuda yanlis bir bilgilendirme var! Bilip bilmeden yorum yapilmasin... Sevgili ATCO; o gun kulede gorevliyseniz eger lutfen bu ucagin sadece sizinle baglantiya gectigini belirtirmisiniz... Ve daha sonra ucagin bilgisinin hangi handling firmasina iletildigini? Arkadaslar ucak kule ile konusuyor ve konu Havas in ucagi sanilip ikaz ediliyor. Ucak yanastiktan sonra Havas mudahale ediyor ve Celebiye bilgisi veriliyor. Bu noktadan sonra Celebi pozisyona geliyor ancak amblift coktan yanasmis durumda oldugundan ve yolcuyu madur etmemek adina havasin ekipmanlari kullandiriliyor! Yani burada CHS'e hata bulmak cok insafsizcadir! Lutfen konu hakkinda daha fazla arastirma yapip oyle konusalim.. Saygilar...
  • Aynı gün yaşadım bu olayı ben çalışıyordum.Hasta pilot tarafından 'kalp krizi'olarak bildirildi. Yalova yakınlarından alçaldı ve en kısa zamanda indirdik..gerisi muamma..
  • Çelebi yönetimi kendini mutlaka sorgulamalı. Personelde şirket sevgisi aidiyet gibi duygular olmadığı için hizmette aksıyor. Dua etsinler Havaş ekipman vermiş. Vermese ne yapacaklardı ?
  • Değerli arkadaşlar, bu yoğunlukta her şirkette olabilecek birşey, önemli olan belki imkanlar dahilinde daha çabuk çözüm üretebilmekti. Rakipte olunsa sinerjidir önemli olan. Bugün Çelebi gecikir Havaş verir yarın Havaş yetiştiremez TGS verir. Önemli olan yolcuya verilen hizmettir. Hergün yüz yüze çalışılıyor tenkit yorumları ile nereye varılır. Yorumculardan biri sanki trafikmi var demiş, herhalde burada çalışan biri değil, davet edip bir tur attırmalı apronda, AKapıdan çıkınca yeri öpecektir.
  • artık buna birilerinin dur demesi lazım neler oluyor ya bu ambulans'lara apronda hastalandıgın zaman bile ambulans çok geç geliyor sankim trafik varmış gibi hatta apronda bir arkadaşımız bu ay içinde ambulansın 50 dakka gecikmesi yüzünden hastane'ye geç götürüldü ve müdahalesi geç yapıldığından dolayı hastayı kurtaramadılar bunun sebebi nedir anlamış degilim ambulans sürücüleri 08/00 -17/00 mi çalışıyorlar acaba bunu bilelim yeter
  • Koskoca havalimanında ve kendini dev aynasında gören Çelebi kendi hizmet verdiği şirkete ambulift veremiyor. Ve sonunda rakibi Havaş yardımcı oluyor. Sanırım Çelebi de aşırı derecede dağınıklık var. Kurumsallık namına hiç bir şey kalmamış.
  • Yine ne varsa Havaşta var. Bir tek ondan bulmuşlar ambulifti. Diğer şirketler neden vermemiş acaba ?
  • arkadasım TGS İLE HAVAŞI al bırıne vur otekıne ..tgs şirketı kurulduğunda havaş tan personel takvıyesi yapılmadımı..
  • bazen yoğun zamanlarda bizim istasyondada oluyor böyle şeyler hatta az önce 4 merdiven 6 cobüs kullandık çelebiden
  • Şanslı adammış. Biz bir tek merdiven için birbuçuk (1,5) saat bekliyoruz.
Antalya ICF Havaalanı’ndan saat 13:05’te kalkış yapan Germania Havayolları’na ait A319 tipi yolcu uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Uçakta rahatsızlanan 68 yaşındaki Ahmet Kurt isimli yolcu için saat 14:25’te Atatürk Havalimanı’na teker koyan Germania Havayolları uçağı uzun süre yolcunun tahliyesi için bekletildi.

Germania Havayolları’nın yer hizmetlerine bakan Çelebi Handling’e ait ambuliftin 40 dakika boyunca gelemediği belirtilirken, DHMİ Ambulans çalışanları Havaş’a ait bir ambulift ile yolcuyu uçaktan tahliye etti.

68 yaşındaki Kurt’un International Hospital’e kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Germania'ya ait yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'ndan Berlin'e gitmek üzere havalandı.
AHL’YE ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar lutfen konuda yanlis bir bilgilendirme var! Bilip bilmeden yorum yapilmasin... Sevgili ATCO; o gun kulede gorevliyseniz eger lutfen bu ucagin sadece sizinle baglantiya gectigini belirtirmisiniz... Ve daha sonra ucagin bilgisinin hangi handling firmasina iletildigini? Arkadaslar ucak kule ile konusuyor ve konu Havas in ucagi sanilip ikaz ediliyor. Ucak yanastiktan sonra Havas mudahale ediyor ve Celebiye bilgisi veriliyor. Bu noktadan sonra Celebi pozisyona geliyor ancak amblift coktan yanasmis durumda oldugundan ve yolcuyu madur etmemek adina havasin ekipmanlari kullandiriliyor! Yani burada CHS'e hata bulmak cok insafsizcadir! Lutfen konu hakkinda daha fazla arastirma yapip oyle konusalim.. Saygilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı gün yaşadım bu olayı ben çalışıyordum.Hasta pilot tarafından 'kalp krizi'olarak bildirildi. Yalova yakınlarından alçaldı ve en kısa zamanda indirdik..gerisi muamma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çelebi yönetimi kendini mutlaka sorgulamalı. Personelde şirket sevgisi aidiyet gibi duygular olmadığı için hizmette aksıyor. Dua etsinler Havaş ekipman vermiş. Vermese ne yapacaklardı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli arkadaşlar, bu yoğunlukta her şirkette olabilecek birşey, önemli olan belki imkanlar dahilinde daha çabuk çözüm üretebilmekti. Rakipte olunsa sinerjidir önemli olan. Bugün Çelebi gecikir Havaş verir yarın Havaş yetiştiremez TGS verir. Önemli olan yolcuya verilen hizmettir. Hergün yüz yüze çalışılıyor tenkit yorumları ile nereye varılır. Yorumculardan biri sanki trafikmi var demiş, herhalde burada çalışan biri değil, davet edip bir tur attırmalı apronda, AKapıdan çıkınca yeri öpecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artık buna birilerinin dur demesi lazım neler oluyor ya bu ambulans'lara apronda hastalandıgın zaman bile ambulans çok geç geliyor sankim trafik varmış gibi hatta apronda bir arkadaşımız bu ay içinde ambulansın 50 dakka gecikmesi yüzünden hastane'ye geç götürüldü ve müdahalesi geç yapıldığından dolayı hastayı kurtaramadılar bunun sebebi nedir anlamış degilim ambulans sürücüleri 08/00 -17/00 mi çalışıyorlar acaba bunu bilelim yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Koskoca havalimanında ve kendini dev aynasında gören Çelebi kendi hizmet verdiği şirkete ambulift veremiyor. Ve sonunda rakibi Havaş yardımcı oluyor. Sanırım Çelebi de aşırı derecede dağınıklık var. Kurumsallık namına hiç bir şey kalmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yine ne varsa Havaşta var. Bir tek ondan bulmuşlar ambulifti. Diğer şirketler neden vermemiş acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasım TGS İLE HAVAŞI al bırıne vur otekıne ..tgs şirketı kurulduğunda havaş tan personel takvıyesi yapılmadımı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazen yoğun zamanlarda bizim istasyondada oluyor böyle şeyler hatta az önce 4 merdiven 6 cobüs kullandık çelebiden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şanslı adammış. Biz bir tek merdiven için birbuçuk (1,5) saat bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000