26 Eylül 2013, Perşembe 08:30:46

YILDIRAY KARAER'DEN MESAJ VAR...

Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...
  • Çevreye duyarlı yaklaşımı için kendisini kutluyorum. Böyle bilinçli ve duyarlı işadamlarının olması ne güzel. Corendon'a başarılar.
  • örnek bir isletmeci ve Patron!

'Öncelikle, ülke ekonomilerinin gelişmesi, istihdamın artması, kültürlerin kaynaşması ve evrensel barışın sağlanmasına katkı anlamında en önemli endüstrilerden biri olan turizm sektörünün tüm çalışanlarının Dünya Turizm Günü’nü, Corendon Ailesi adına kutluyorum.

Dünya Turizm Örgütü, 2013 yılının temasını ‘Turizm ve Su: Ortak Geleceğimizi Korumak’ olarak belirledi. Şüphesiz ki bunu belirlerken 21. yüzyılın yükselen yıldızı turizm sektöründe doğal kaynakların korunmasının ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasının en önemli amaç olması gerektiğinin altını çizmek istedi.

Biz de Corendon Turizm Grubu olarak Türkiye’ye yılda 500.000 turist getirirken ülkemizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve onlara sahip çıkmak için gayretle çalışıyor, bu bilinçten yola çıkarak tüm hizmetlerimizi çevreye duyarlı politikalar üreterek geliştirmeye çalışıyoruz. Sağlıklı bir ekosistem olmadan turizmin var olmasının mümkün olmayacağını biliyoruz. Bu sebeple TEMA Vakfı işbirliğiyle Corendon ile tatil yapan misafirlerimiz adına fidanlar dikerek ülkemizin çeşitli şehirlerinde hatıra ormanları kuruyoruz.

Uçakların havaya saldıkları karbon yüzünden doğaya verdiğimiz zararı her daim bu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile gündemde olarak ve 2013 yılı boyunca özenle çalışmalarını yürüttüğümüz ‘ISO: 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ çerçevesindeki çevre politikaları ile ortadan kaldırmayı umut ediyoruz.

Dünya Turizm Günü vesilesiyle, ülkemiz turizminin sürdürülebilirliğinin ve istikrarlı büyümesinin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyor; bu uğurda emek veren herkese teşekkürü borç biliyorum.'

Kamuoyuna saygılarımızla,
Yıldıray Karaer
Genel Müdür
Corendon Havayolları

YILDIRAY KARAER'DEN MESAJ VAR...

Yorumlar

İşte bu! ~ 11 yıl önce
Çevreye duyarlı yaklaşımı için kendisini kutluyorum. Böyle bilinçli ve duyarlı işadamlarının olması ne güzel. Corendon'a başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 11 yıl önce
örnek bir isletmeci ve Patron!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000