13 Temmuz 2010, Salı 16:28:03

Mağdur Turistlere Corendon’dan Destek Geldi

Corendon Airlines, iflasını bildiren Karya Tour’un ülkemizde kalan yolcularının bir kısmını ülkelerine taşıdı...
  • arkadaşım, ben müflis bir firmanın yolcusunu taşıyorum. farzet ki, frankfurt'a iniyorum. hlimanı idaresi bana; "ooo büyük sevaba giriyorsunuz, ben de sizden vergileri almayım" diyor mu. elbette demiyor. dolayısıyla kimse bedava taşımıyor, taşıdığını da iddia etmiyor. haberde bedava taşıdık diye bir ifadeye rastladın mı? kendin çalıp kendin oynuyorsun!!
  • bazı arkadaşlar beni yanlış anlayıp karalama yaptığımı yazmışlar. benim böyle bir niyetim yok ama bir şirket yolcuyu ücret karşılığı taşıyorsa, ki buna bir itirazımda yok sonuçta sevabına kurmuyolar şirketi, neden yolcunun mağduriyeti giderildi diye haber yapılıyo. ben bunu okuyunca kimsenin yapmadığını yapmış gibi algılıyorum ama adam para kazanıyo. müsait uçağı olan her şirket bu işe girir. özelliklede tarifeli uçmayan corendon vb. firmar. sonuçda varoluşnedenleri bu ,yolcu taşıyıp para kazanmak.
  • Bir arkadaşım corendonda Kaptan, akşam konuştuk ,sordum durumu . tabiki adamlar para alıcak kimse kimseyi babasının hayrına taşımaz heralde. Alınan ücret corendon'un normal tarifesidir. hiç bir fark yoktur. Unutmayınki bu yapılanlar birazda olsa reklam ve itibar için yapılır. Her şey para değildir. Bu yapılan bu gün yarın Corendon a geri dönecektir.
  • Palavra ve Yalan kelimlerini yazanları kınıyorum ve bilgisizliğine veriyorum. Bugün bizzat bu uçuşların 4.bacağındaydım ve içeriğini gayet iyi biliyorum. Söz konusu para olsaydı inflight yapıp yüksek gelir elde ederdik. bırakın kabin içinde ikramların satılmasını duty free ye bile çıkmadık. LÜTFEN bu portala yazı yazarken azda olsa bilgi edinin.
  • Bu tür iflas yaşandığındabileti satılan havayolu getirdiği yolcuyu götürmekle yükümlü olup, bunun dışında bedava yolcu taşıma büyük bir palavradır. Hatta bu durumda havayolları uçak bulunamayacak olması ve paranın sigortadan alınacak olması sebebiyle yüksek fiyatla yolcu taşır. Tıpkı, Hollanda Sivil Havacılığı Onur Air'in uçuşlarına kısıtlama getirildiğinde fırsat bu fırsat diyen havayollarının yaptığı gibi. O günlerde 200 eur olan gidiş geliş biletini tek yön için 400 eur ya satmışlardı.
  • yalan beyanlarla insanları kandırıyorsunuz.sizinde çok iyi bildiğiniz gibi bilet satan firma bilet fiyatına SEYYAHAT SİGORTASI pirimi kadar bir miktarı ilave eder.bu bilet fiyatının %15 i kadar bir miktardır ve sigorta pirimi olarak sigorta şirketine yatırılır.amaç burada olduğu gibi batan -kaçan olunca yolcuyu madur etmemektir.böyle bir durumda sigorta şirketi tutulan uçağın ücretini üslenir.YANİ HİÇ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ HİÇ KİMSEYİ "BEDAVA TAŞIMAZ".
  • Paranın olduğu her yerde herkes olur : = )
  • ARKADASLAR ONEMLI OLAN SIRKETIN PARA KAZANMASI MI TURISTLERIN MAGDURIYETIMI. 2 SAAT ICINDE HER SEY BELLI OLUYOR 737 ICIN 5 KONTUAR ACILIYOR. YOLCULARIN MAGDURIYETI HEMEN GIDERILIYOR . HEMEN PARANIN HESABINI YAPMAYA BASLAMAYALIM
  • değiştirmezler bizim memlekettee.. gokcendede aynısı.. taxi yollarinin isimleri yerde filan hayatta yazmaz. charttan parmak hesabi yaparak illaki sayacaksin.. yere yazsana ok işareti ile gostersene.. biliyoruz ufacik meydan ama sadece biz kullanmiyoruz orayi yabancilarda kullaniyor ve işaretlemeler eksik oldugu için devamli problem yaşaniyor. 3 kuruşluk havacilik yapiyoruz..
  • yok bedava mı taşıyor bilmem ne diyen arkadaşların uçak şirketleri olsa acaba 1 tane yolcuyu bedava taşırlar mıydı onu çok merak ettim doğrusu. Ortada güzel bir durum var ve bu durumu tersine çevirmeye çalışan insanlar aslında kendilerini küçük düşürüyorlar da farkında değiller ;)
Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta girdiği ekonomik açmazdan kurtulamayan Karya Tour, iflasını bildirmişti. Sezonun en hareketli döneminde şirketin iflasını açıklaması turizm ve bağlantılı sektörlerde gelecek döneme ilişkin soru işaretleri bırakırken, firma tarafından ülkemize getirilen turistlerde kaygı hakim olmuştu. Corendon Airlines, düzenlediği ek seferlerle yaz tatillerini geçirmek için Türkiye’ye gelen turistlerin mağduriyetinin önüne geçmek adına bir adım attı. Corendon, 13 Temmuz itibariyle Slovakya’nın başkenti Bratislava’ya ilk seferlerini düzenleyerek ülke prestijimiz ve turizmdeki imajımızın korunması, geliştirilmesi için ortaya koyduğu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Mağdur Turistlere Corendon’dan Destek Geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım, ben müflis bir firmanın yolcusunu taşıyorum. farzet ki, frankfurt'a iniyorum. hlimanı idaresi bana; "ooo büyük sevaba giriyorsunuz, ben de sizden vergileri almayım" diyor mu. elbette demiyor. dolayısıyla kimse bedava taşımıyor, taşıdığını da iddia etmiyor. haberde bedava taşıdık diye bir ifadeye rastladın mı? kendin çalıp kendin oynuyorsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bazı arkadaşlar beni yanlış anlayıp karalama yaptığımı yazmışlar. benim böyle bir niyetim yok ama bir şirket yolcuyu ücret karşılığı taşıyorsa, ki buna bir itirazımda yok sonuçta sevabına kurmuyolar şirketi, neden yolcunun mağduriyeti giderildi diye haber yapılıyo. ben bunu okuyunca kimsenin yapmadığını yapmış gibi algılıyorum ama adam para kazanıyo. müsait uçağı olan her şirket bu işe girir. özelliklede tarifeli uçmayan corendon vb. firmar. sonuçda varoluşnedenleri bu ,yolcu taşıyıp para kazanmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir arkadaşım corendonda Kaptan, akşam konuştuk ,sordum durumu . tabiki adamlar para alıcak kimse kimseyi babasının hayrına taşımaz heralde. Alınan ücret corendon'un normal tarifesidir. hiç bir fark yoktur. Unutmayınki bu yapılanlar birazda olsa reklam ve itibar için yapılır. Her şey para değildir. Bu yapılan bu gün yarın Corendon a geri dönecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Palavra ve Yalan kelimlerini yazanları kınıyorum ve bilgisizliğine veriyorum. Bugün bizzat bu uçuşların 4.bacağındaydım ve içeriğini gayet iyi biliyorum. Söz konusu para olsaydı inflight yapıp yüksek gelir elde ederdik. bırakın kabin içinde ikramların satılmasını duty free ye bile çıkmadık. LÜTFEN bu portala yazı yazarken azda olsa bilgi edinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tür iflas yaşandığındabileti satılan havayolu getirdiği yolcuyu götürmekle yükümlü olup, bunun dışında bedava yolcu taşıma büyük bir palavradır. Hatta bu durumda havayolları uçak bulunamayacak olması ve paranın sigortadan alınacak olması sebebiyle yüksek fiyatla yolcu taşır. Tıpkı, Hollanda Sivil Havacılığı Onur Air'in uçuşlarına kısıtlama getirildiğinde fırsat bu fırsat diyen havayollarının yaptığı gibi. O günlerde 200 eur olan gidiş geliş biletini tek yön için 400 eur ya satmışlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yalan beyanlarla insanları kandırıyorsunuz.sizinde çok iyi bildiğiniz gibi bilet satan firma bilet fiyatına SEYYAHAT SİGORTASI pirimi kadar bir miktarı ilave eder.bu bilet fiyatının %15 i kadar bir miktardır ve sigorta pirimi olarak sigorta şirketine yatırılır.amaç burada olduğu gibi batan -kaçan olunca yolcuyu madur etmemektir.böyle bir durumda sigorta şirketi tutulan uçağın ücretini üslenir.YANİ HİÇ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ HİÇ KİMSEYİ "BEDAVA TAŞIMAZ".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Paranın olduğu her yerde herkes olur : = )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADASLAR ONEMLI OLAN SIRKETIN PARA KAZANMASI MI TURISTLERIN MAGDURIYETIMI. 2 SAAT ICINDE HER SEY BELLI OLUYOR 737 ICIN 5 KONTUAR ACILIYOR. YOLCULARIN MAGDURIYETI HEMEN GIDERILIYOR . HEMEN PARANIN HESABINI YAPMAYA BASLAMAYALIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
değiştirmezler bizim memlekettee.. gokcendede aynısı.. taxi yollarinin isimleri yerde filan hayatta yazmaz. charttan parmak hesabi yaparak illaki sayacaksin.. yere yazsana ok işareti ile gostersene.. biliyoruz ufacik meydan ama sadece biz kullanmiyoruz orayi yabancilarda kullaniyor ve işaretlemeler eksik oldugu için devamli problem yaşaniyor. 3 kuruşluk havacilik yapiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok bedava mı taşıyor bilmem ne diyen arkadaşların uçak şirketleri olsa acaba 1 tane yolcuyu bedava taşırlar mıydı onu çok merak ettim doğrusu. Ortada güzel bir durum var ve bu durumu tersine çevirmeye çalışan insanlar aslında kendilerini küçük düşürüyorlar da farkında değiller ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000