11 Mayıs 2012, Cuma 16:50:33

GERİ SAYIM BAŞLADI

Sportif havacılık meraklılarını 12 Mayıs cumartesi günü Antalya Karain Havacılık Merkezi’nde buluşturacak olan THK-Corendon Uluslararası Jet Model Festivali’nde hazırlıklar sürüyor!
  • bana bilgisayar başında otur diyen ve üzüntülü corendon diye arkadaşlara lafım.Karain'e şuana kadar kimi soktunuzda beni sokucaksınız.Üye kimlik kartı olmayanlar giremez yazısı banamı yoksa Türk Milletinemi.Ayrıca THK yandaşları olduğunuz belli.Corendon böyle yazıya direk müşteri şikayeti olarak bakıcaktır.Sen tınlamasanda tınlayanlar var 2013 günü beraber geçmişe mum yakarız. Ayrıca kovduğunuz,küstürdüğünüz laf attığınız üyelerede selam.Karain'de seradan çıkan sebzeleri yeme yede devam :)
  • Corendon maşa olmaktan kurtulamaz...
  • Corendonu boykot eden Air rumuzlu kardeşim. Bir daha böyle ağır boykot kararları alma . Bak şirket uçaklarını satacak üzüntüsünden. Ama lütfen bi gel de gör Karainde neler oluyor. THK-Corendon beraberce nasıl bir güzellik katacaklar Antalya'ya. Yada bilgisayarının başında otur, çamur atmaya devam et.
  • Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Böyle eyyamcı, çamurcu millet görmedim. Corendon gözünden düşmüş, sonra tavşan da dağa küsmüş!
  • Corendon gözümüzde iyice düştü.Airporthaber tarafsız haberciliğini yine sunmuş ama.Corendon yerlerdesin bu beklentilerin sana gazipaşa'da elektrik su olarak dönecektir. THK kendi içinde ki ve antalya şubesinin içindeki olanları açığa çıkarmamış sakat bir kurumken sen kalk sponsor ol.Corendon'a boykot diyorum.
  • Kızlar güzelde o topuklularla sportif havacı olunmaz ...
  • başta vasıf yüceliş şemsettin çiftçi halis atmış ve carendon 'dan emeği geçen herkesin ellerine sağlık
  • Merhaba biz 4 kişi Terra City Avm. den gelmek istiyoruz. otobüste yer var mıdır acaba?
  • Anlaşıldı, personel maaşlarından ettikleri tasarrufu reklama harcıyorlar... izleyin ve görün bakalım... Dikkatle...Aile şirketlerinin gidişi nasıl oluyor...
  • Antalya'ya böyle bir festivali kazandırdığı için öncelikle ana sponsor Corendon Airlines'a , T.H.K. ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Antalya halkı için hayırlı olsun.

Türk Hava Kurumu - Corendon Havayolları Uluslararası Jet Model Festivali 12 Mayıs cumartesi günü 11:00-16:00 saatleri arasında Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezi’nde sportif havacılığın en keyifli unsurlarını halkın beğenisine sunacak.

Türkiye’de ilk kez jet motorlu model uçakların başrolü aldığı THK-Corendon Jet Festivali’nde; uçak akrobasi gösterisi, balon, mikro light, yamaç paraşütü ve base atlayış gösterileri de yer alacak.

Jet Festivali’nin kusursuz olması için yoğun mesai harcayan ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkın yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlik için Antalya’da çeşitli merkezlerden ücretsiz servis organizasyonu yapılacak.

THK- Corendon Jet Festivali Servis Noktaları
Terra City AVM Önü – Saat 9:45
Cumhuriyet Meydanı– Saat 10:00
Migros AVM Önü – Saat 10:15
Özdilek AVM Önü– Saat 10:15

 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Air ~ 12 yıl önce
bana bilgisayar başında otur diyen ve üzüntülü corendon diye arkadaşlara lafım.Karain'e şuana kadar kimi soktunuzda beni sokucaksınız.Üye kimlik kartı olmayanlar giremez yazısı banamı yoksa Türk Milletinemi.Ayrıca THK yandaşları olduğunuz belli.Corendon böyle yazıya direk müşteri şikayeti olarak bakıcaktır.Sen tınlamasanda tınlayanlar var 2013 günü beraber geçmişe mum yakarız. Ayrıca kovduğunuz,küstürdüğünüz laf attığınız üyelerede selam.Karain'de seradan çıkan sebzeleri yeme yede devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyeyim ~ 12 yıl önce
Corendon maşa olmaktan kurtulamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler Corendon-THK ~ 12 yıl önce
Corendonu boykot eden Air rumuzlu kardeşim. Bir daha böyle ağır boykot kararları alma . Bak şirket uçaklarını satacak üzüntüsünden. Ama lütfen bi gel de gör Karainde neler oluyor. THK-Corendon beraberce nasıl bir güzellik katacaklar Antalya'ya. Yada bilgisayarının başında otur, çamur atmaya devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARTNİYETLİLERİN KABUSU KARA KAMİL ~ 12 yıl önce
Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Böyle eyyamcı, çamurcu millet görmedim. Corendon gözünden düşmüş, sonra tavşan da dağa küsmüş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 12 yıl önce
Corendon gözümüzde iyice düştü.Airporthaber tarafsız haberciliğini yine sunmuş ama.Corendon yerlerdesin bu beklentilerin sana gazipaşa'da elektrik su olarak dönecektir. THK kendi içinde ki ve antalya şubesinin içindeki olanları açığa çıkarmamış sakat bir kurumken sen kalk sponsor ol.Corendon'a boykot diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dağcı ~ 12 yıl önce
Kızlar güzelde o topuklularla sportif havacı olunmaz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 12 yıl önce
başta vasıf yüceliş şemsettin çiftçi halis atmış ve carendon 'dan emeği geçen herkesin ellerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BETÜL ~ 12 yıl önce
Merhaba biz 4 kişi Terra City Avm. den gelmek istiyoruz. otobüste yer var mıdır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 12 yıl önce
Anlaşıldı, personel maaşlarından ettikleri tasarrufu reklama harcıyorlar... izleyin ve görün bakalım... Dikkatle...Aile şirketlerinin gidişi nasıl oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lizard Arizona ~ 12 yıl önce
Antalya'ya böyle bir festivali kazandırdığı için öncelikle ana sponsor Corendon Airlines'a , T.H.K. ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Antalya halkı için hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000