21 Haziran 2010, Pazartesi 17:15:01

CORENDON'UN BAYAN UÇUŞ EKİBİ HOLLANDA'YI SALLADI

Corendon Havayolları’nın Amsterdam-Bodrum ve Amsterdam-İzmir uçuşlarında tamamı hanımlardan oluşan uçuş personeli Hollanda’da büyük yankı uyandırdı.
  • Muala sen benim için herzaman gurur kaynağıydın eski şirketimizde şimdi seni bu şekilde bir de kaptan olarak gördüm çok mutlı oldum yolun açık olsun oğluşunu benim için çok öp sevgiler A.Y
  • Sabiha Gökçen sizden sonra huzurla yatıyodur artık canımız gururumuzsunuz kızlar.. yola devam durmak yok guvenlı ucuslar..
  • Bence çok güzel bir tablo. Çağdaş Türkiye böyle olmalı. Beğenmeyenler İrana gidebilir.
  • Arkadaşlar, daha önce yine Corendon ve Pegasus Havayollarında, sadece bayandan oluşan ekiplerle uçuşlar yapıldı, 3-4 yıl kadar önceydi herhalde.Corendon şimdi reklam yapma ihtiyacı hissetmiş ve yapmış işte!Bayanlar bu işi yıllardır yapıyor, sizlerle yeni paylaşılıyor sadece, sizler yeni öğreniyorsunuz maalesef.Bu kadar havacılıktan uzak olup bu kadar yorum yapma cesaretinizin olması şaşırtıcı.Kimsenin ekmeği elinden gitmez merak etmeyin.Bu kadınlar oralara gelirken ne sınavlardan geçirilip ne zor zamanlar geçirmişlerdir kimbilir...Kızlar, sizi tebrik ediyorum, siz bakmayın bunların yazdıklarına, havacılık onların olduğu yerde değil artık.onların sizi beğenmesinden, taktir etmesinden korkun asıl...Emniyetli uçuşlar dilerim..
  • Cockpit'de her daim bayan erkek ayırımına karşı olmuşumdur... Hak eden Pilot, o Cockpit'de oturur arkadaşlar!!! Bayan/erkek mevhumu eleştiri konusu haline dönüşmemeli bu platform'da! Burada basın'ın yaptığı, hoş bir haber. Erkek ağırlıklı bir sektör olduğundan, böyle bir Tablo habercilere enteresan gelmiş. E fena mı olmuş allah aşkına?! Zihniyeti belli olan bu ikdidara karşı... Hak eden oraya oturur! Eleştirenler'de gitsin SUUDI de uçsun arkadaşlar!
  • helal olsun budur işte, bravo corendon
  • Nihal kaptan seninle gurur duyuyoruz. Azmin ve başarının eseri.Tüm ekibi kutluyorum.
  • bayanlar bu işi yapamaz diyenler nihal kaptanımızı tanımıyor demektir... onun ne kadar akıllı olduğunu işinde ne kadar usta olduğunu onunla uçan herkes bilir... piste indiğinizi fren yaptığında nalarsınız ancakkapak olsun çekemeyenllere...
  • Corendon Havayolları personelinin kalitesi ve kendi kalitesiyle her zaman farklıdır. Bu şirket adının daha çok duyuracak.
  • ARKADAŞLAR,BU UÇUŞ TAMAMEN REKLAM AMAÇLIDIR.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARDA EMERGENCY DURUMLARDA ERKEKLERİN KADINLARA ÇOK DAHA PANİK DAVRANDIKLARI ORTAYA ÇIKMIŞTIR.AYRICA ERKEKLERİN MEKANİK ZEKALARIDA KADINLARDAN ÇOK YÜKSEKTİR.HAVACILIKTA DUYGUSALLIĞA YER YOKTUR.AMA HAVACILIKTA DUYGUSAL SAHNELER GÖRMEK İSTERSENİZ SİZE BİR KAÇ YEŞİLÇAM FİLMİ ÖNEREBİLİRİM.
Kaptan Pilot Mualla Jonkman, FO Nihal Bardakçı, Kabin Amiri Seda Özturan, kabin personelleri; Ebru Şimşek, Sultan Çetinkol ve Gülşah Çetinkaya’dan oluşan uçuş ekibi Hollanda’da yayın yapan ulusal kanalların ve Schiphol Havalimanı Televiyonu’nun yoğun ilgisiyle karşılandı.

Corendon ekibiyle röportaj yapan TV kanalları haberi ana haber bültenlerine taşırken; Kaptan Pilot Mualla Jonkman, kendilerini gören yolcuların; “Kaptan nerede” diye sorduklarını ifade ederek, kadınların çalıştıkları her meslekte özenli ve dikkatli işler çıkardığını belirtti.

Uçak yolcularının da sempatisiyle karşılanan uygulama, kadınların cesaretlendirilmesi açısından güzel bir örnek olarak dikkat çekti.





CORENDON'UN BAYAN UÇUŞ EKİBİ HOLLANDA'YI SALLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Misafir ~ 14 yıl önce
Muala sen benim için herzaman gurur kaynağıydın eski şirketimizde şimdi seni bu şekilde bir de kaptan olarak gördüm çok mutlı oldum yolun açık olsun oğluşunu benim için çok öp sevgiler A.Y

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçen sizden sonra huzurla yatıyodur artık canımız gururumuzsunuz kızlar.. yola devam durmak yok guvenlı ucuslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence çok güzel bir tablo. Çağdaş Türkiye böyle olmalı. Beğenmeyenler İrana gidebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, daha önce yine Corendon ve Pegasus Havayollarında, sadece bayandan oluşan ekiplerle uçuşlar yapıldı, 3-4 yıl kadar önceydi herhalde.Corendon şimdi reklam yapma ihtiyacı hissetmiş ve yapmış işte!Bayanlar bu işi yıllardır yapıyor, sizlerle yeni paylaşılıyor sadece, sizler yeni öğreniyorsunuz maalesef.Bu kadar havacılıktan uzak olup bu kadar yorum yapma cesaretinizin olması şaşırtıcı.Kimsenin ekmeği elinden gitmez merak etmeyin.Bu kadınlar oralara gelirken ne sınavlardan geçirilip ne zor zamanlar geçirmişlerdir kimbilir...Kızlar, sizi tebrik ediyorum, siz bakmayın bunların yazdıklarına, havacılık onların olduğu yerde değil artık.onların sizi beğenmesinden, taktir etmesinden korkun asıl...Emniyetli uçuşlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cockpit'de her daim bayan erkek ayırımına karşı olmuşumdur... Hak eden Pilot, o Cockpit'de oturur arkadaşlar!!! Bayan/erkek mevhumu eleştiri konusu haline dönüşmemeli bu platform'da! Burada basın'ın yaptığı, hoş bir haber. Erkek ağırlıklı bir sektör olduğundan, böyle bir Tablo habercilere enteresan gelmiş. E fena mı olmuş allah aşkına?! Zihniyeti belli olan bu ikdidara karşı... Hak eden oraya oturur! Eleştirenler'de gitsin SUUDI de uçsun arkadaşlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal olsun budur işte, bravo corendon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nihal kaptan seninle gurur duyuyoruz. Azmin ve başarının eseri.Tüm ekibi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bayanlar bu işi yapamaz diyenler nihal kaptanımızı tanımıyor demektir... onun ne kadar akıllı olduğunu işinde ne kadar usta olduğunu onunla uçan herkes bilir... piste indiğinizi fren yaptığında nalarsınız ancakkapak olsun çekemeyenllere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon Havayolları personelinin kalitesi ve kendi kalitesiyle her zaman farklıdır. Bu şirket adının daha çok duyuracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞLAR,BU UÇUŞ TAMAMEN REKLAM AMAÇLIDIR.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARDA EMERGENCY DURUMLARDA ERKEKLERİN KADINLARA ÇOK DAHA PANİK DAVRANDIKLARI ORTAYA ÇIKMIŞTIR.AYRICA ERKEKLERİN MEKANİK ZEKALARIDA KADINLARDAN ÇOK YÜKSEKTİR.HAVACILIKTA DUYGUSALLIĞA YER YOKTUR.AMA HAVACILIKTA DUYGUSAL SAHNELER GÖRMEK İSTERSENİZ SİZE BİR KAÇ YEŞİLÇAM FİLMİ ÖNEREBİLİRİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000