27 Nisan 2012, Cuma 08:55:00

"CORENDON'A VAR DA BİZE YOK MU?"

Corendon'un ardından Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na inmek için müracaat eden ve Sivil Havacılık tarafından gerekli izni alamayan Danimarka'ya ait JTG. Jet Time firması uçağı ikinci kez yolcularını Antalya'ya indirecek.
  • 2 sene simulatorlar, egitimler...bu ne yahu? dunyanin en zor havaalanimi burasi. 2 sene once SHGM dahil kimsenin ne kurallari koyacagindan haberi ve bilgisi yoktu. Ne yapacaklarini bilmiyorlardi! Diyelimki beyanat dogru, 2 sene ne egitimi almis bunlar? Sifirdan pilotluk egitimimi aldilar yoksa?
  • Corendon 2 sene uğraştı o izin için.. eğitimler, simulatörler... Bilmeden atıp tutanların bilgisine!
  • JET TIME veya Türkiye temsilcisi böyle beyanlar vereceğine keşke önce yönetmeliği okusaydı. Gazipaşa Havaalanı B733 tipi uçakların inişi için uygun değildir. Öyle ki B738 için bile gerekli müsaadeler daha 1 ay önce çıkmıştır. Corendon, filosunda B733 ve B734 tipi uçaklar varken niye bunca sene bekledi sanıyorsunuz? Olay; Corendon, Jet Time, Onur, Sky değil.. Olay Sivil Havacılığın B733 ve B734 ile için izin vermemesi..
  • Yine bilgisizce yazılmış bir haber.. Gazipaşa Havalimanı sadece B737-700 ve B737-800 tipi uçaklar için gerekli onayları almıştır. Corendon Havayolları Gazipaşa uçuşlarını 737-800 ile gerçekleştirmektedir. Jet Time'ın izin alamaması firmalara uygulanan çifte standarttan değil; filosundaki uçak tiplerinden dolayıdır. Jet Time'ın filosu 5 adet B737-300'den oluşmaktadır.
  • Corendon yeterlilikleri yerine getirmek için 2 senedir bu işin içinde, tek bir başvuru ile gerçekleşmedi uçuşları. Hele bu bahsedilen şirketin uçak tipi ne o bile açık değil, sadece otoriteyi baskı altına lamk için yapılan yayınları dikkate almayın lütfen..
  • Izin ancak ICF ve Corendon'dan cikar Gazipasada
Corendon, haftada iki kez Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na düzenlediği uçak seferlerine bugün de devam ediyor.

Haber Alanya'nın haberine göre, Corendon'a izin verilirken, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan gelen ve pazartesi günü Gazipaşa'ya inmek isteyen JTG. Jet Time firmasına ait uçağa izin verilmedi.

ANTALYA'YA İNDİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından izin verilmeyen ve Scanway/Tyrkiet tarafından biletleri satışa sunulan JTG. Jet Time firmasına ait uçak, pazartesi günü Antalya'ya inmek zorunda kaldı.

Yine aynı firma tarafından satışa sunulan ve üstünde 'Cophenhag to Gazipaşa' yazılı bilet bulunan uçağın yolcuları, gerekli iznin verilmemesinden dolayı bugün de Antalya Havaalanı'na ineceği öğrenildi.

Firma yetkililerinin yolcuları karayoluyla Alanya'ya götüreceği belirtildi.(Haberalanya)
"CORENDON'A VAR DA BİZE YOK MU?"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
2 sene simulatorlar, egitimler...bu ne yahu? dunyanin en zor havaalanimi burasi. 2 sene once SHGM dahil kimsenin ne kurallari koyacagindan haberi ve bilgisi yoktu. Ne yapacaklarini bilmiyorlardi! Diyelimki beyanat dogru, 2 sene ne egitimi almis bunlar? Sifirdan pilotluk egitimimi aldilar yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Corendon 2 sene uğraştı o izin için.. eğitimler, simulatörler... Bilmeden atıp tutanların bilgisine!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
JET TIME veya Türkiye temsilcisi böyle beyanlar vereceğine keşke önce yönetmeliği okusaydı. Gazipaşa Havaalanı B733 tipi uçakların inişi için uygun değildir. Öyle ki B738 için bile gerekli müsaadeler daha 1 ay önce çıkmıştır. Corendon, filosunda B733 ve B734 tipi uçaklar varken niye bunca sene bekledi sanıyorsunuz? Olay; Corendon, Jet Time, Onur, Sky değil.. Olay Sivil Havacılığın B733 ve B734 ile için izin vermemesi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yine bilgisizce yazılmış bir haber.. Gazipaşa Havalimanı sadece B737-700 ve B737-800 tipi uçaklar için gerekli onayları almıştır. Corendon Havayolları Gazipaşa uçuşlarını 737-800 ile gerçekleştirmektedir. Jet Time'ın izin alamaması firmalara uygulanan çifte standarttan değil; filosundaki uçak tiplerinden dolayıdır. Jet Time'ın filosu 5 adet B737-300'den oluşmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Corendon yeterlilikleri yerine getirmek için 2 senedir bu işin içinde, tek bir başvuru ile gerçekleşmedi uçuşları. Hele bu bahsedilen şirketin uçak tipi ne o bile açık değil, sadece otoriteyi baskı altına lamk için yapılan yayınları dikkate almayın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Izin ancak ICF ve Corendon'dan cikar Gazipasada

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000