11 Eylül 2008, Perşembe 12:32:00

CORENDON UÇAKLARI IRAK’TA

Uçağını yurtdışına kiralayan şirketler kervanına Corendon Havayolları da katıldı. Şirket, iki uçağını Irak Havayolları’na kiraladı.
  • Eğer doğru yazıyırlarsa tabi, (oaraıda ayrı bir konu) Corendon Irak havayolları ile anlaştı diyor Irak'ta uçacak demiyor. Base nedir bilmeyenler yorum yapıyor adamlar Ürdün ve Dubai base uçaklarmış, buralarıda orta doğunun Parisi sayılır. Tebrik etmek lazım Corendon'cuları, kış için uçaklarını satmış para kazanacaklar. Darısı diğer charter yeni adıyla low cost çu firmalara :))
  • Allah emniyetli ve bol kazançlı uçuşlar versin.
  • Hayirli ugurlu olsun , allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasib etsin , tum yatilara katilacak olan arkadaslara allah kazasiz belasiz ailelerine kavustursun ..
  • Profosyonel şirketler bu tür operasyonlarda sıkıntı çekmezler.Gerekli tüm olasılıklar hesaplanır ve operasyon gerçekleşir.Corendon havayollarına ve çalışanlarına hayırlı olsun.Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.Tüm çalışanların 2 kat daha dikkatli olması gerekiyor.Olayı duygusallaştırıp kişiselleştirmenin de bir anlamı yok.Sektörde corendon orada olmazsa başka şirket olur.Bu kadar basit.Elde edilen gelirle şirketler geçinir.Hayırlı olsun.
  • Allah kurtarsın......
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yorumunuz... amin
  • AMİN
  • Allah korusun

Antalya merkezli operasyonlarını yürüten Corendon Havayolları, yolcu sayısının azaldığı kış sezonunu zarar etmeden atlatmak için aradığı çareyi Irak’ta buldu. Bir süredir Irak Havayolları ile Corendon Havayolları arasında yapılan görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı.

Taraflar iki uçağın Irak Havayolları adına uçuş yapacağı anlamına gelen anlaşmayı bugün imzaladı.

Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, Irak Havayolları ile kesin anlaşma sağladıklarını ifade ederek, “ İki adet Boeing 737-400 tipi uçağımızı Irak Havayolları’na kiraladık. Uçaklarımız Dubai ve Ürdün merkezli operasyonlarda kullanılacak. Mart ayı sonunda da yeniden filomuza katılacak” dedi.

SKY Havayolları da geçen hafta 5 uçağını Suudi Arabistan Havayolları’na kiralamıştı.

CORENDON UÇAKLARI IRAK’TA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Uçan Fil ~ 16 yıl önce
Eğer doğru yazıyırlarsa tabi, (oaraıda ayrı bir konu) Corendon Irak havayolları ile anlaştı diyor Irak'ta uçacak demiyor. Base nedir bilmeyenler yorum yapıyor adamlar Ürdün ve Dubai base uçaklarmış, buralarıda orta doğunun Parisi sayılır. Tebrik etmek lazım Corendon'cuları, kış için uçaklarını satmış para kazanacaklar. Darısı diğer charter yeni adıyla low cost çu firmalara :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Allah emniyetli ve bol kazançlı uçuşlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah bereket versin bende diyorum ~ 16 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun , allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasib etsin , tum yatilara katilacak olan arkadaslara allah kazasiz belasiz ailelerine kavustursun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 16 yıl önce
Profosyonel şirketler bu tür operasyonlarda sıkıntı çekmezler.Gerekli tüm olasılıklar hesaplanır ve operasyon gerçekleşir.Corendon havayollarına ve çalışanlarına hayırlı olsun.Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.Tüm çalışanların 2 kat daha dikkatli olması gerekiyor.Olayı duygusallaştırıp kişiselleştirmenin de bir anlamı yok.Sektörde corendon orada olmazsa başka şirket olur.Bu kadar basit.Elde edilen gelirle şirketler geçinir.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 16 yıl önce
Allah kurtarsın......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah bereket versin ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 16 yıl önce
AMİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000