16 Şubat 2010, Salı 07:53:50

Corendon, Türkiye'nin hedefine ulaşması için çalışıyor

Merkezi Antalya'da bulunan Corendon Havayolları'nın genel müdürü ve ortağı Yıldıray Karaer, kış mevsiminde turizmi çeşitlendirmek için bisiklet, briç ve golf sporuna ağırlık verdiklerini, bunun için Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye turist getirdiklerini bildirdi.
  • barbut turizmi, bul karayı al parayı turizmi , kılıç ,çanak, maça kızı, sinek ve pişti turizmi , tavla ve ıstakalı oyunlar turizmi, çocuklar için ip atlama ve körebe turizmi , biraz daha çoşmak için uzun eşek ve yağlı kayış turizmi, atlı spor olarak cirit turizmi , çelik çomak turizmi ,çanak çömlek patladı turizmi ..yaratıcılıkta sınır yok
  • arkadaslar gunes balcıkla sıvanamaz...azcık bekleyin ve gorun..Nihat Bey sizin bildiğiniz mudurlere benzemez o koltuk kavgası yapmaz..para pul pesinde kosmaz..insanlara medeni bir sekilde calısmayı ogretir hak edene hakkını AMA hak edenede köteği verir:) boyle bir hoca ve baba bulmak herkese nasip olmaz..umarım hakkını verebilirsiniz!!
  • ne alaka şimdi ? ne kadar oldu gelelide ? biraz performans görelimde hak etsin..
  • Nihat Müdürüm Corendon'da olduğu sürece bu Şirketin sırtı asla yere gelmez.. seni çok seviyoruz ve çok özledik

Yıldıray Karaer, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde turizmde 50 milyon turist hedeflediğini, şirket olarak buna destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

İstanbul'un "Avrupa'nın Kültür Başkenti" olması nedeniyle tüm uçuş ve turizm tanıtım broşürlerinde bu kentte yapılacak kültürel etkinliklere yer verdiklerini kaydeden Karaer, ayrıca kış döneminde turizmi çeşitlendirmek için çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Karaer, bisiklet, briç ve golf turizmine ağırlık verdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Bisiklet turizmi için her hafta Belçika'dan 50'den fazla turist Antalya'ya geliyor. Finike ilçesinde Likya Yolu'nda bisiklet parkuru yaptık. Bisikletseverler Antalya'yı tercih edecek. Golf turizmi için bu yıl en az 5 bin golf yapan turist getirmeyi hedefledik. Golf oynayan gazeteciler de Antalya'ya gelecek. Bunun yanı sıra briç turizmini geliştirmek istiyoruz. Yine Hollanda ve Belçika'dan briç oynayanları turnuvalarla Antalya'ya getiriyoruz. Briçseverleri birkaç hafta Antalya'da ağırlıyoruz. Turizmi çeşitlendirmek amacıyla kış sezonunda uçak ve otelleri doldurmak istiyoruz. Bisiklet, briç ve golf turizmini geliştirmek için çalışıyoruz."

Corendon, Türkiye'nin hedefine ulaşması için çalışıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
barbut turizmi, bul karayı al parayı turizmi , kılıç ,çanak, maça kızı, sinek ve pişti turizmi , tavla ve ıstakalı oyunlar turizmi, çocuklar için ip atlama ve körebe turizmi , biraz daha çoşmak için uzun eşek ve yağlı kayış turizmi, atlı spor olarak cirit turizmi , çelik çomak turizmi ,çanak çömlek patladı turizmi ..yaratıcılıkta sınır yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar gunes balcıkla sıvanamaz...azcık bekleyin ve gorun..Nihat Bey sizin bildiğiniz mudurlere benzemez o koltuk kavgası yapmaz..para pul pesinde kosmaz..insanlara medeni bir sekilde calısmayı ogretir hak edene hakkını AMA hak edenede köteği verir:) boyle bir hoca ve baba bulmak herkese nasip olmaz..umarım hakkını verebilirsiniz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne alaka şimdi ? ne kadar oldu gelelide ? biraz performans görelimde hak etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nihat Müdürüm Corendon'da olduğu sürece bu Şirketin sırtı asla yere gelmez.. seni çok seviyoruz ve çok özledik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000