29 Mart 2010, Pazartesi 10:48:00

CORENDON HAVAYOLLARI'NDAN SÜRPRİZ ATAK

Corendon Havayolları şaşırtmaya devam ediyor. Antalya merkezli şirket ağırlıklı olarak operasyon yaptığı Hollanda’dan sürpriz bir kararla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de uçmaya karar verdi. Peki, Corendon Havayolları KKTC’ye nasıl uçacak?
  • Aman diyelim. Üç kuruşla emniyetsiz yatılar yaptırılan ekipleri adına sevindim. Belki bu sayede buralardan kurtulurlar.
  • Corendon KKTC ye yakışır. Hoşgeldiniz adamıza
  • SAW dan uçmadı diyen arkadaş galiba farkında değil. SAW sadece low costlar için. Aklı başında şirketler AHL yi kullanıyor.
  • Nasil olur da KKTC Hollandali turist bekliyor.?? Istanbuldan KTHY uçagi ile gelen ve Istanbulda dogmus TC veFRANSIZ kimligi olan Ermeni kökenli vatandaslara siz ERMENISINIZ giris yapamazsiniz diyorlar. Neden derseniz Polis siz ERMENISTANLISINIZ diyor. Ben hiç Ermenistana ayak basmadim deseniz bile nafile ??? daha sonra Fransa ve Ermenistan KKTC yi tanimadi diyor, acaba Hollanda tanidimi ???? GÖRGÜSÜZ KKTC POLISI.!!!!!
  • sabiha gökçenden kıbrıs seferleri düzenlese daha iyi.saw dan pegasusa rakip çıkmadı.pegasus günde 2 uçak kaldırıyo.corendon buraya uçamalı bence
  • Correndon un CİN Ticaret müdürü MİNE, bu iş senin başının altından çıkmıştır. Hayırlı ve Emniyetli uçuşlar. Tail commender.
  • Corendon gayet iyi niyetle KKTC için güzel bir adımarmış işallah KKTC ulaştırma bakanlığı ve Turizim bakanlıklarının haklı desteğini de alır ve güzel bir planlama ile Hollandalı Turisti KKTC de ağırlar yeni bir pazar KKTC içinde yeni umutlara adım atılır Nevinim Hayırlı olsun Tebrik ederim Yolcu başı 30 Usd suspansiyonu sormayı unutmayın!!!!!Almanyadan var Hollandadan niye olmasın?
  • sanırım sen ercan havalimanına jumbo jet'in inmesini mi bekliyorsun ki airporthaber haber yapsın güldürme beni tabii ki güzel bir haber bu havacılıkla pek ilgilenmediğin belli oluyor
  • Kusura bakmayin ama, x sirket Türkiye üzerinden KKTC'ye sefer düzenliyorsa bunun Haber derecesi düsüktür. Hollanda'dan nonstop KKTC'ye uculursa, iste Haber budur.
  • Sapka cikarilir sadece..

Corendon Havayolları Hollanda’dan yavru vatan KKTC’ye turist götürmek üzere uçuşlara başlıyor. Şirket yaz sezonuna girerken yeni nesil Boeing 737-800 tipi uçakları filosuna katarken bir yandan da yepyeni operasyonlara gerçekleştirmenin planlarını yapıyor. Bu kapsamda alınan kararla Amsterdam’dan KKTC uçuşları Mayıs ayında başlatılacak. Başlangıçta haftada bir Pazartesi günleri başlatılacak uçuşlar Antalya ara inişi ile sağlanacak.

Corendon Havayolları sahibi Yıldıray Karaer AirportHaber’e yaptığı açıklamada, “Hollanda pazarı KKTC’yi bilmiyor. Biz bilinmeyen bir pazara giriş yapıyoruz. Hollandalı turistlere KKTC’yi tanıtma gayretimiz devam ediyor. Umarım güzel bir operasyon olacak” dedi.

Corendon Havayolları, KKTC uçuşlarını başarı ile yürütürse KKTC Hollanda pazarına açılmış olacak. KKTC’ye yapılacak olan tur satışları Corendon Havayollarına bağlı Corendon Vliegvakanties tur operatörü tarafından gerçekleştiriliyor.

©Airporthaber.com Avrupa Özel Haber

CORENDON HAVAYOLLARI'NDAN SÜRPRİZ ATAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aman diyelim. Üç kuruşla emniyetsiz yatılar yaptırılan ekipleri adına sevindim. Belki bu sayede buralardan kurtulurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon KKTC ye yakışır. Hoşgeldiniz adamıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW dan uçmadı diyen arkadaş galiba farkında değil. SAW sadece low costlar için. Aklı başında şirketler AHL yi kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasil olur da KKTC Hollandali turist bekliyor.?? Istanbuldan KTHY uçagi ile gelen ve Istanbulda dogmus TC veFRANSIZ kimligi olan Ermeni kökenli vatandaslara siz ERMENISINIZ giris yapamazsiniz diyorlar. Neden derseniz Polis siz ERMENISTANLISINIZ diyor. Ben hiç Ermenistana ayak basmadim deseniz bile nafile ??? daha sonra Fransa ve Ermenistan KKTC yi tanimadi diyor, acaba Hollanda tanidimi ???? GÖRGÜSÜZ KKTC POLISI.!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçenden kıbrıs seferleri düzenlese daha iyi.saw dan pegasusa rakip çıkmadı.pegasus günde 2 uçak kaldırıyo.corendon buraya uçamalı bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Correndon un CİN Ticaret müdürü MİNE, bu iş senin başının altından çıkmıştır. Hayırlı ve Emniyetli uçuşlar. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon gayet iyi niyetle KKTC için güzel bir adımarmış işallah KKTC ulaştırma bakanlığı ve Turizim bakanlıklarının haklı desteğini de alır ve güzel bir planlama ile Hollandalı Turisti KKTC de ağırlar yeni bir pazar KKTC içinde yeni umutlara adım atılır Nevinim Hayırlı olsun Tebrik ederim Yolcu başı 30 Usd suspansiyonu sormayı unutmayın!!!!!Almanyadan var Hollandadan niye olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanırım sen ercan havalimanına jumbo jet'in inmesini mi bekliyorsun ki airporthaber haber yapsın güldürme beni tabii ki güzel bir haber bu havacılıkla pek ilgilenmediğin belli oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kusura bakmayin ama, x sirket Türkiye üzerinden KKTC'ye sefer düzenliyorsa bunun Haber derecesi düsüktür. Hollanda'dan nonstop KKTC'ye uculursa, iste Haber budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sapka cikarilir sadece..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000