11 Eylül 2010, Cumartesi 11:32:17

Corendon filosunu gençleştiriyor

Merkezi Antalya olan Corendon Havayolları'nın Genel Müdürü Yıldıray Karaer, gelecek yıl uçak filosunu büyüteceklerini ve gençleştireceklerini bildirdi.
  • Sayin Yildiray Bey Önce sizleri tebrik ediyor ve Türk Sirketiniz Olusunuzdan Gurur Duyorum. Biz ayni Zamanda AVIAS--DAB--PAYLESS RentaCar Ataturk havalimaninda 3 ofisimiz---SAW-3 ESB-1 ADB-1 Ofislerine sahip sirketiz. 350 arac filosuna sahibiz. Sizlerle anlasma yapip seneyede sizlerle ucan yolculariniza % 30 indirimli ofislerimizden arac sikintisini coze bilecekler. Sizin biletlerinizlen gelen yolcularin DIBOZIT ödeme sikintilari kaldirilacaktir. sayin Yorumcu Acenta arkadaslarimiz Türk sirketlerine leke atmiyalim bizim turk sirketlerinden gurur Duymamiz lazim , eyer onlar piyasada olmazlarsa Bilet Fiyatlarinin nerelere cikacagini dusunmeniz lazim. Turk Sirketlerini yasatmamiz lazim onlar yasarsa bizim islerimiz iyi olur.
  • HAPPY WITH CORENDON:))))
  • Yapmayin allah askina hangi verilere gore Hollandada 1. allah askina. Tursit tasimada Transavia 1. sirada, ASR ve ESB de Corendon olabilir ama sadece isci seferlerinde.
  • corendonun stratejisini cok begeniyorum hollanda pazarinda cok kaliteli ve oturmus bir yapisi var. ucaklarin hepsi 737-800 olduktan sonra hic bir sorun kalmaz diye dusunuyorum
  • CORENDON HOLLANDA DAN TURKİYEYE EN ÇOK TURİST GETİREN BİR ACENTADIR AYNI ZAMANDA BİLMEYENLER ÖĞRENSİN....
  • Ne yazık. Ne acı. Birileri de gereksiz demiş. Corendon Türkiyedeki özel şirketler arasında tek adam gibi adam olan şirkettir.
  • Gerekli bir şirkete örnek versende görsek!. Kuyruk acısı bu olsa gerek. Personelinin maaşını geciktirmeyen. Yolcusunun memnuniyetine öenm veren. Kıbrıs, Eskişehir, Konya, Kayseri gibi şehirleri dışarıya açan bir şirket gereksiz bir şirket oluyormuş. Hey gidi günler hey....
  • gereksiz aciklama corendondan tipki gereksiz bir sirket oldugu gibi.
  • Sen o 900 lerle anca adanadan antalya ya karpuz taşırsın : )
  • Bu tür demeçler vermeden önce (1 numarayız, en çok biz turist getirdik falan gibi...) önce yanı başındaki Sky'a ait veriler araştırılırsa daha iyi olur. Böylece komik duruma düşülmeyeceğini düşünüyorum...

Karaer, bu yıl başından bu yana Hollanda, Belçika, İskandinavya ülkelerinden Türkiye'ye ve çeşitli ülkelere 600 bin yolcu taşıdıklarını, yıl sonuna kadar da bu sayının bir milyonu aşacağını söyledi.

İskandinavya ülkelerinden 24 havaalanından Antalya'ya turist getirdiklerini anlatan Karaer, Corendon Havayolları olarak İsveç, Norveç ve Finlandiya'nın yeni bir destinasyon olduğunu kaydetti. Bu ülkelerden yılbaşından bu yana 40 bin turist taşıdıklarını anlatan Karaer, gelecek yıl için yeni bir çalışma hedefi belirlediklerini vurguladı. Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel'den charter seferlerle Eskişehir, Elazığ ve Sivas'a, Fransa'nın Lyon kentinden de Eskişehir'e gurbetçileri sorunsuz taşıdıklarını ve taşımaya devam ettiklerini ifade eden Karaer, gelecek yıl Hollanda ve Belçika'dan Trabzon ile Malatya'ya da seferler düzenleyerek gurbetçilere hizmet vereceklerini bildirdi. Karaer, şöyle devam etti:

“Türkiye'ye turist getiren ve yolcu taşıyan Türk şirketi olarak bir numarayız. Dünyanın ve Avrupa'nın en büyük uluslararası tur operatörleri arasında Türk turizmine hizmet etmeye çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar 1 milyon turist taşımayı ve 100 milyon avro ciroya ulaşmayı hedefledik. Gelecek yıl büyümeyi hedefledik, bir iki uçak daha alacağız, filomuzu gençleştireceğiz. Filomuzu gençleştirmek ve büyütmek için 15 milyon dolarlık yatırım yapacağız.”

“HOLLANDA'DA BİRİNCİYİZ”

Hollanda'nın Schiphol Havaalanı rakamlarına göre, yolcu taşımada yüzde yüz artış sağladıklarını anlatan Karaer, Avrupa'ya ve Hollanda'da turist taşıyan bazı tur şirketlerinin batması nedeniyle Hollandalı turistlerin Türk şirketi Corendon'u tercih ettiğini kaydetti. Karaer, “Hollanda'da birinciyiz. Schiphol Havaalanında geçen yıla göre yolcu sayısını yüzde yüz artıran hava yolu şirketi olduk” dedi.

(Hürriyet)

Corendon filosunu gençleştiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin Yildiray Bey Önce sizleri tebrik ediyor ve Türk Sirketiniz Olusunuzdan Gurur Duyorum. Biz ayni Zamanda AVIAS--DAB--PAYLESS RentaCar Ataturk havalimaninda 3 ofisimiz---SAW-3 ESB-1 ADB-1 Ofislerine sahip sirketiz. 350 arac filosuna sahibiz. Sizlerle anlasma yapip seneyede sizlerle ucan yolculariniza % 30 indirimli ofislerimizden arac sikintisini coze bilecekler. Sizin biletlerinizlen gelen yolcularin DIBOZIT ödeme sikintilari kaldirilacaktir. sayin Yorumcu Acenta arkadaslarimiz Türk sirketlerine leke atmiyalim bizim turk sirketlerinden gurur Duymamiz lazim , eyer onlar piyasada olmazlarsa Bilet Fiyatlarinin nerelere cikacagini dusunmeniz lazim. Turk Sirketlerini yasatmamiz lazim onlar yasarsa bizim islerimiz iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAPPY WITH CORENDON:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yapmayin allah askina hangi verilere gore Hollandada 1. allah askina. Tursit tasimada Transavia 1. sirada, ASR ve ESB de Corendon olabilir ama sadece isci seferlerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
corendonun stratejisini cok begeniyorum hollanda pazarinda cok kaliteli ve oturmus bir yapisi var. ucaklarin hepsi 737-800 olduktan sonra hic bir sorun kalmaz diye dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CORENDON HOLLANDA DAN TURKİYEYE EN ÇOK TURİST GETİREN BİR ACENTADIR AYNI ZAMANDA BİLMEYENLER ÖĞRENSİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık. Ne acı. Birileri de gereksiz demiş. Corendon Türkiyedeki özel şirketler arasında tek adam gibi adam olan şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerekli bir şirkete örnek versende görsek!. Kuyruk acısı bu olsa gerek. Personelinin maaşını geciktirmeyen. Yolcusunun memnuniyetine öenm veren. Kıbrıs, Eskişehir, Konya, Kayseri gibi şehirleri dışarıya açan bir şirket gereksiz bir şirket oluyormuş. Hey gidi günler hey....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gereksiz aciklama corendondan tipki gereksiz bir sirket oldugu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen o 900 lerle anca adanadan antalya ya karpuz taşırsın : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tür demeçler vermeden önce (1 numarayız, en çok biz turist getirdik falan gibi...) önce yanı başındaki Sky'a ait veriler araştırılırsa daha iyi olur. Böylece komik duruma düşülmeyeceğini düşünüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000