06 Mayıs 2014, Salı 08:01:31

CORENDON ÇALIŞANLARI STRES ATTI

Corendon Turizm Grubu çalışanları, bahar coşkusunu önce piknik yapıp eğlenerek sonra da ormanlık araziyi temizleyerek kutladı.
  • Alacati ekibi copy paste olmus. Yonetim bu tepkiyi umarim gorebilir. Sirketin kurulusu 12 nisandir 1 mayis degil. Alacatida yapilan kutlamaya karsi kalanlara alternatif cozum uretilmeye calisilmis(kalanlar katilmamislar hakli olarak) ve dahasi bu bile orman temizligi yaptik diye reklama donmus. Calisanlar küsüyor, hr manager prosedur,skala,uygulama vs. arkasina siginiyor, kimse inanmiyor artik. Istediklerine oyle guzel ayricalik oluyorki herkes biliyor. Bu sirkette ya hollandaca bileceksin yada showunu iyi yapacaksin. Herikiside title ve eurolari getiriyor!Emek,calisma hikaye!
  • Fevkalade harika organizasyon,ama gunumuzun ulkesinde anlasilamayacak kadar guc bir isveren mantigi ile karsi karsiyayiz... :-) ...saka bi tarafa ideal sirket budur,alkis......
  • Helal olsun Yıldıray bey..
  • Corendon havayolu mu yoksa organizasyon şirketimi mi belli değil her hafta eğlenceli kutlma var :D

Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından Corendon Turizm Grubu çalışanları, bahar bayramını önce piknik yapıp eğlenerek ardından da Kurşunlu Şelalesi’ndeki ormanı temizleyerek kutladılar.

Sezon öncesi tüm çalışanlarının moral ve enerji depolaması amacıyla Antalya’nın en güzel ormanlarından Kurşunlu Şelalesi’nde düzenlenen barbekü partisinde, çalışanlar önce eğlenceli yarışmalarda stres attı daha sonra ekip olarak gönüllü orman temizliği yaptılar. Aynı zamanda şirketin kuruluş yıldönümüne denk gelen etkinliğe aileleri ile katılan çalışanlar, yılda yüzbinlerce yerli yabancı ziyaretçinin akınına uğrayan orman temizliğine 7’den 77’ye katılım gösterdiler.

Corendon yaklaşık 2,5 yıldır uçakların doğaya saldığı karbon emisyonunun zararlarını indirgemek için kendi vakfı ile bir fidan dikimi sosyal sorumluluk kampanyası yürütüyor. Yolcularının bilet alırken yaptıkları bağışlarla büyüyen bu kampanya ile Corendon tarafından şimdiye kadar Antalya ve Denizli’nin erozyona müsait bölgelerinde yaklaşık 400.000 fidan dikilerek doğal habitatlar yaratılmasına destek olundu.








CORENDON ÇALIŞANLARI STRES ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

paralel corendon ~ 10 yıl önce
Alacati ekibi copy paste olmus. Yonetim bu tepkiyi umarim gorebilir. Sirketin kurulusu 12 nisandir 1 mayis degil. Alacatida yapilan kutlamaya karsi kalanlara alternatif cozum uretilmeye calisilmis(kalanlar katilmamislar hakli olarak) ve dahasi bu bile orman temizligi yaptik diye reklama donmus. Calisanlar küsüyor, hr manager prosedur,skala,uygulama vs. arkasina siginiyor, kimse inanmiyor artik. Istediklerine oyle guzel ayricalik oluyorki herkes biliyor. Bu sirkette ya hollandaca bileceksin yada showunu iyi yapacaksin. Herikiside title ve eurolari getiriyor!Emek,calisma hikaye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fevkalade harika organizasyon,ama gunumuzun ulkesinde anlasilamayacak kadar guc bir isveren mantigi ile karsi karsiyayiz... :-) ...saka bi tarafa ideal sirket budur,alkis......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun Yıldıray bey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Corendon havayolu mu yoksa organizasyon şirketimi mi belli değil her hafta eğlenceli kutlma var :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şifre ~ 10 yıl önce
;Adı üstünde turizm şirketler grubu.. Eğlenmezse nasıl eğlendirecek turisti..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000