21 Ekim 2011, Cuma 17:05:23

ANTALYA'DA '10 MİLYON' GURURU

Antalya Havalimanı turizmde rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Kente havayolu ile gelen 10 Milyonuncu yolcu Corendon Havayolları’nın Eindhoven-Antalya seferiyle bugün havalimanına indi.
  • evet sayin arkadaslar atalarimiz ne demis kedi uzanamadigi cigeri mindar edermis!!! size de bol basarili gunler
  • Siz bana ben sizin nasıl anlayışla havalimanı işletmecilği yaptığınızı biliyorum bana göstermenize gerek yok görüyorum. siz kendi işletmenizde kendi güvenliğinizi yapamıyorsunuz bide ev sahipliğinden bahsediyorsunuz. Bir işletmede Güvenliği kim yaparsa orası onundur diğerleri 2. sınıftır (Anlayana)
  • Her şey ayarlanmış olmalı yolcu da kesin corendon çalışanı biridir incelemek gerek 10 milyon olayını da araştırmak lazım
  • GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZZZZ..!!
  • Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada şirketlere çamur atmak insanların sınıfını gösteriyor zaten. Sonuç itibariyle Antalya Havalimanını ICF işletiyor ve birçok şirkete ev sahipliği yapıyor. Başarının sırrı ekip ruhunda gizli. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler, tabi Corendon'ada.
  • Corendon personeli olduğuna eminmisin sen sevgili kardeşim gel gösterelim sana ikinci sınıfı bir sınıf daha atlarsın
  • Evet sadece CORENDON'a Tebrikler. ICF nin ne katkısı var ki tebrik edeyim 2.nci sınıf şirketleri tebrik etmem
  • peki o ucaktaki o kadar yolcu içerisinden neden bu yolcular? aile oldukları için mi? neden tek başına tatile gelen alman hans alamaz bu ödülü hiç. geçen sene alanlarda 4 kişilik bir aile idi. ilginç tesadüfler bunlar.
  • danışıklı dövüş.
  • tebrikler Corendon, hizmetinizle çalışanlarınzla güler yüzünüzle İyi bir Türkiye temsilcisisiniz.
Antalya Kültür ve Turizm’den sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Ayhan Kara, DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, Antalya Havalimanı Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu, Antalya Havalimanı Gümrük Muhafaza Müdürü Hikmet Güler, ICF Antalya Havalimanı Genel Müdürü Ersel Göral, Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer ve şirket yöneticilerinin katıldığı 10 Milyonuncu yolcu kutlaması keyifli anlara sahne oldu.

ICF ve Corendon Havayolları’nın organizasyonu ile özel bir etkinlikle 10 milyonuncu yolcu olarak karşılanan Hollandalı Vandenbersselaar ailesi uçağın kapısı açıldığında büyük şaşkınlık yaşadı. Side’ye tatil için gelen iki çocuklu Vandenbersselaar ailesi, karşılarında karşılama için gelen Corendon ve ICF yöneticilerini buldu.

Corendon Havayolları ekiplerince kendilerinin Antalya Havalimanı’na inen 10 milyonuncu yolcu olduğu bilgisi verilince Vandenbersselaar’ların heyecanı sevince dönüştü.

Havalimanındaki kutlamanın ardından tatillerini geçirmek üzere otellerine giden aile, Antalya’yı ve Corendon Havayolları’nı seçmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.









 
 
ANTALYA'DA '10 MİLYON' GURURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
evet sayin arkadaslar atalarimiz ne demis kedi uzanamadigi cigeri mindar edermis!!! size de bol basarili gunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz bana ben sizin nasıl anlayışla havalimanı işletmecilği yaptığınızı biliyorum bana göstermenize gerek yok görüyorum. siz kendi işletmenizde kendi güvenliğinizi yapamıyorsunuz bide ev sahipliğinden bahsediyorsunuz. Bir işletmede Güvenliği kim yaparsa orası onundur diğerleri 2. sınıftır (Anlayana)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her şey ayarlanmış olmalı yolcu da kesin corendon çalışanı biridir incelemek gerek 10 milyon olayını da araştırmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZZZZ..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada şirketlere çamur atmak insanların sınıfını gösteriyor zaten. Sonuç itibariyle Antalya Havalimanını ICF işletiyor ve birçok şirkete ev sahipliği yapıyor. Başarının sırrı ekip ruhunda gizli. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler, tabi Corendon'ada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon personeli olduğuna eminmisin sen sevgili kardeşim gel gösterelim sana ikinci sınıfı bir sınıf daha atlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet sadece CORENDON'a Tebrikler. ICF nin ne katkısı var ki tebrik edeyim 2.nci sınıf şirketleri tebrik etmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki o ucaktaki o kadar yolcu içerisinden neden bu yolcular? aile oldukları için mi? neden tek başına tatile gelen alman hans alamaz bu ödülü hiç. geçen sene alanlarda 4 kişilik bir aile idi. ilginç tesadüfler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
danışıklı dövüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrikler Corendon, hizmetinizle çalışanlarınzla güler yüzünüzle İyi bir Türkiye temsilcisisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000