24 Ağustos 2012, Cuma 10:26:42

ONUR AIR'DEN TEMİZLİK TALİMATI

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air, havaalanında bekleme sürelerini kısaltmak ve tasarruf sağlamak için gün içinde uçakların her uçuş sonrası temizlenmesi uygulamasından vazgeçti.
  • ismini açık yaz ....bu dilinle şirkette biryerlere gelirsin katılıyorum....devam et
  • eskıden yolcular bır seker kabından sıkayet edıyorlardı sımdı nerdeler:)))
  • SEVGİLİ Z.T. İSMİNİ DEĞİŞTİRDİN AMA KEŞKE KAFANIDA Bİ DEĞİŞTİRSEN NE LOW COST U, NE KİM NERDE ÇALIŞIYORU, NE DE SEN, SEN İNSANLARI NOT DEFTERİNE YAZMAYA DEVAM ET VE SAKIN AMA SAKIN İNGİLZCE KONUŞAMIYORLAR DİYE YORUMLARINA YAZMA. KİM OLDUĞUN ANLAŞILSIN DİYE İSİM SOY İSİM HARFLERİNİDE BIRAKMA, REZİL. OLAMADIN OLAMAYACAKSINDA.
  • ismin ve soyisminin bas harflerini yazmissın.ismini bahset..bu cesur ve yureklı insanı herkes tanısın..sirkette bi yerlere rahat gelirsin sen bu marifetli dilinle..kıvrak ve kabiliyeti muazzam masallah..dil uzatmıssın bu isin emekcilerine,dilleri yok diye..senın dılın cok marifetli belli..bu dilini iyi kullan..sırtın yere gelmez..
  • şimdi uçaklar temızlenmeyınce havalımanında bekleme süresımı kısalacak.bu yüzdenmı bu uygulamaya başlanıldı yoksa daha fazla kar etmek amacı ılemı. gecen hafta trabzona uçtuk gıderken 30 dakıka gekırken 1,5 saat bekledık gelen uçakta çok pıstı. bunun temızlıkle alakası yok ınsanları aptal yerıne koymayın
  • OLUMSUZ BIR SEKILDE RAPOR YAZAN ARKADASLAR; SIZLER ISINIZI NE KADAR DUZGUN YAPIYORSUNUZ KI BU KADAR ELESTRI YAPIYORSUNUZ??? LOW COST BIR SIRKETIN BUNYESINDE CALISIYOR VE BELLI BIR MAASI ALIYOR VE BUNU KABUL EDEREK SIRKETI TEMSIL EDIYORSANIZ VE SOZUM ONA BU SIRKET YOLCULARINI MINUMUM BIR FIYATLA UCURMA LUXUNE SAHIP OLUYORSA HER SEKILDE HERSEYI YAPMAK DURUMUNDA...TEMIZLIK ALINMASI GEREKTIGI DURUMDA ZATEN ALINIYOR.HIC KIMSE NE SIRKET YONETICILERINE NE DE BU SEKTORDE EMEGINI VERMIS KISILER HAKKINDA OLUMSUZ KONUSMA HAKKINA SAHIP DEGILDIR. BU KISILERIN YAS GRUPLARI 22 VE ASAGISINDA VE YABANCI DILI OLMAYIP KABIN MEMURU ADI ALTINDA BIR TITLE LUXUYLE UCURULUYORSA HIC AMA HIC DEGIL... KENDINIZE GELIN. !!!!!! Z.T
  • bu konu yonetım tarafından alınmıs bı karar ılla tulay hnm a bı elestrı gelecekse oda sırketı esenyurt beledıyesıne cevırmesıdır.es dost akraba onların cocukları cocuklarının arkadasları yabancı dılı olmayan ınsanları sırkete doldurdu tabıkıde kabın ın kalıtesı duser tabıkıde sıkayetler cogalır tabıkıde ısını ıyı yapan ınsanlar baska sırketlere kacar.baska sırketlerın hosteslerıne bakın bıde onur un kılere bakın farkı anlıyacaksınız.
  • Bu habere bir yolcu olarak kayıtsız kalamadım. Geçen hafta Batman'dan istanbula Onur Aie ile döndüm. Sık sık yolculuk yapan bir ticaret adamı olarak ben o uçağın pisliğinden utandım. Oturduğum koltuğun altında bisküvi parçaları un ufak olmuş dağıttıkları ufak şekerlerin poşetleri falan. Artık karar verdim . Bir daha Onur air ile uçmayacağım. Daha önce tertemiz olan uçaklar şimdi çok pis.
  • hocam bırakın bu konuları şirket üst yönetini kara aşmış birileri tavsiyemi etmişmiş neymiş, sonra ver yansın TLY hanım kabahatli (ben kimsenin avukatı değilim bu arada) bütün organizasyonu yapanlar nerde maaşlara zam istenildiğinde öneri olarak pikniğe gidelim diyenler nerede, oda bir çalışan sonuçta dolamışsınız dilinize gidiyosunuz
  • tylay hanım ın bu sırkette soz sahıbı olduguna ınanlar varmı gercekten.thy na gecıp sonra onura gerı donen yegenını ıse gerı almasaydı bukadar prensıp sahıbıyse.

Onur Havayolları'nda Kabin Hizmetleri Müdürü Tülay Bulut imzalı duyuruda, kabin ekipleri yeni temizlik uygulaması konusunda bilgilendirildi.  

 17 Ağustos tarihi itibariyle kabin ekiplerine yapılan o duyuruda şöyle denildi: 

"Çelebi Yer Hizmetleri Şirketi ile yenilenen anlaşmada; gün içerisinde alınacak hizmetler genel anlamda çok fazla değişikliğe uğratılmadan daha seri ve minimum ground time’larda tutulabilmesi, aynı zamanda daha kontrol edilebilir duruma getirilebilmesi için İç Hat uçuşlarda kabin içi temizlik alınmayacak olup, sadece uçağın en son seferinden sonra normal temizlik alınacaktır."

Yeni uygulamaya göre kabin ekiplerinin ve Çelebi’nin yapacağı işler şöyle sıralandı:
        
-Ön ve arka Galley temizliği, ön ve arka çöplerin alınması, ön ve arka tuvalet temizliği ve su basılması Çelebi tarafından yapılacaktır.

- Bunun dışında, koltuk cepleri, kemer düzeltme ve elektrik süpürge işlemi yapılmayacaktır.

-Gerektiğinde ilave temizlik, sadece İstanbul’da alınacak olup, temizlik ihtiyacı olması durumunda Yer İşletme’den görevli Supervisor ile Kabin Amiri birlikte karar verip temizlik alınacaktır.

-Temizlik ihtiyacının gerekmesi durumunda detay temizlik alınması her zaman mümkün olacaktır.

- Kabin Ekipleri’nin temizlik ile ilgili sorumluluğu olmayıp, sadece organizasyonu sağlayacaktır.

©AirportHaber Özel

ONUR AIR'DEN TEMİZLİK TALİMATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Z.t ye ~ 12 yıl önce
ismini açık yaz ....bu dilinle şirkette biryerlere gelirsin katılıyorum....devam et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunion ~ 12 yıl önce
eskıden yolcular bır seker kabından sıkayet edıyorlardı sımdı nerdeler:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skywalker ~ 12 yıl önce
SEVGİLİ Z.T. İSMİNİ DEĞİŞTİRDİN AMA KEŞKE KAFANIDA Bİ DEĞİŞTİRSEN NE LOW COST U, NE KİM NERDE ÇALIŞIYORU, NE DE SEN, SEN İNSANLARI NOT DEFTERİNE YAZMAYA DEVAM ET VE SAKIN AMA SAKIN İNGİLZCE KONUŞAMIYORLAR DİYE YORUMLARINA YAZMA. KİM OLDUĞUN ANLAŞILSIN DİYE İSİM SOY İSİM HARFLERİNİDE BIRAKMA, REZİL. OLAMADIN OLAMAYACAKSINDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendinize gelin.. rumuzlu arkadasa ~ 12 yıl önce
ismin ve soyisminin bas harflerini yazmissın.ismini bahset..bu cesur ve yureklı insanı herkes tanısın..sirkette bi yerlere rahat gelirsin sen bu marifetli dilinle..kıvrak ve kabiliyeti muazzam masallah..dil uzatmıssın bu isin emekcilerine,dilleri yok diye..senın dılın cok marifetli belli..bu dilini iyi kullan..sırtın yere gelmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ofli ~ 12 yıl önce
şimdi uçaklar temızlenmeyınce havalımanında bekleme süresımı kısalacak.bu yüzdenmı bu uygulamaya başlanıldı yoksa daha fazla kar etmek amacı ılemı. gecen hafta trabzona uçtuk gıderken 30 dakıka gekırken 1,5 saat bekledık gelen uçakta çok pıstı. bunun temızlıkle alakası yok ınsanları aptal yerıne koymayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KENDINIZE GELIN......... ~ 12 yıl önce
OLUMSUZ BIR SEKILDE RAPOR YAZAN ARKADASLAR; SIZLER ISINIZI NE KADAR DUZGUN YAPIYORSUNUZ KI BU KADAR ELESTRI YAPIYORSUNUZ??? LOW COST BIR SIRKETIN BUNYESINDE CALISIYOR VE BELLI BIR MAASI ALIYOR VE BUNU KABUL EDEREK SIRKETI TEMSIL EDIYORSANIZ VE SOZUM ONA BU SIRKET YOLCULARINI MINUMUM BIR FIYATLA UCURMA LUXUNE SAHIP OLUYORSA HER SEKILDE HERSEYI YAPMAK DURUMUNDA...TEMIZLIK ALINMASI GEREKTIGI DURUMDA ZATEN ALINIYOR.HIC KIMSE NE SIRKET YONETICILERINE NE DE BU SEKTORDE EMEGINI VERMIS KISILER HAKKINDA OLUMSUZ KONUSMA HAKKINA SAHIP DEGILDIR. BU KISILERIN YAS GRUPLARI 22 VE ASAGISINDA VE YABANCI DILI OLMAYIP KABIN MEMURU ADI ALTINDA BIR TITLE LUXUYLE UCURULUYORSA HIC AMA HIC DEGIL... KENDINIZE GELIN. !!!!!! Z.T

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu konu yonetım tarafından alınmıs bı karar ılla tulay hnm a bı elestrı gelecekse oda sırketı esenyurt beledıyesıne cevırmesıdır.es dost akraba onların cocukları cocuklarının arkadasları yabancı dılı olmayan ınsanları sırkete doldurdu tabıkıde kabın ın kalıtesı duser tabıkıde sıkayetler cogalır tabıkıde ısını ıyı yapan ınsanlar baska sırketlere kacar.baska sırketlerın hosteslerıne bakın bıde onur un kılere bakın farkı anlıyacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam bir rezillik ~ 12 yıl önce
Bu habere bir yolcu olarak kayıtsız kalamadım. Geçen hafta Batman'dan istanbula Onur Aie ile döndüm. Sık sık yolculuk yapan bir ticaret adamı olarak ben o uçağın pisliğinden utandım. Oturduğum koltuğun altında bisküvi parçaları un ufak olmuş dağıttıkları ufak şekerlerin poşetleri falan. Artık karar verdim . Bir daha Onur air ile uçmayacağım. Daha önce tertemiz olan uçaklar şimdi çok pis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pikniğe gidelim ~ 12 yıl önce
hocam bırakın bu konuları şirket üst yönetini kara aşmış birileri tavsiyemi etmişmiş neymiş, sonra ver yansın TLY hanım kabahatli (ben kimsenin avukatı değilim bu arada) bütün organizasyonu yapanlar nerde maaşlara zam istenildiğinde öneri olarak pikniğe gidelim diyenler nerede, oda bir çalışan sonuçta dolamışsınız dilinize gidiyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he he ~ 12 yıl önce
tylay hanım ın bu sırkette soz sahıbı olduguna ınanlar varmı gercekten.thy na gecıp sonra onura gerı donen yegenını ıse gerı almasaydı bukadar prensıp sahıbıyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000