17 Kasım 2009, Salı 10:39:16

ÇELEBİ’DEN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI

Çelebi Holding, Sermaye Piyasası Kurumu’na bir açıklama göndererek Hindistan’da yapılan yer işletmesi ihalesinin Çelebi Holding tarafından kazanıldığını duyurdu.
  • İSG şimdiden Çelebiye cephe almış durumda galiba. Çelebiciler patronunuzla fazla sürtüşmeyin haaaa.
  • Daha şimdiden Çelebi - İSG savaşı başlamış. ev sahibinizin durumu belli Sn Çelebi. Aman dikkat.
  • EVET ÇELEBİ ESKİ VE BİLİNEN BİR FİRMA. FAKAT SAW A GİRMESİ DEMEK DİSİPLİNİ İŞ AHLAKINI HİZMET KALİTESİNİ DÜRECEK ANLAMINA GELMEZ VE BUNA ZATEN İSG YÖNETİMİ İZİN VERMEZ .. HERKES HADDİNİ BİLECEK YERİNİ BİLECEK VEDE BURADA SAWA İSG YE LAF GETİRTECEK BİR HİZMET VERMEYE DE MÜSAADE ETEMEYECEKTİR. ETMEMESİ İÇİNDE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ.Z..
  • Yolcular bile şikayete başlamış. Neyse yakında oraları bırakıyorlar. Sorularınızı rahat rahat sorarsınız.
  • ÖNCE YER HİZMETLERİ PERSONELİNİZE EĞİTİM VERİN ANKARA - ERZURUM PERSONELİNİZ ÇOK SAYGISISZ BİRDE ERZURUMDAKİ MÜDÜRÜNÜZ VARKİ DÜŞMANLARIMA BİR ŞEY SORDUK 40 AZAR İŞİTTİK BİRDE BAYAN OLACAK YAZIK EĞİTİME LÜTFEN DESTEK VERİN SAYIN ÇELEBİ
  • Çelebinin SAW a gitmesindeki en büyük etken, kaybettiği veya edeceği trafiktir. 2010 başında TGS kurulacağı için kendine yeni yerler aramak zorunda. Ancak şöyle bir şey de var tabii; Pegasusun yer hizmetlerini kendi yapacağı planları var. THY ise SAW a TGS yi sokabilir. O zaman ne olacak ? Hizmet verecek şirkette kalmayacak. Vizyonlar biraz uzan vadeli olmalı. Yorum yaparken dikkat lütfen. Ayrıca aşağıda bir arkadaş yazmış genel müdürlüğün işi değil diye. Doğrudur. Yazıda da Holding diye geçiyor. Demek ki neymiş ?
  • buna büyümeye devam mı denilmeli acaba küçülme yerine... Biraz pozitif baksanız dünyaya... Ayrıca küçülmeden bile sizene... SAW'a hamle yapmayada küçülme deniliyor değil mi? Bırakın lütfen bu işleri... TEBRİKLER ÇELEBİ... Ayrıca GM tarafından olmasada bu ihalelerden ve oradaki yönetimden sorumlu olan Çelebi Hava Servisi A.Ş. G.M.'lüğüdür.
  • Çelebi çalışanları daha kimin hangi işi yaptığını bilmiyor. İhaleler patronlar tarafından alındı. GM değil. Çelebi hindistanlarda iş arar oldu. Türkiyede küçülmeye gidecek diyorlar doğru mudur ?
  • tebrikler.. büyümeye devam.
  • Tebrikler Samim Bey çelebinin çehresini değiştirdiniz.BRAVO size

İşte Çelebi’nin SPK’ya gönderdiği özel durum açıklaması...

29.06.2009'da yapılan Özel Durum Açıklamamızda belirtilen, Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde mukim GMR - Delhi Uluslararası Havalimanı işletmecisi Delhi International Airport Private Ltd ("DIAL") şirketi tarafından, 10 (on) yıl süre ile havaalanı yer hizmetlerinin yürütülmesi için açılan lisans ihalesinin şirketimiz lehine sonuçlandığı ihale makamı tarafından Şirketimize bildirilmiştir.

Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı, Mumbai Uluslararası Havalimanı ile birlikte Hindistan'ın en yüksek hava trafiğine sahip 2 havalimanından birisi olup, geçtiğimiz yılda yıllık yaklaşık 23 milyon yolcuya hizmet vermiş ve 220 bin uçak hareketi gerçekleştirmiştir.

Bilindiği üzere Şirketimiz Mumbai Uluslararası Havalimanınında  yer hizmeti lisansını 10 yıllığına kazanmış olup, sermayesinin %51'ine iştirak ettiği bağlı ortaklığı "Celebi Nas Airport Services India Private Limited" vasıtasıyla yer hizmetleri faaliyetleri vermeye Temmuz 2009'da başlamıştı.

Delhi ve Mumbai Uluslararası Havalimanları, Hindistan uluslararası hava ve yolcu trafiği toplamının %50'sinden fazlasına hizmet vermektedir.

Daha önce de kamuya yapılan çeşitli açıklamalarda da belirtildiği üzere; Şirketimiz Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı'nda mevcut kargo terminalinin geliştirilmesi, modernizasyonu, finansmanı ve 25 yıl süreyle işletilmesi için açılan ve yine Şirketimiz lehine sonuçlanan ihale çerçevesinde, DIAL ile imtiyaz sözleşmesi (concession agreement) imzalamış olup, bu terminalin işletilmesi için kurulmuş bulunan "Celebi Delhi Cargo Terminal Management India Private Limited" ünvanlı şirkette %74 oranında iştirak etmiş bulunmaktadır.

İhaleye ilişkin bundan sonraki süreç ve gelişim hakkında Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Çelebi

Çelebi

ÇELEBİ’DEN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
İSG şimdiden Çelebiye cephe almış durumda galiba. Çelebiciler patronunuzla fazla sürtüşmeyin haaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha şimdiden Çelebi - İSG savaşı başlamış. ev sahibinizin durumu belli Sn Çelebi. Aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EVET ÇELEBİ ESKİ VE BİLİNEN BİR FİRMA. FAKAT SAW A GİRMESİ DEMEK DİSİPLİNİ İŞ AHLAKINI HİZMET KALİTESİNİ DÜRECEK ANLAMINA GELMEZ VE BUNA ZATEN İSG YÖNETİMİ İZİN VERMEZ .. HERKES HADDİNİ BİLECEK YERİNİ BİLECEK VEDE BURADA SAWA İSG YE LAF GETİRTECEK BİR HİZMET VERMEYE DE MÜSAADE ETEMEYECEKTİR. ETMEMESİ İÇİNDE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ.Z..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcular bile şikayete başlamış. Neyse yakında oraları bırakıyorlar. Sorularınızı rahat rahat sorarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖNCE YER HİZMETLERİ PERSONELİNİZE EĞİTİM VERİN ANKARA - ERZURUM PERSONELİNİZ ÇOK SAYGISISZ BİRDE ERZURUMDAKİ MÜDÜRÜNÜZ VARKİ DÜŞMANLARIMA BİR ŞEY SORDUK 40 AZAR İŞİTTİK BİRDE BAYAN OLACAK YAZIK EĞİTİME LÜTFEN DESTEK VERİN SAYIN ÇELEBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebinin SAW a gitmesindeki en büyük etken, kaybettiği veya edeceği trafiktir. 2010 başında TGS kurulacağı için kendine yeni yerler aramak zorunda. Ancak şöyle bir şey de var tabii; Pegasusun yer hizmetlerini kendi yapacağı planları var. THY ise SAW a TGS yi sokabilir. O zaman ne olacak ? Hizmet verecek şirkette kalmayacak. Vizyonlar biraz uzan vadeli olmalı. Yorum yaparken dikkat lütfen. Ayrıca aşağıda bir arkadaş yazmış genel müdürlüğün işi değil diye. Doğrudur. Yazıda da Holding diye geçiyor. Demek ki neymiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buna büyümeye devam mı denilmeli acaba küçülme yerine... Biraz pozitif baksanız dünyaya... Ayrıca küçülmeden bile sizene... SAW'a hamle yapmayada küçülme deniliyor değil mi? Bırakın lütfen bu işleri... TEBRİKLER ÇELEBİ... Ayrıca GM tarafından olmasada bu ihalelerden ve oradaki yönetimden sorumlu olan Çelebi Hava Servisi A.Ş. G.M.'lüğüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebi çalışanları daha kimin hangi işi yaptığını bilmiyor. İhaleler patronlar tarafından alındı. GM değil. Çelebi hindistanlarda iş arar oldu. Türkiyede küçülmeye gidecek diyorlar doğru mudur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler.. büyümeye devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler Samim Bey çelebinin çehresini değiştirdiniz.BRAVO size

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000