16 Aralık 2011, Cuma 08:13:03

ÇELEBİ NAS'IN SERMAYESİNE DOPİNG

Çelebi Nas'a, şirket ortakları tarafından, 50 milyon Hint Rupisi tutarında daha sermaye avansı ödenecek.
  • az maaş verip maksimum verim alan başka firma yoktur türkiyede. keşke bu kadar yüksek performansa, çalışanlarını mutlu etse mesela 4 ayda bir çift maaş veya primler ama nafile insanların mecburiyetlerini iyi kullanırlar.
Çelebi Hava Servisi A.Ş. Yönetim Kurulu, Hindistan'daki iştiraki Celebi Nas Airport Services India Private Limited şirketinde sermaye artırım kararı aldı.

Çelebi Hava Servisi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, sermaye artışına ilişkin bilgi verildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Şirket Yönetim Kurulu'nun bugünkü kararına göre, Hindistan'ın Mumbai şehrinde mukim iştirakimiz Celebi Nas Airport Services India Private Limited şirketinin 500 milyon Hint Rupi'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde hali hazırda şirket ortakları tarafından tamamı ödenmiş sermaye tutarı 400 milyon Hint Rupisi'dir.

Şirkete ortaklar tarafından ödenmesine karar verilen sermaye avansları toplamı sırasıyla 100 milyon Hint Rupisi (ortaklar tarafından tamamı ödenmiş), 55 milyon Hint Rupisi (ortaklar tarafından 50 milyon 600 bin Hint Rupi'lik bölümü ödenmiş) ve 90 milyon Hint Rupisi (ortaklar tarafından 82 milyon 800 bin Hint Rupi'lik bölümü ödenmiş) olmak üzere toplam 233 milyon 400 bin Hint Rupisi olup, bu tutarın şirket sermayesindeki payımız olan 51'ine tekabül eden 124 milyon 950 bin Hint Rupi'lik bölümü şirkete ödenmiştir."

Bu tutara isabet eden hisse ihracının, yabancı sermayeli şirketin faaliyette bulunduğu sektörle ilgili olarak Hindistan mevzuatında yapılan değişiklikler nedeniyle henüz tamamlanamadığı kaydedilen açıklamada, belirtilen tutar dışında, şirket tarafından kısa vadede ekipman yatırımı için gereksinim duyulan finansman ihtiyacının karşılanması için gerekli kaynağın şirket ortakları tarafından sağlanmasını teminen şirkete 50 milyon Hint Rupisi tutarında daha sermaye avansı ödenmesine karar verildiği ifade edildi. 
ÇELEBİ NAS'IN SERMAYESİNE DOPİNG

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
az maaş verip maksimum verim alan başka firma yoktur türkiyede. keşke bu kadar yüksek performansa, çalışanlarını mutlu etse mesela 4 ayda bir çift maaş veya primler ama nafile insanların mecburiyetlerini iyi kullanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000