05 Şubat 2018, Pazartesi 09:27:12

Çelebi ile 10 yıl daha

Çelebi Hava Servisi, 2019'da sona erecek Hindistan'ın Mumbai şehrindeki Chhatrapati Shivaji Havalimanı yer hizmetleri ihalesinin sonucunu açıkladı.
  • kutluyoruz.
  • Bu kadar para kazanan bir firma.. 50 küsür yılda personeliyle birlikte büyümeye çalışan bir firma olmaktan çıkıp nasıl olduda personelinin üstünden kazanmaya başladı acaba %12 enflasyonun açıklandığı ülkede %11 zam yapıyorsun bir önceki yılla karşılaştırdığında arada 110 tl fark olduğunu görüyorsun yazık gerçekten yazık....
  • Gecen de kaybetti denmişti ama?
  • Var mı

Çelebi Hava Servisi, 2019'da sona erecek Hindistan'ın Mumbai şehrindeki Chhatrapati Shivaji Havalimanı yer hizmetleri ihalesinin sonucunu açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada; İhalenin Çelebi lehine sonuçlandığını ve 2029 yılına kadar yer hizmetlerinin Çelebi tarafından verileceği duyuruldu.

Çelebi açıklaması:

Şirketimizin 30 Ocak 2018 tarihinde yaptığı özel durum açıklamasında, Şirketimizin %57 ortaklığı bulunan, 2009 yılından beri Hindistan'ın Mumbai şehrindeki Chhatrapati Shivaji International Airport ("CSIA") havalimanında yer hizmetleri faaliyeti yürüten Celebi Nas Airport Services India Pvt.Ltd.'in ("Celebi Nas") sahip olduğu yer hizmetleri verme imtiyazının 1 Ocak 2020'den 31 Aralık 2029'a kadar 10 (on) yıl süre ile devam etmesi için, CSIA işletmecisi Mumbai International Airport Private Limited ("MIAL") şirketi tarafından açılan ihaleye iştirak ettiği ve hazırlanan teklifin 29 Ocak 2018 tarihinde MIAL'e sunulduğu bildirilmişti.

 İhale Makamı MIAL, 02 Şubat 2018 tarihinde, Celebi Nas Airport Services India Pvt. Ltd'nin yer hizmetleri verme imtiyazının 1 Ocak 2020'den 31 Aralık 2029'a kadar 10 (on) yıl süre ile devam etmesi için açılan ihalenin Celebi Nas Airport Services India Pvt. Ltd lehine sonuçlandığını bildirmiştir.

 Bundan sonraki süreçte Celebi Nas Airport Services India Pvt. Ltd, Hindistan'da geçerli kanunlar ve düzenlemeler uyarınca alınması gereken herhangi onay veya izin veya lisansların temin edilmesi sonrası, MIAL ile en geç 4 Mart 2018 tarihine kadar imtiyaz sözleşmesi imza edecektir.

Teklif verilen ihaleye ilişkin süreç ve ihale sonucuyla ilgili, Şirketimiz paylarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek öneme sahip somut bir gelişme olması durumunda Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli ilave açıklamalar yapılacaktır.

Çelebi ile 10 yıl daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hayırlı olsun. ~ 6 yıl önce
kutluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi çalışanı ~ 6 yıl önce
Bu kadar para kazanan bir firma.. 50 küsür yılda personeliyle birlikte büyümeye çalışan bir firma olmaktan çıkıp nasıl olduda personelinin üstünden kazanmaya başladı acaba %12 enflasyonun açıklandığı ülkede %11 zam yapıyorsun bir önceki yılla karşılaştırdığında arada 110 tl fark olduğunu görüyorsun yazık gerçekten yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap Faik ~ 6 yıl önce
Gecen de kaybetti denmişti ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alım ~ 6 yıl önce
Var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Alım var kariyer.net ten başvurabilirsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000