03 Şubat 2012, Cuma 19:18:10

ÇELEBİ HOLDİNG’DEN ZORUNLU AÇIKLAMA

Çelebi Holding ailesinin son birkaç aydır yaşadığı olumsuz olaylardan dolayı açıklama yaptı. Dünkü kazadan sonra Van depreminde yöneticilerin unutulduğu yönündeki eleştirilere cevap verildi.
  • Kapansın bu kadar milletin hakkı nereye gidiyor iki üç dandik eleman koymuşlar şirketin adinida batiriyorlar
  • bu kadar patroncu olmayın arkadaşlar çelebi hava servisi ilk kurulduğu zaman sadece işçiler vardı.bırakın bu işçilerde söz sahibi olsun yalakalık yapan arkadaşlar bir gün gidin bir çalışan işçinin sofrasın oturun ne demek istediğim anlarsın
  • BURAYA BUKADAR YORUM YAZILIYOR ACABA ŞİRKET SAHIPLERI BUNLARI OKUYORMU YADA HABERI OLUYORMU
  • Siz kabul etmeseniz de, biz de zordaki personelimize yardım konusunda duyarlıyız.Siz de sendika başkanı ve işçi temsilcisisiniz sanırım.Umarım başbakanla da masaya oturma fırsatı bulursunuz.Süper show yapma yeteneğinizi en üst makamlara sergilemenizi dilerim.Meraktan öldüğünüz için yazıyorum yönetici değilim.Ekmek yediği yere çok bağlı bir çalışanım.Memur kadrosundayım.Yeterince aydınlandığınızı ve rahatladığınızı ümid ediyorum.Amacım hiçbir zaman yükselmek olmadı.Yöneticiler de kim olduğumu bilmiyor.
  • Duyarlılık herkesin sahip olması gereken bir erdem.İnsanların sendika haklarını engelleyen zihniyet bu sizinki.Tam bir Çelebi yöneticisi olmuşsunuz şu anki pozisyonunuzu bilmem ama bu köleci zihniyetinizle tez zamanda yükselirsiniz şirketinizin yönetimine layik olarak.İnşallah kim olduğunuzu biliyordur yönetim.
  • Çelebi de çalışanların haklarını savumanın size düşmediği kanaatindeyim.Siz üzülmeyin ve kendinizi bu derece yıpratmayın, emin olun burada çalışan herkes hayatından gayet memnun.Olmayanlar da zaten istifa ediyor ve biz onlara kalın diye yalvarmıyoruz.Bu kadar duyarlıysanız bu ülkede yolunda gitmeyen birçok mevzu var.O mevzular için çalışın, uğraşın.Buradaki insanların hakları için çalışan yüzlerce yönetici var zaten siz zahmet etmeyin.
  • Birde Çelebi çalışanıymışsınız bu kadar zor değil korkmuyosanız sizin bir personeliniz bunu yazamaz belki kim olduğumu anlarlar diye düşünerek ama onlar adına şikayet ettiğimi düşünün bilmiyorum görevinizi ama illaki vardır söyleyebileceğiniz bir yetkili yazdan beri istafaların 10 u geçtiği istasyonlara bir baksınlar ama temmuzda ağustosta gelsinler 3 senelik tecrübesi olan adam parmakla gösterilir oldu şirketinizde yazık bu kadar sene emek veren herkes istifa etti kurtulmak için insan kaynakları diye bir departmanınız olduğunu zannetmiyorum ama varsa onlardamı farketmiyor bir sıkıntı olduğunu.Yazık Çelebi çalışanı biri bile bu kadar körse ki ben başka insanlar için yazıyorum bunu üzüldüğüm için işarkadaşlarınızın durumunu öğrenin önce...
  • Allaha şükür hiç Çelebi'de çalışmadım 6 senedir aynı şirketteyim hiç şirket de değiştirmedim işimdede başarıyı yakaladığımı düşünüyorum.Evet kesin eğitim alanlar el sallayarak uğurlanmıştır şirketinizden 4 sene sezonluk çalıştırılan sonrada parttime kadro verilen insan ki eleştirebileceğimiz bir şey değil Çelebinin zaten örneğin 10 kişi olması gereken kadrosunu 5 kişi tutarak işçisinin kanını emeceğini tahmin etmiştir diye düşünüyorum (yaşadıkları yerde iş alternatifi çok az diye insanların kanını bu şekilde emen şirketi ayakta alkışlamamı bekliyorsunuz) ancak maddi sıkıntıya girip istifa ettiğinde ellerindeki bütün imkanları kullanıp hava alanında başka şirkete başvurusu kabul edilmeyen insanlar var.
  • Eğer Çelebi den işten çıkartılmış bir şahıssanız bu şirketin ne kadar doğru kararlar aldığını yaptığınız yorumlar ve hayata bakış açınızla ispatlamış oldunuz.Bu ve benzeri bakış açısına sahip insanlar bu şirkette hiçbir zaman uzun süreli olmadı.Bu anlamda siz ÇATLASANIZ da PATLASANIZ da biz KOCAMAN MÜKEMMEL BİR AİLEYİZ VE BÖYLE YORUMLAR BİZİ YIKAMAZ.SONUNA KADAR DA MÜCADELE EDERİZ. 9.Umarım anlayamadığım derin mevzular hakkında size biraz bilgi verebilmişimdir. 10.Son olarak bir ÇELEBİ çalışanına yakışır şekilde size hayatta başarılar diliyorum.Benimle tartıştığınız(?) için sonsuz teşekkürler.Başka bir tartışma ortamında görüşmek dileğiyle.
  • 5.İnsanlara zor zamanda yardım etmenin adı kahramanlıksa evet kahramanlık yapıldı.Çıkan abuk sabuk haberler ve sizin gibi önyargılı yorumcular olmasaydı farkındaysanız özellikle depremin üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen yapılan yardımlar hiçbir zaman reklam konusu yapılmadı ve hiçbir ortamda dile getirilmedi. 6.Keşke sizin de gönlünüzden bu insani davranışlar için bir teşekkür kopsaydı da biz de sizi ayakta alkışlasaydık. 7.Bu süper kapasitenizle yabancı kaptanlara siz takılın.Türkiye de elde edemediğiniz başarıyı ve edinemediğiniz insani kavramları belki onlar size öğretir. 8.Sizin bu şirketle ilgili yaşamış olduğunuz ciddi bir sıkıntı olduğunu, hatta işten çıkarılmış olabileceğinizi düşünmeden edemiyorum.
İşte yapılan eleştirilere karşı Çelebi Holding Ailesi’nin o açıklaması:
 
Çelebi ailesinin değerli mensupları,
 
9.11.2011 tarihinde vuku bulan, üç güzide yöneticimizi kaybettiğimiz ve Çelebi ailesi ile birlikte tüm Sivil Havacılık Camiasını derinden yaralayan 2 nci Van depreminde yitirdiğimiz arkadaşlarımızın aileleri ile  Çelebi’nin ilgilenmediğine ilişkin olarak bizlerin temsil edilmediği ortamlarda yapılan konuşmaların değerli çalışanlarımızı şirketimizin vefa duygusu hakkında şüpheye düşürmeyi amaçladığı düşünülmekte olup, bu nedenle aşağıdaki bilgilendirmenin yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir.
 
"Konusu ne olursa olsun bu husus ile ilgili olarak yapılacak hiç bir şeyin değerli personelimizin ailelerine ve Çelebi grubuna büyük acılarını unutturmayacağı açıktır. Amacımız içlerinde hissettikleri büyük üzüntü ile yaşamlarını sürdüren saygıdeğer ailelerin dünyevi bir takım sorunlarla mümkün olduğu kadar uğraşmadan hayatlarını idame ettirmelerine destek olmaktan öte olmayıp Çelebi bunu sağlamış olmanın huzuru içerisindedir.
 
Ayrıca yitirdiğimiz değerli yöneticilerimizin çocuklarının tahsil ve iş yaşamları şirketimizce garanti altına alınmıştır."
 
Bilgilerinizi istirham ediyoruz.
 
ENGİN ÇELEBİOĞLU

CANAN ÇELEBİOĞLU TOKGÖZ

CAN ÇELEBİOĞLU
ÇELEBİ HOLDİNG’DEN ZORUNLU AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Emine Koçak ~ 7 yıl önce
Kapansın bu kadar milletin hakkı nereye gidiyor iki üç dandik eleman koymuşlar şirketin adinida batiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
bu kadar patroncu olmayın arkadaşlar çelebi hava servisi ilk kurulduğu zaman sadece işçiler vardı.bırakın bu işçilerde söz sahibi olsun yalakalık yapan arkadaşlar bir gün gidin bir çalışan işçinin sofrasın oturun ne demek istediğim anlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BURAYA BUKADAR YORUM YAZILIYOR ACABA ŞİRKET SAHIPLERI BUNLARI OKUYORMU YADA HABERI OLUYORMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Siz kabul etmeseniz de, biz de zordaki personelimize yardım konusunda duyarlıyız.Siz de sendika başkanı ve işçi temsilcisisiniz sanırım.Umarım başbakanla da masaya oturma fırsatı bulursunuz.Süper show yapma yeteneğinizi en üst makamlara sergilemenizi dilerim.Meraktan öldüğünüz için yazıyorum yönetici değilim.Ekmek yediği yere çok bağlı bir çalışanım.Memur kadrosundayım.Yeterince aydınlandığınızı ve rahatladığınızı ümid ediyorum.Amacım hiçbir zaman yükselmek olmadı.Yöneticiler de kim olduğumu bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Duyarlılık herkesin sahip olması gereken bir erdem.İnsanların sendika haklarını engelleyen zihniyet bu sizinki.Tam bir Çelebi yöneticisi olmuşsunuz şu anki pozisyonunuzu bilmem ama bu köleci zihniyetinizle tez zamanda yükselirsiniz şirketinizin yönetimine layik olarak.İnşallah kim olduğunuzu biliyordur yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çelebi de çalışanların haklarını savumanın size düşmediği kanaatindeyim.Siz üzülmeyin ve kendinizi bu derece yıpratmayın, emin olun burada çalışan herkes hayatından gayet memnun.Olmayanlar da zaten istifa ediyor ve biz onlara kalın diye yalvarmıyoruz.Bu kadar duyarlıysanız bu ülkede yolunda gitmeyen birçok mevzu var.O mevzular için çalışın, uğraşın.Buradaki insanların hakları için çalışan yüzlerce yönetici var zaten siz zahmet etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birde Çelebi çalışanıymışsınız bu kadar zor değil korkmuyosanız sizin bir personeliniz bunu yazamaz belki kim olduğumu anlarlar diye düşünerek ama onlar adına şikayet ettiğimi düşünün bilmiyorum görevinizi ama illaki vardır söyleyebileceğiniz bir yetkili yazdan beri istafaların 10 u geçtiği istasyonlara bir baksınlar ama temmuzda ağustosta gelsinler 3 senelik tecrübesi olan adam parmakla gösterilir oldu şirketinizde yazık bu kadar sene emek veren herkes istifa etti kurtulmak için insan kaynakları diye bir departmanınız olduğunu zannetmiyorum ama varsa onlardamı farketmiyor bir sıkıntı olduğunu.Yazık Çelebi çalışanı biri bile bu kadar körse ki ben başka insanlar için yazıyorum bunu üzüldüğüm için işarkadaşlarınızın durumunu öğrenin önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allaha şükür hiç Çelebi'de çalışmadım 6 senedir aynı şirketteyim hiç şirket de değiştirmedim işimdede başarıyı yakaladığımı düşünüyorum.Evet kesin eğitim alanlar el sallayarak uğurlanmıştır şirketinizden 4 sene sezonluk çalıştırılan sonrada parttime kadro verilen insan ki eleştirebileceğimiz bir şey değil Çelebinin zaten örneğin 10 kişi olması gereken kadrosunu 5 kişi tutarak işçisinin kanını emeceğini tahmin etmiştir diye düşünüyorum (yaşadıkları yerde iş alternatifi çok az diye insanların kanını bu şekilde emen şirketi ayakta alkışlamamı bekliyorsunuz) ancak maddi sıkıntıya girip istifa ettiğinde ellerindeki bütün imkanları kullanıp hava alanında başka şirkete başvurusu kabul edilmeyen insanlar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eğer Çelebi den işten çıkartılmış bir şahıssanız bu şirketin ne kadar doğru kararlar aldığını yaptığınız yorumlar ve hayata bakış açınızla ispatlamış oldunuz.Bu ve benzeri bakış açısına sahip insanlar bu şirkette hiçbir zaman uzun süreli olmadı.Bu anlamda siz ÇATLASANIZ da PATLASANIZ da biz KOCAMAN MÜKEMMEL BİR AİLEYİZ VE BÖYLE YORUMLAR BİZİ YIKAMAZ.SONUNA KADAR DA MÜCADELE EDERİZ. 9.Umarım anlayamadığım derin mevzular hakkında size biraz bilgi verebilmişimdir. 10.Son olarak bir ÇELEBİ çalışanına yakışır şekilde size hayatta başarılar diliyorum.Benimle tartıştığınız(?) için sonsuz teşekkürler.Başka bir tartışma ortamında görüşmek dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
5.İnsanlara zor zamanda yardım etmenin adı kahramanlıksa evet kahramanlık yapıldı.Çıkan abuk sabuk haberler ve sizin gibi önyargılı yorumcular olmasaydı farkındaysanız özellikle depremin üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen yapılan yardımlar hiçbir zaman reklam konusu yapılmadı ve hiçbir ortamda dile getirilmedi. 6.Keşke sizin de gönlünüzden bu insani davranışlar için bir teşekkür kopsaydı da biz de sizi ayakta alkışlasaydık. 7.Bu süper kapasitenizle yabancı kaptanlara siz takılın.Türkiye de elde edemediğiniz başarıyı ve edinemediğiniz insani kavramları belki onlar size öğretir. 8.Sizin bu şirketle ilgili yaşamış olduğunuz ciddi bir sıkıntı olduğunu, hatta işten çıkarılmış olabileceğinizi düşünmeden edemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000