06 Kasım 2008, Perşembe 08:40:56

Çelebi gözünü Avrupa'ya dikti

Son olarak Hindistan'daki Mumbai Havalimanı'nın yer hizmetleri ihalesini kazanan Çelebi Hava Servisi, gelecek yıl başta Avrupa ve Türk cumhuriyetleri olmak üzere birçok uluslararası ihaleye katılacak.
  • Öyle bir açıklama yapıldıysa doğrudur,çelebi hava yolu firması değil yer hizmetleri firması ve 300 kadar havayolu ile çalışıyor bunların çoğuda yabancı ve döviz ile ödeme yapan firmalar ise dolarda arttığında ytl çıkılarına göre şirket olumlu etkilenir. Eleştirmeden önce iyi araştırma yapın.
  • çelebi dünyaya açılsın ama bide dünya şirketi olsun.öyle yöneticileri var ki değme koyunun başında çoban olmaz
  • Merhabalar Sayın Airport haber yetkileri.. Bu haberi yayınlamıyacagınizı bildigim için direk size sormak istiyorum ? çünkü yapılan her yorumu yayına almadıgınızıda biliyoruz ( mesala dün celebinin yapmış oldugu küçüçük evlerle ilgili maliyetinin ne oldugu ile merak !! yorumu yaparak yazılanlarla ve abartlı yetkili resimlerden nedir yapılan işin mahiyeti - anlatım ve ayrılan sayfaya göre abartıyı merak etmiştim )ama sanırım süzgecinize takıldı. ( üzücü !! basın yansız olmalı ki okuna bilsin ) . Bu günkü haberlere bakınca gene celebi ile son bir kaç haftadır devam eden reklam kampanyasına benzer devasal sayfa BAŞLIK , ve anlatım bulunmaktadır. Merak ediyorum ,bunun bir destekleme veya özel bir nedeni varmı acaba.saygılarımla.
  • Bu açıklamayı yapan kişiler çok kısa vadeli ve ben merkezcil düşünmüş olmalılar ki, Dünyadaki/Türkiyedeki krizin OLUMLU olduğunu savunmuşlar. Ağızlarınadan çıkanı kulakları duysa... Denir mi ya böyle ? Yakıt artacak, bilet fiyatları artacak, yolcu sayısı düşecek, yer hizmeti maliyetleri artınca havayollaru yeni düzenlemelere gidecek..Sektöre yeni rakipler giriyor...vs vs.Hiç mi okumuyorlar bunları?Havayollarının gelirleri YTL üzerinden değil mi kardeşim? Bileti dolar üzerinden mi satıyor Adam KARS'ta, Antepte? Kriz herkesi olumsuz etkiler, böylesine büyük bir şirketin böyle üst düzey(okumuş) bir yöneticisi KRİZ BİZİ OLUMLU ETKİLEDİ diyorsa, bir durup özür dilemesi gerekir derim ben! Yuh yani ...

Çelebi Hava Servisi AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Doğan, daha önce Kıbrıs, Cezayir ve Ürdün'de çeşitli hizmetler verdiklerini, global pazarlarda etkili olmak için yeterli deneyime sahip olduklarını belirtti. 2009'da gündemlerinin önemli bir bölümünü, dünyanın çeşitli yerlerindeki orta ve büyük ölçüdeki havalimanı ihalelerinin oluşturacağını anlatan Doğan, "Uluslararası ihaleler için global danışmanlık firmalarıyla çalışıyoruz, ince eleyip sık dokuyoruz. Hindistan Mumbai Havalimanı ihalesine 2.5 yıl hazırlandık. 2009 sonunda Avrupa'nın ve Türk cumhuriyetlerinin büyük havalimanlarında olmayı hedefliyoruz" dedi.

Doğan, Çelebi Hava Servisi'nin giderlerinin YTL, gelirlerinin ise euro ve dolar cinsinden olması nedeniyle global krizden olumlu etkilendiklerini dile getirdi. Doğan, "Kriz havacılık sektörüne ciro olarak olumlu yansıdı. 2009'da ihaleleri açılacak havalimanı özelleştirmeleri de krizin etkisini azaltacak. Büyük sarsıntılar olmadığı sürece seyahat edenlerin hava yolunu tercih etmesinde de bir azalma beklemiyoruz" dedi.

 

Çelebi gözünü Avrupa'ya dikti

Yorumlar

misafir ~ 15 yıl önce
Öyle bir açıklama yapıldıysa doğrudur,çelebi hava yolu firması değil yer hizmetleri firması ve 300 kadar havayolu ile çalışıyor bunların çoğuda yabancı ve döviz ile ödeme yapan firmalar ise dolarda arttığında ytl çıkılarına göre şirket olumlu etkilenir. Eleştirmeden önce iyi araştırma yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wanted ~ 15 yıl önce
çelebi dünyaya açılsın ama bide dünya şirketi olsun.öyle yöneticileri var ki değme koyunun başında çoban olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 15 yıl önce
Merhabalar Sayın Airport haber yetkileri.. Bu haberi yayınlamıyacagınizı bildigim için direk size sormak istiyorum ? çünkü yapılan her yorumu yayına almadıgınızıda biliyoruz ( mesala dün celebinin yapmış oldugu küçüçük evlerle ilgili maliyetinin ne oldugu ile merak !! yorumu yaparak yazılanlarla ve abartlı yetkili resimlerden nedir yapılan işin mahiyeti - anlatım ve ayrılan sayfaya göre abartıyı merak etmiştim )ama sanırım süzgecinize takıldı. ( üzücü !! basın yansız olmalı ki okuna bilsin ) . Bu günkü haberlere bakınca gene celebi ile son bir kaç haftadır devam eden reklam kampanyasına benzer devasal sayfa BAŞLIK , ve anlatım bulunmaktadır. Merak ediyorum ,bunun bir destekleme veya özel bir nedeni varmı acaba.saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir havacı dost... ~ 15 yıl önce
Bu açıklamayı yapan kişiler çok kısa vadeli ve ben merkezcil düşünmüş olmalılar ki, Dünyadaki/Türkiyedeki krizin OLUMLU olduğunu savunmuşlar. Ağızlarınadan çıkanı kulakları duysa... Denir mi ya böyle ? Yakıt artacak, bilet fiyatları artacak, yolcu sayısı düşecek, yer hizmeti maliyetleri artınca havayollaru yeni düzenlemelere gidecek..Sektöre yeni rakipler giriyor...vs vs.Hiç mi okumuyorlar bunları?Havayollarının gelirleri YTL üzerinden değil mi kardeşim? Bileti dolar üzerinden mi satıyor Adam KARS'ta, Antepte? Kriz herkesi olumsuz etkiler, böylesine büyük bir şirketin böyle üst düzey(okumuş) bir yöneticisi KRİZ BİZİ OLUMLU ETKİLEDİ diyorsa, bir durup özür dilemesi gerekir derim ben! Yuh yani ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000