02 Temmuz 2010, Cuma 14:47:16

ÇELEBİ, DEV TEKLİFİ GERİ ÇEKTİ!

Çelebi Hava Servisi, İspanya'da yerleşik Newco Airport Services firmasının sermayesini oluşturan hisselerinin tamamını satın almak için bağlayıcı olmayan teklif vermişti. Şirket, bazı nedenlerden dolayı teklifi geri çektiğini duyurdu.
  • bart simpson gerçekten çizgi film kahramanları gibisiniz.Yemediyse yememiştir.Bunun size getirisi nedir?Yada sizden götürüsü?Siz bu espri anlayışıyla ancak bart simpson olabilirsiniz.Ve size ancak çocuklar güler.Çizgi dünya yaşamınızda başarılar.
  • yemedi...:)))

Çelebi'den 07 Aralık 2009 tarihinde yapılan açıklamada, şirketin başlıca Barselona, Madrid, Bilbao, Palma de Mallarco ve Santiago olmak üzere toplam 22 havalimanında yer hizmetleri faaliyetleri yürüten ve İspanya'da yerleşik Newco Airport Services firmasının sermayesini oluşturan hisselerinin tamamını (yüzde 100'ünü) satın almak için bağlayıcı olmayan teklif verdiği ifade edilmişti.

Açıklamada, “Bağlayıcı olmayan teklifin kabul edilmesi halinde Newco Airport Services firması ile detaylı inceleme ve hisse satın alma görüşmelerine başlanacaktır" denilmişti.

Çelebi'den bugün yapılan açıklamada, "07.12.2009 tarihinde yapılan özel durum açıklamamızda konu edilen, İspanya'da başlıca Barselona, Madrid, Bilbao, Palma de Mallarco ve Santiago olmak üzere toplam 22 havalimanında yer hizmetleri faaliyetleri ile iştigal eden İspanya'da mukim Newco Airport Services ("Newco") şirketinin sermayesini oluşturan hisselerinin tamamının (%100'ünün) satın alınmasına ilişkin verilmiş olan bağlayıcı olmayan teklif, - son dönemde Newco'nun mali ve hukuki yapısı ile ilgili ciddi belirsizlik yaratan çeşitli hususların ortaya çıkması ve İspanya ekonomisindeki son gelişmelerin Newco faaliyetleri üzerinde önemli riskler oluşturabileceği beklentisi çerçevesinde, - şirketimiz tarafından geri çekilmiş olup, yapılmakta olan görüşmeler sonlandırılmıştır." denildi.

ÇELEBİ, DEV TEKLİFİ GERİ ÇEKTİ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bart simpson gerçekten çizgi film kahramanları gibisiniz.Yemediyse yememiştir.Bunun size getirisi nedir?Yada sizden götürüsü?Siz bu espri anlayışıyla ancak bart simpson olabilirsiniz.Ve size ancak çocuklar güler.Çizgi dünya yaşamınızda başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yemedi...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000