16 Ekim 2012, Salı 16:20:36

MURAT ERSOY’DAN DÜZELTME

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı ve TÖSHİD Başkanı Murat Ersoy’un Suriye hava sahasının kapanmasından sonra Suudi Arabistan uçuşlarının şirketlere ek maliyet getireceğine ilişkin haberlere bir açıklama daha geldi.
  • Atlasjet'te, ücretlerin sabit kalması, ya da azaltılması oldu ama hiç düzensiz maaş sorunu olmadı. Bu konuda Murat Beyin hakkını yemeyelim. Ayın 5i denildiğinde maaşınız yatar. Yok şöyle oldu, yok böyle oldu yakıştırmaları diğer şirketlerin işleridir. Kendi şirketlerinizdeki hastalıkları Atlasjet'e yamamaya çalışmayın lütfen.
  • Ne alaka? Adam devlet memuru mu cikti?
  • Habertûrkte yayınlanan haberi dikkatle okuyan çok net milyonlarca USD zarar beklentisinin THY müdürleri tarafından yapılmış. Sayın Ersoy kendi açıklamasının sadece Arabistan uçuşlarına yönelik olduğunu ve bu uçuşların kayda değer bir maliyet oluşturmadığını dile getirmiş. Kendi beyanını düzeltmemiş, Habertürk'ün haberini düzeltmiş. Tabii Anlayana !!!
  • Maaşlar düzenli olarak her ayın 5. günü öğleden sonra herkesin hesabına yatıyor. Düzensiz yatması söz konusu değil.
  • Madem zarar yok çalışanlarınıza yok öyle oldu yok böyle oldu ; yok ücretsiz izin yok düzensiz yatan maaş bahaneleriyle gelmeyin.Hepimiz biliyoruz ki Suriye hava sahasının kapanmasının ciddi maadi külfeti olacak.Ama eğer böyle bir düzeltme açıklaması yaptı iseniz havayolu çalışanlarından daha fazla fedakarlık beklemeyin.Bu fedakarlık sizin suçunuz olmasa bile size ait olacak.

Murat Ersoy imzalı açıklamada şöyle denildi:

“Suudi Arabistan uçuşlarında, Suriye Hava Sahası'nın kapalı olması, havayollarına dikkate alınacak ek bir maliyet oluşturmamaktadır.
 
Suudi Arabistan'a yapılan uçuşların %80'i Ankara'nın batısındaki şehirlerden yapıldığı için, uçuşların Mısır Hava Sahası üzerinden yapılması hiçbir ek maliyet oluşturmamaktadır.
 
Ankara'nın doğusundaki illerden yapılan az sayıdaki uçuşlarda, mesafelere göre 300 USD ile 1500 USD arasında ek bir yakıt maliyeti oluşturmaktadır.
 
Bu rakamda, istanbul uçuşlarında, yoğun hava trafiği nedeniyle uçakların havada bekleme
maliyetine denktir.
 
Diğer bir deyişle yaklaşık 60.000 USD'lik uçuş maliyetimizde, az sayıda uçuş için ortalama 1000 USD maliyet artışıdır ki bu fark, hava yollarımızı kesinlikle rahatsız edecek bir maliyet artışı değildir.
 
Bazı basın organlarında yayınlanan ve bizden aldıkları bilgilere ek olarak kendi yorumlarını ön plana
çıkaran ifadeler kullanmaları, yanlış algılamalara yol açmıştır.”
MURAT ERSOY’DAN DÜZELTME

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Baskıcı arkadaşa ~ 12 yıl önce
Atlasjet'te, ücretlerin sabit kalması, ya da azaltılması oldu ama hiç düzensiz maaş sorunu olmadı. Bu konuda Murat Beyin hakkını yemeyelim. Ayın 5i denildiğinde maaşınız yatar. Yok şöyle oldu, yok böyle oldu yakıştırmaları diğer şirketlerin işleridir. Kendi şirketlerinizdeki hastalıkları Atlasjet'e yamamaya çalışmayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÇIKLAMA ~ 12 yıl önce
Sn.Murat Ersoy'un iki tane kimliği vardır benim okuduğunu anlamada sorunu olan arkadaşım:1-Atlasjet yönetim kurulu başkanlığı 2-TÖSHİD daha açık yazayım; TÜRKİYE ÖZEL SEKTÖR HAVACILIK İŞLETMELERİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI.Bilmem anlatabildim mi?
baski diyene ~ 12 yıl önce
Ne alaka? Adam devlet memuru mu cikti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habertûrk Haberi ~ 12 yıl önce
Habertûrkte yayınlanan haberi dikkatle okuyan çok net milyonlarca USD zarar beklentisinin THY müdürleri tarafından yapılmış. Sayın Ersoy kendi açıklamasının sadece Arabistan uçuşlarına yönelik olduğunu ve bu uçuşların kayda değer bir maliyet oluşturmadığını dile getirmiş. Kendi beyanını düzeltmemiş, Habertürk'ün haberini düzeltmiş. Tabii Anlayana !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerede ~ 12 yıl önce
linkini verirsen biz de okuyalım.sitede göremedim
DÜZENLİ MAAŞ ~ 12 yıl önce
Maaşlar düzenli olarak her ayın 5. günü öğleden sonra herkesin hesabına yatıyor. Düzensiz yatması söz konusu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜKÜMET BASKISI ~ 12 yıl önce
Madem zarar yok çalışanlarınıza yok öyle oldu yok böyle oldu ; yok ücretsiz izin yok düzensiz yatan maaş bahaneleriyle gelmeyin.Hepimiz biliyoruz ki Suriye hava sahasının kapanmasının ciddi maadi külfeti olacak.Ama eğer böyle bir düzeltme açıklaması yaptı iseniz havayolu çalışanlarından daha fazla fedakarlık beklemeyin.Bu fedakarlık sizin suçunuz olmasa bile size ait olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000