27 Ekim 2010, Çarşamba 12:46:24

MURAT ERSOY BOMBAYI PATLATTI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün evsahipliğinde gerçekleştirilen Balkan Ülkeleriyle bölgesel işbirliği toplantısında bir sunum yapan Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.
  • Sana katılıyorum. Mezunların burada resimlerini görünce anlarız zaten. Ama şartlar ne? Ödeme nasıl? Açıklama bekliyoruz.
  • Ben size söyleyeyim Mersoy bununda altından kalkar. ETS, ATLASJET, OTELLER Ve başka yatırımlar, şimdide bu eğitim merkezi. bence bunda da başarılı olacaklar.
  • çok komiksin valla...yabancı ülkeler ne yapacak bizim dogru düzgün ingilizcesi olmayan,kaf daglarını ben yarattım havasındaki astronotları?onlarında mı havacılık sektörünü halletsinler?
  • işte budur yabancı açıkta kalmış pilotları doyuracağımıza,kendi ülkemizin evladı altın bilezik sahibi olur!Türkiyedeki potansiyel o kadar büyükki sadece kendi iç piyasamızı doyurmakla kalmayıp ortadoğu ve uzak asya ülkelerinede pilot yetiştirip göndermeliyiz.tebrikler
  • bu iş tutmaz ama reklam amacı ile bu tip çıkışlar yapılıyo zaman zaman neden mi tutmaz çünkü uçuş oukulu kuracak personelde hali hazırda yok yani amaç yetişen pilotları begenmiyorum ben daha iyisini yetiştiricem diyosunuz da egitimi verende türk alanda türk yüzlerce pilota ihtiyacı olan thy bile işin içinden çıkamadı yabancı istihdam etmeye karar verdi...
  • Bir an önce hayata geçmesini ve mezun olmuş pilot adaylarımızın haberlerinide inşallah burada görmeyi arzuluyoruz. Hayırlı olsun
  • Yahu Atlasjet bu, boru değil. Sonuçta sermayesi büyük bir şirket. Bu eğitim merkezini açıyorsa arkasında elbette duracaktır. Ne olduğu belli olmayan şirketlere prim verilir, böle şirketlerden endişe duyulur.
  • Arkadaşlar Atlasjet'ten bahsediyoruz. Yani sektörde yerleri belli. Sonuçta başarılılar. Dolayısıyla eğitiminde hakkını vereceklerdir. Para yanmaz hiç değilse, ayrıca burayı işletende Atlasjet olduğuna göre iş garantiside var.
  • çok teşekkür ederim...tavsiye edebileceginiz bir uçuş okulu varmı? bu konuda çok şeyler yazıldı...inanın tereddüt ediyorum bu uçuş okulları hakkındında....
  • Eger cebınde 200 bin TL varsa hatırısayılır büyüklükte ve iyi bilinen herhangi bir şirkete bağlı olmayan bir okula gidip üstüne type alırsan daha iyi olur kardeşim aksi takdirde bu sirkete bağlı okullar sana 200 bin TL yerine (ki o kadar değil) toplama bakınca 500bin TL'ye mal olacaktır.

Şirketin bugüne kadar Türkiye’de başardığı ilklerden bahseden Murat Ersoy, Atlasjet’in teknik bakımlar dahil birçok işi kendi bünyesinde yapabilen bir yapıya kavuşması için çalıştılarını ifade etti.

Ersoy, Atlantic isimli bir uçuş eğitim merkezi kuracaklarını açıkladı. 2011 yılında faaliyete başlayacaklarını belirten Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Bu konuda hızlı bir çalışma yürütüyoruz. Bundan sonra kendi pilotumuzu kendimiz yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

OXFORD'LU HOCALAR GELECEK

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Atlasjet’in eğitim binasını dahi tuttuğu öğrenildi. Şirket merkezi İstanbul-Florya’da olacak ve ilk eğitimlerin 2011 yaz aylarında başlayacak.  Eğitimlerin kış aylarında ise güney bölgelerde yapılacağı belirtildi. Eğitim verecek öğretmenlerin ve eğitim programının anlaşma sağlanması halinde ünlü Oxford Üniversitesi'nden getirileceği, eğer anlaşma sağlanamazsa Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile görüşüleceği belirtildi.

Eğitimler, tek ve çift motorlu uçaklarla yapılacak. Pilot eğitimi vermek üzere 6 uçak alan Atlasjet 1 yıl içerisinde eğitim uçağı sayısını 10’a çıkartacak. İlk yıl 80 pilot adayının mezun edilerek Atlasjet kokpitlerindeki yerini alması planlanıyor.

Uçuş okulunun tam teşekküllü olması planlanıyor. Okuldan mezun olan pilot adaylarının type eğitimlerininde aynı okulda barındırılacak simulatörlerle yapılması düşünülüyor.

Atlasjet’in bu hamlesi Türk Sivil Havacılık sektöründe çok konuşulacağa benziyor.

AirportHaber.com

MURAT ERSOY BOMBAYI PATLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sana katılıyorum. Mezunların burada resimlerini görünce anlarız zaten. Ama şartlar ne? Ödeme nasıl? Açıklama bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben size söyleyeyim Mersoy bununda altından kalkar. ETS, ATLASJET, OTELLER Ve başka yatırımlar, şimdide bu eğitim merkezi. bence bunda da başarılı olacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok komiksin valla...yabancı ülkeler ne yapacak bizim dogru düzgün ingilizcesi olmayan,kaf daglarını ben yarattım havasındaki astronotları?onlarında mı havacılık sektörünü halletsinler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte budur yabancı açıkta kalmış pilotları doyuracağımıza,kendi ülkemizin evladı altın bilezik sahibi olur!Türkiyedeki potansiyel o kadar büyükki sadece kendi iç piyasamızı doyurmakla kalmayıp ortadoğu ve uzak asya ülkelerinede pilot yetiştirip göndermeliyiz.tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu iş tutmaz ama reklam amacı ile bu tip çıkışlar yapılıyo zaman zaman neden mi tutmaz çünkü uçuş oukulu kuracak personelde hali hazırda yok yani amaç yetişen pilotları begenmiyorum ben daha iyisini yetiştiricem diyosunuz da egitimi verende türk alanda türk yüzlerce pilota ihtiyacı olan thy bile işin içinden çıkamadı yabancı istihdam etmeye karar verdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir an önce hayata geçmesini ve mezun olmuş pilot adaylarımızın haberlerinide inşallah burada görmeyi arzuluyoruz. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu Atlasjet bu, boru değil. Sonuçta sermayesi büyük bir şirket. Bu eğitim merkezini açıyorsa arkasında elbette duracaktır. Ne olduğu belli olmayan şirketlere prim verilir, böle şirketlerden endişe duyulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Atlasjet'ten bahsediyoruz. Yani sektörde yerleri belli. Sonuçta başarılılar. Dolayısıyla eğitiminde hakkını vereceklerdir. Para yanmaz hiç değilse, ayrıca burayı işletende Atlasjet olduğuna göre iş garantiside var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok teşekkür ederim...tavsiye edebileceginiz bir uçuş okulu varmı? bu konuda çok şeyler yazıldı...inanın tereddüt ediyorum bu uçuş okulları hakkındında....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eger cebınde 200 bin TL varsa hatırısayılır büyüklükte ve iyi bilinen herhangi bir şirkete bağlı olmayan bir okula gidip üstüne type alırsan daha iyi olur kardeşim aksi takdirde bu sirkete bağlı okullar sana 200 bin TL yerine (ki o kadar değil) toplama bakınca 500bin TL'ye mal olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000