02 Şubat 2011, Çarşamba 08:55:33

İSTANBUL-BODRUM UÇAĞINDA EŞEK ŞAKASI!

İstanbul-Bodrum seferini yapmaya hazırlanan Atlasjet Havayolları'na ait uçaktaki bir yolcunun kabin görevlisine yaptığı ''Bagajın içinde bomba var. Dikkatli olun'' şakası, büyük panik yarattı.
  • hadi yiyorsa birde abd de bir havaalanında söyle bunu uçakta da söylemene gerek yok sadece havaalanında söyle de o zaman ben göreyim senin efeliğini yurdum insanının hoşgörüsünü zorlamayın bu kadar.
  • ne yazıkki uçağa binmek eskisi kadar zor değil,her türlü insanı taşıdığımız şu günlerde böyle bir şahsiyet ile karşılaşılması mümkün....bu insana kesinlikle aklı başına gelene kadar uçma yasağı verilmesi gerektiğini düşünüyorum....
  • Bence de böyle bir şakanın bedeli 1 hafta hapis cezası olsun. Göze alan yapsın şakasını o kadar komikse.
  • Böyle bir şakayı veya ifadeyi beğenmediğimiz bu iki ülkede yapsaydınız görürdünüz ne olacağını. Bildiğim kadarı ile bir gemi kaptanı böyle bir ifadede bulunmuştu ABD. de. Halen cezaevinde.
  • Bu tür şakaların en az 5 gün hapis cezası ile cezalandırılması lazım...
  • eeee NE DEMİŞLER EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEK...BU ŞAKA ŞOVLARI ÇOK GÖRDÜK BİZ DAHA DA ÇOK GÖRÜRÜZ ..
  • GORMEMIS UCAGA BUNMIS...
  • Yorumcu güzel yazmış. Yolcu Amerika'da olmadığına dua etsin. Ömür boyu uçurmazlardı. Lütfen biraz ciddiyet; sadece bu konuda değil, her konuda ciddiyet lütfen. Başımıza ne geldi ise sululuktan ve ciddiyetsizlikten geldi. Haaa...bir de eğitimsizlikten.
  • Günümüz uçak yolcusunun kabin memuruna yazma çabalarından bir tanesi...
  • Şaka yapan bu yolcu eğer A.B.D de bu şakayı yapmış olsaydı direkt tutuklanırdı. Bu tür şakalar hiçbir Ülke tarafından affedilmiyor. Türkiye bu işin ciddiyetini nihayet anladı sanırım. Duyarlı olmamız gereken durumlardan biri de bu. Bu şakayı yapan yolcunun gerçekten ruh halinin bozuk olduğunu düşünüyorum bir meçzup da olabilir ama zavallı olduğu kesin. 150 yolcunun olduğu bu uçakta kimbilir ne hayati tehlikesi olan, ne problemleri olan yolcular vardı. Yazıklar olsun böyle yolculara.

Atlasjet Havayoları'nın dün akşam saat 18:00 sularında KK0044 sayılı seferiyle İstanbul'dan Bodrum'a gidecek 150 yolcu uçağa alındı. Şafak Cider isimli bir yolcu, kendisine yardım etmek isteyen kabin görevlisine ''Bagajın içinde bomba var. Dikkatli olun'' demesi üzerine kabin memuru durumu kaptan pilota bildirdi.

Pilotun olayı havalimanı kulesine bildirmesiyle birlikte güvenlik güçleri uçak içindeki yolcuları indirerek terminale götürdü. Yolcu uçağı, arama yapılmak üzere apronda güvenli bir bölgeye çekildi.

Yapılan aramada bombaya rastlanmazken, uçak 3 saatlik bir gecikme ile Bodrum'a hareket edebildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Şafak Cider adlı yolcu, İç Hatlar Büro Amirliği'ne getirildi.

Turizmci olduğu belirtilen Cider'in ifadesinde kabin memuruna şaka yaptığını söylediği öğrenildi.

İSTANBUL-BODRUM UÇAĞINDA EŞEK ŞAKASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
hadi yiyorsa birde abd de bir havaalanında söyle bunu uçakta da söylemene gerek yok sadece havaalanında söyle de o zaman ben göreyim senin efeliğini yurdum insanının hoşgörüsünü zorlamayın bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne yazıkki uçağa binmek eskisi kadar zor değil,her türlü insanı taşıdığımız şu günlerde böyle bir şahsiyet ile karşılaşılması mümkün....bu insana kesinlikle aklı başına gelene kadar uçma yasağı verilmesi gerektiğini düşünüyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence de böyle bir şakanın bedeli 1 hafta hapis cezası olsun. Göze alan yapsın şakasını o kadar komikse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle bir şakayı veya ifadeyi beğenmediğimiz bu iki ülkede yapsaydınız görürdünüz ne olacağını. Bildiğim kadarı ile bir gemi kaptanı böyle bir ifadede bulunmuştu ABD. de. Halen cezaevinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür şakaların en az 5 gün hapis cezası ile cezalandırılması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eeee NE DEMİŞLER EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEK...BU ŞAKA ŞOVLARI ÇOK GÖRDÜK BİZ DAHA DA ÇOK GÖRÜRÜZ ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GORMEMIS UCAGA BUNMIS...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumcu güzel yazmış. Yolcu Amerika'da olmadığına dua etsin. Ömür boyu uçurmazlardı. Lütfen biraz ciddiyet; sadece bu konuda değil, her konuda ciddiyet lütfen. Başımıza ne geldi ise sululuktan ve ciddiyetsizlikten geldi. Haaa...bir de eğitimsizlikten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Günümüz uçak yolcusunun kabin memuruna yazma çabalarından bir tanesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şaka yapan bu yolcu eğer A.B.D de bu şakayı yapmış olsaydı direkt tutuklanırdı. Bu tür şakalar hiçbir Ülke tarafından affedilmiyor. Türkiye bu işin ciddiyetini nihayet anladı sanırım. Duyarlı olmamız gereken durumlardan biri de bu. Bu şakayı yapan yolcunun gerçekten ruh halinin bozuk olduğunu düşünüyorum bir meçzup da olabilir ama zavallı olduğu kesin. 150 yolcunun olduğu bu uçakta kimbilir ne hayati tehlikesi olan, ne problemleri olan yolcular vardı. Yazıklar olsun böyle yolculara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000