30 Nisan 2013, Salı 14:17:49

GENÇLER İÇİN GENÇ FIRSAT

Atlasjet’in yeni üyelik programı Genç Atlas ile 12-28 yaş arası gençler uçtukça, uçurdukça para kazanıyor...
  • Süper bir program. Tebrikler Atlasjet...

“Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet, gençlere sevgisini Genç Atlas ile gösteriyor. Atlasjet’in gençlere birçok avantaj sağladığı yeni programı Genç Atlas’ın fırsatlarından yararlanmak için 12 - 28 yaş aralığında olmak yeterli.

Gençler için hızlıca ödül bilet almaya yönelik olarak geliştirilen Genç Atlas üyelik programı ile Genç Atlas kumbara hesabında bilet alabilecek kadar para biriktirmek çok kolay. “Genç Atlas”lılar biriktirdikleri paralarla Atlasjet’tin 1. sınıf kalitesini gönüllerince yaşabiliyorlar.

Genç Atlas’ın avantajlar dünyası…

gencatlas.com sayfasında üyelik formunu dolduran her genç, verilen şifre ile Genç Atlas’ın avantajlı dünyasının kapısını aralayabiliyor. Biriktirdikleri paralarla ücretsiz bilet alabilmelerini sağlayan üyelik programı Genç Atlas ile gençler, kendi uçuşlarının yanı sıra çevrelerindeki kişilerin uçuşlarıyla da para biriktirebiliyorlar.

Genç Atlaslılar, üye oldukları an kazanmaya başlıyorlar...  Üye olan her genç anında 10 TL kazanıyor. Üyelik numarası olarak kabul edilen cep telefon numarasını bilet satın alma işlemi sırasında kullanarak 5 TL kazanıyor. Numarasını referans olarak gösteren her bilet için de “Genç Atlas”lı 3 TL kazanıyor. Hatta bu kişiler Business Class’ta uçtuklarında  5 TL kazanıyor. Çevrelerindeki kişileri Genç Atlas üyesi yaptıklarında da 3 TL kazanıyorlar.

GENÇLER İÇİN GENÇ FIRSAT

Yorumlar

Genç ~ 11 yıl önce
Süper bir program. Tebrikler Atlasjet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000