25 Temmuz 2008, Cuma 11:16:56

CLINTON, ATLASJET’İ TERCİH ETTİ!

ABD eski Devlet Başkanı Bill Clinton’ın kızı Chelsea Clinton Bodrum’dan İstanbul’a yaptığı uçuş için Atlasjet Havayolları’nı tercih etti.
  • ha haa kesin o saattte başka uçak yoktu bu hanımında işi vardı
  • Beyler atlasjet gayet güzel şirket neyini beyenmiyorsunuzda konuşuyorsunuz ? yada hangi havayolunuz var?
  • Özel sektörün iyi ve destlekleyici haberlere ihtiyacı var.bu zor günlerde ayakta durması gerekiyor.hep beraber destek olmalıyız.saygılarımla
  • neden, illa olumsuz yazı yazılmak zorunda, sonuçta özel havayolu bu anlamda böyle insanların tercihi oluyorsa,bence mutlu olmak zorundayız.
  • Atlasjet e bravo. Demek kimler Atlasjet' i tercih ediyormuşta yurdum insanın haberi yokmuş. Monica' da olsaydı kesin Atlasjet' i tercih ederdi. Ya başka işiniz mi yok böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?
  • helal valla atlasjet

Bodrum’a  tatil için gelen Chelsea Cinton buradaki  tatilini bitirdikten sonra  İstanbul’a geçti.  Chelsea  Clinton Bodrum’dan İstanbul’a  olan uçuşu  için Atlasjet Havayolları’nı tercih etti.

İçinde Chelsea Clinton’nun da olduğu Atlasjet Havayolları’na  ait A320 KK41 sefer sayılı uçak, saat 09:20’de Bodrum’dan kalkış yapıp, 10:15’te  Atatürk  Havalimanı’na indi.

Chelsea Clinton, Atlasjet uçağından ayrılmadan önce Kabin amirine  keyifli yolculuk için teşekkür etti. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Clinton daha sonra hosteslerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Atatürk Havalimanı VIP salonunda dinlenen Chelsea Clinton, Delta Havayolları ile saat 12.30'da New York'a uçacak.

Chelsea Clinton

Chelsea Clinton

CLINTON, ATLASJET’İ TERCİH ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

xy ~ 15 yıl önce
ha haa kesin o saattte başka uçak yoktu bu hanımında işi vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepiniz Niye Hırçınsınız? ~ 16 yıl önce
Beyler atlasjet gayet güzel şirket neyini beyenmiyorsunuzda konuşuyorsunuz ? yada hangi havayolunuz var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 16 yıl önce
Özel sektörün iyi ve destlekleyici haberlere ihtiyacı var.bu zor günlerde ayakta durması gerekiyor.hep beraber destek olmalıyız.saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mgazin ~ 16 yıl önce
neden, illa olumsuz yazı yazılmak zorunda, sonuçta özel havayolu bu anlamda böyle insanların tercihi oluyorsa,bence mutlu olmak zorundayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 16 yıl önce
Atlasjet e bravo. Demek kimler Atlasjet' i tercih ediyormuşta yurdum insanın haberi yokmuş. Monica' da olsaydı kesin Atlasjet' i tercih ederdi. Ya başka işiniz mi yok böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 16 yıl önce
helal valla atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000